- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.641
ezine ben aşılamalarımı gürkan hocada yaptım ikiside olmadı .ilk tüp denememi de acı bademde şahin bey yaptı malesef oda negatif ama şuna inanıyorumki herşey nasip kısmet rabbim dilerse oluyo ..onların ekip olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarına inanıyorum ..açıkçası güven verdikleri için eşimle bu kararı vermiştik ..halada yolumuza burda devam edicez ..umarım sende fazla kafanı karıştırmadan iyi bi karar verirsin.hoşbulduk arkadaşım..ben bi şey sorucam kimseyi tanımadığım ve 454 sayfayı okuyamadığım için size sormak zorundayım..şahin beye gidenler mutlaka bilir ..hastanenin başarı oranı nasıl ?bu kafamı çok kurcalıyo..hastane ,fiyatlar,şahin bey,bursanın bize en yakın yer olması hepsine ikna oldum..fakat benim çevremde sadece 1 kişi var dı şahin beyin hastası olan onunda tutmadı..tabii ki garantisi yok,şartlar mükemmel olsa bile tutmama ihtimali yine elbette ki var..ama 3.tüp bebek olacağı için ve hatta 3 de aşılama var öncesinde..bu sefer doğru ve başarı oranı yüksek bi hastane olsun istiyorum..istanbulda (belki de kalabalık olduğundan) daha başarılı bir hastane bizim için daha mı iyi olur?anlıyacağınız neye göre en iyiyi bulacağımı da şaşırdım..hastaneye sordum eve bebek götürme yönünden başarı oranınız nedir diye?sağlık bakanlığı bunun açıklanmasına yasaklama getirdi diye cevap aldım..buradaki anketlere vs bakıyorum..en çok memnun kalınan hastaneler umut tüp bebek vs gibi istanbuldaki hastaneler çıkmış..insanlar yakınlık vs hiç gözönünde bulundurmadan direkt istanbul u mu tercih ediyor?..artık ben de aklım bu kadar karışmış ve kendimi bu kadar hazır hissetmezken hiç bu işe kalkışmayayım diyorum..
amin tatlım inşallah ...blu canım ya hitereskopinin maddi boyutu laporoskopiden çok daha fazla...ALLAH kolaylık versin ama durumunuz müsaitse orda yaptırman senin için daha iyi olur...özel sigortanın bi faydası olmuyomubu ameliyatlarda??selam yaren......nasılsın....sancıların hep devam ediyor değilmi yaaaaaa......inşallah o sancılardan en kısa zamanda kurtulursun........sonrada bebişine kavuşursun........evet canım histereskopi fiyatı nerdeyse tüpbebek fiyatı.......eğer benim histereskopide temiz çıkarsa co culter diye bir operasyon daha geçiricem........rahimimden parça alınacak.......bunların hepsi toplam 3 tüp bebeğe harcadığımız parayı geçicek canım........artık bu giden paralarada acımaya başladım ya.....eşimde bunlarıda deniyelimde aklımızda kalmasın diyor......bakalım hayırlısı..........hepimiz için ALLAHTAN hayırlısı........vereliniortakopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?