Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ahh canım hadi hayırlısıyla başla bakalım..sakın benim yaptığım gibi stres yapma...moralini hiç birşeye bozma sakıınn...sonun iyi olucak inşallah...

evet geçen seferki yarıda kaldığı için yine uzun olucak...busfere bursada kalmıcakmışım evden gidip gelicekmişim nası olcak bilmiorum ya bakalım

ezine ben aşılamalarımı gürkan hocada yaptım ikiside olmadı .ilk tüp denememi de acı bademde şahin bey yaptı malesef oda negatif ama şuna inanıyorumki herşey nasip kısmet rabbim dilerse oluyo ..onların ekip olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarına inanıyorum ..açıkçası güven verdikleri için eşimle bu kararı vermiştik ..halada yolumuza burda devam edicez ..umarım sende fazla kafanı karıştırmadan iyi bi karar verirsin.

amin tatlım inşallah ...blu canım ya hitereskopinin maddi boyutu laporoskopiden çok daha fazla...ALLAH kolaylık versin ama durumunuz müsaitse orda yaptırman senin için daha iyi olur...özel sigortanın bi faydası olmuyomubu ameliyatlarda??

pinkim....selam..... iyiz canım ya.....sen nasılsın....neler yapıyorsun...........sakin kafayla bazı şeylri düşünmüşsündür herhalde.....ne yapmaya karar verdin....yine bir deneme yapacakmısın.....

iyiyim ama kafamdan atabildiğimde daha iyi olucam biraz zaman herşeyin ilacı sağlığımız iyi çok şükür bide yumurta güzel gelişseydi olucaktı nasip yinede

bluem çıkıyorum canım yemek hazırlıycam gelmeye çalışırım yine hepinizi çok öpüyorum..
seherim gelmiş ne iyi etmiş ilk üye olduğumda tanışmıştık kendisiyle ve hep görüştük hayırlısıyla tuttu onunkiler ve çok iyiler maşallah ALLAHIM nasip etti bizede eder inş semram seni çok öpüyorum tatlım burakla nazlıyıda:))

selam kıslar yaa bende tüp bebek merkezi araştırıyorum bursada en iyi şahin bey sanırım kötü diyn görmedim ben yaa.
tavsiye eden çok değilmi

pinkim özlettin kendini...daha çok takıl canım..kafanı dinle bencede ..bende biraz dinlicem..sonrası Allah kerim....

emiragam slm canım..sana birşey sorucam..şahin bey snaa hemen ikinciyi deneyelim demişti değilmi..neden bu kadar acele ediyo..yaşın kaçtı senin? o yüzdenmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…