Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bende bir kaç gündür şu 38 yaş üstü bayanları takip ediyorum....şu presedı duymuşsundur belki....bende burda öğrendim......bi bayan bununla normal yolla hamile kalmış....şimdi deneyecekler var.........bana biraz mantılı geldi,ama ilaç eczanelerde satılmıyormuş........o yüzdende eczanede satışı olmayan ilacı kullanmayada korkarım doğrusu.......

presed.......spermlerin yumurtaya çabuk ulaşmasını sağlıyormuş........ovülasyon testleri varmış......yumurtamızın ne zaman çatlıyacağını anlayacağımız testler.....o testlerde çift çizgi çıktığı zaman bu preseed denen jeli vajinamıza sıkıyormuşuz ve ilişkiye giriyormuşuz.......spermlerde hızlı bir şekilde yumurtaya ulaşıyormuş.....ama tabiiki tüplerimizin açık olması lazım......

biz geçen sene donna diye bir alet almıştık..mini mikroskop..ordan yumurtlama günümü anlıyordum.gerçi benim yumurtlama günümde belim kasıklarım ağarıyo..adet olucakmışım gibi..ve o günden sonraki 14. gün adet oluyorum yani yumurtlama günümü doğru biliyorum ama bir işe yaramıyo o başka...

işte bende onun için tedirgin oldum.......benim teyzemin oğlu eczacı....o hep der...eczanelerde satılan ilaçlar sağlık bakanlığının izin verdiği ilaçlardır....eczanede satılmayan ilacı alıp kullanmayın der......tabi ben bu ilacı sormadımda ona....sormamda zaten.........şu zayıflama ilaçları var ya.......onlar için konuşmuştuk........

preseed kullananlar sayfasıda var....ben aylar önce o sayfalarıda okumuştum.....hamile kalanlar var hep ama......ilaç eczanelerde satılmıyor......ben bunu eşimede söyledim ama ...oda sağlık konularına çok dikkat eder......eczanede satılmayan şeyi ben kullanmam diyor......ben bunu şahin beyede sorucaktım ama eşim boşver sorma ben bu ilacı sana kullandırtmam dedi......

şahin beyin bunu onaylıyacağını sanmam..bence hiç bahsetme..sonra kullansanda bir problem olunca çok pişman oluruz..hiç gerek yok ...

aman......vallahi bi 3 yıl öncesi hiç bu kadar kafamıza takmıyorduk bu çocuk meselesini.........hatta eşim ALLAH oğlumuza uzun ömürler versin....tek çocukta yeter diyordu.........şimdi oğlumda kardeş,kardeş dedikçe iyice bu hamilelik işi canımı çok sıkmaya başladı.......hep kafam bu işle meşgul.......

şahin bey zaten bu tür şeyleri hiç onaylamıyor,gülüyor geçiyor.........ben zaten tıptaki bilimsel şeyleri araştırıp gidiyorum...kendi sorunumla ilgili şeyleri.......şahin beyde maşallahınız var diyor....

sorma canım yaa.eşim o kadar sorun etmiyo..kızımda istiyo ama olmazsa olmasın anne diyo..e bana noluyo..inadamı bindi bu iş nedir.ama ben kızımı doğurduğumda daha hep 3 çocuk özenmiştim.tek çocuk asla istemiyordum..ama bu bende saplantı oldu..Allahıma hep şu bebek konusunu kafamdan at diye dua ediyorum inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…