Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aslında çok doğru söylüyor biliyormusun..birde benim kızım bebekken babası acaip biriydi..bana kızımın bakıcısıymışım gibi davranıyordu..hani sanki kızımın annesi olduğum için değilde babasından korktuğum için bakıyormuşum gibi hissediyordum..çarşıya bile çıkamıyordum kızıma hiç birşey alamıyordum..çok kötü günlerim olmuştu..e birde ayrıldığımızda kızım bir yaşındaydı..o aralar bunalımdaydım..annemler saolsun daha çok onlar baktılar kızıma..yani ben kızımın bebekliğinden hiç bir şey anlamadım...şimdiki eşim mükemmel biri..onunla çok rahat bebek büyütebileceğime inanıyorum..o yüzden belkide o kadar çok bebek istiyorum...

filo.....en sonki fiyatlar değişmediyse.....1.ci 3700.....2.ci 3000..... 3.cü ücretsiz......3.cüde sadece opuda kullanılan anestezi ücretini alıyorlar...300tl........bunlar ilaçsız fiyatlar..........bende ilaçlar her denemede 1500 tl civarı tuttu.....

merhaba arkadaşlar,
ooo sohbetiniz koyu allah bozmasın...
gülinciğim sende karadenizi gezip oral depolayıp ve kızını özleyip gelmişsin...
bluesuu sende adet tarihini mi bekliyordun..

bende iyi sayılırım..sanırım üşütmüşüm çok sık tuvalete gidiyorum,sürekli susuyorum birde yorgunluk var..dün gecele sol yumurtalığım ağrıdı çok fazla...sanırım yumurtam çatladı dün gece, bugüne kadar hiç böyle bir ağrı yaşamadığımdan sanırım diyebiliyorum....

justin aslında senin neden bu kadar çocuk istediğin belli canım......şimdiki eşine bir çocuk verebilmek için uğraşıyorsun....inşallahta vereceksin.....ALLAHIN izniyle....

justin aslında senin neden bu kadar çocuk istediğin belli canım......şimdiki eşine bir çocuk verebilmek için uğraşıyorsun....inşallahta vereceksin.....ALLAHIN izniyle....

yaa inşallah canım...o kadar çok vermek istiyorumki anlatamam.inan o takmıyo kafasına bu kadar yada bana belli etmiyo..e birde eşimin ailesi bir şey demiyo ama onlarada mahçup oluyorum gibime geliyo..çünkü eşim benden önce evli değildi..zaten bu durumları kabul ettiler ..e şimdi torunda beklerler...aslında diğer 4 çocuklarından 12 torunları var ama onlarda eşimin yeri başka..e haklılarda istemekle...

blue ben şimdi AMH testini başka yerde yaptırmam sorun olmaz dimi..sonra şahin beyemi götürmem gerekiyorki sonucu?yoksa telefonlamı?yada açıp ona sorarım en iyisi...

canım bilmiyorumki....bizden istediği her testi biz acbademde yaptırdık......acıbademde yaptırınca şahin beyin pc i ekranında zaten sonuç görünüyor.....sonra o beni arıyor....sonucunuz çıktı diye...

hoşbulduk akadaşlar,
26 aralıkta şahin beye gideceğiz..bakalım ne düşünüyor, biz tüp bebek'e karar verdik aslında ama acıbadem ço yoğun acaba başka bir merkeze mi gitsek diye de düşündük. ama şahin beyden başkasına güveenemem gibi geldi....şahin beyle görüşelim de..26 aralık adetimin 24. günü olacak...uzun protokol uygulamak isterse ocak sonunu bekleriz artık :)

justin evet canım....senin ikinci çocuğu istemenin çok haklı sebepleri var........bende kendim için acaba çok mu şartları zorluyorum,ALLAH nasip etseydi o tutanları düşürmezdi diyorum....işte aklımda bin bir düşünce.......

hayrılısı olsun özlemcim..yani tüpe karar verdiniz...bence aşılamada zaman kaybetmeyin zaten..eşinin sonuçları değişiyo..o yüzden riske atmayın hiç...

evet ya zaten biliyorsun ben aşılamayı hiç istememiştim ama şahin bey deneyelim deyincede bişey diyememiştim, gerçi kendisi biraz daha ısrar edersen tüp yaptıracaksın demişti :) keşke ısrar etseymişim :))

sanki herkesin çocuğu olmuyormuş gibi.........birde şahin bey araya normal hastalarıda alıyor.......yanlızca tüp bebeğe bakmıyor.......onun içinde çok yoğun.........

ya canım .artvinli diye biri var..kaç kere denemiş dondurulmuşlarla falan...hep kalmış hemde ikizlere ama düşmüşler...ama şimdi yine ikizlere hamileymiş...herşeyin zamanı var canım..Allah bize annelik içgüdüsünü vermiş.o yüzden bir türlü bu düşünceleri atamıyoruz kafamızdan..aslında ben hala tedaviyle hamile kalmaya çalışmayı hazmedemiyorum sanırım.ilkinde ondan çok stres oldum.kontrole gittiğimde şahin bey bile şaşırdı..sizi çok iyi gördüm dedi..geçen hafta çok kötüydünüz dedi.. ee dedim sudan çıkmış balıktım..neyle karşılaşıcaamı bilmiyordum dedim..şimdi ikinciye daha hazırlıklıyım dedim...

ama kadın doğum uzmanı aynı zamanda..öyle deme şansı yokki..geçen kontrole gittiğimde ilk kez vaktinde girdim muayeneye..çok şaşırdım..genelde en az 1 saat bekliyorduk halbuki.

justin....evet canım...ikincide çok rahat olursun....bende öyle olmuştum.....hatta artık operasyonlar ve muayene konularında çok fazla rahatım artık.....zaten 2. 3.cü denemelerde ameliyathanede sohbet ede ede oldu işlemlerim.........3.cüde anestezi uzmanı bile takıldı....siz buraya iyi alıştınız diye.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…