Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

galiba bu çocuk konusu saplantı oldu bizlerde......biz bi aşılama dedik....ondan sonra birkere hadi tüp yaptıralım dedik.....hatta şahin beyede söylemiştik....bir kez denicez olmazsa olmaz napalım dedik.....ama 4.cü denemeye geldik .inanamıyorum....

hatta en son şahin beyle görüşmeye gidince....şahin beye dedim.......bizim bu tüp bebek işi kumara döndü....birkez diye başladık ama kazanana kadar devam edicez herhalde bırakamıyoruz....üç dört ayda bir tüp bebek yaptırmadan duramıtoruz artık dedimde....şahin beyde çok güldü.....

yap canım.......nasılsa doğal birşey.........birde bence sana kısa protokol uygulanması lazım........bunu bi şahin beyle görüşsene.......

bence başta kısa denicekti..o yüzden iptalini istedi aslında..kesin ikincide kısa uyguluyacak..
AHM testini güven tıpta 110 a yapıyolarmışsadece çarşamba günü o test yapılıyormuş.bende inegölde oturduğum için anca haftaya artık...

ya bana acele etmemiz gerek ..senin yumurta yaşın çok diyecek diye korkuyorum..çünkü yaza düşünüyoruz ikinciyi..trink para kolay değil..

zaten ilk denemede öyle oluyor....bizim yumurta reaksiyonlarımızı bilemediği için dr...baştan planladığı gibi yapıyor ama yumurta durumunu öğrenince sana uygun tedaviyi buluyor......

bu AHM testi o yüzden iyi olucak...birde yumurta rezervi az olanlarda az hormon veriliyormuş..bunuda yeni öğrendim..birde sanırım lucrin yumurtaları baskıladığı içinde benim az yumurta olmuş olabilir.bunu şahin beyde söyledi..puregonuda yumurta problemi olmayanlarda kullanılıyormuş diye duydum.yani bewnim ilaçlar baştan sona yanlış oldu..ama ona rağmen birinci kalite embriyo oluştuysa buda iyiye işaret bence...

yaaa evet canım ya....vallahi giden paracıklara acımaya başladım........dahada sonumuzun ne olcağı belli değil........herşey yolunda gitseydi para umurumda bile değildide....şimdi elde var sıfır ....insanın morali bozuluyor.......birde ben düşüklerdede acıbademde yattım......en çok ta o düşüklere verilen paralara üzüldüm...dedim onca yaptır...para.....sonrada düşür....para....

ayyy....ben bi taraftanda eşimin valizini hazırlıyorum......2 günlüğüne seyehate çıkacak.......oğlumda yarın akşama annemleri bize çağırmış.....bizde kalın anane diye......

olucak inşallah canım yaaa.o zaman harcadığımız bütün paraları unutucaz inşallah...

evet canım......dediğin gibi....baya aktifim ve her iki ailenin bütün işlerindede yardımcı olurum.......hani evden çıkmadığım gün yok desem yeri......

annem diyorki.........senin bu bebeği çok istemenin sebebi şu.........oğlun cahillik yaşlarında olmuştu.....onun büyümesini anlamadığın için şimdi ikinci istiyorsun.....ama şimdi bir bebeğin olsa ona çok farklı bakar büyütürsün diyor........

arkadaslar selam bende şubatta tüp bebek düşünüyorum erken yumurta yetmezliği var.....şahin bey düşünüyorum sgk sız fiyatlar nasıl..yardımcı olursanız sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…