Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

eğer zaten şahin bey bursadan gitmezse ben tüp bebek haricindede diğer sorunlarımda ona giderim.....ben şahin bey gibi,güleryüzlü,canayakın ve çok mütevazı birde annemin jinekoloğunu tanımıştım....o dr.a hayran kalmıştım....ama o dr. bursadan gitti........şimdide inşallah şahin bey gitmez........ben annemide şahin beye muayeneye getiricem.....

ilkinde e2 im düşük diye çok yumurtam olmadı diye kahrolmuştum..ikincide aynı olsa hiç takmam inan..çünkü anladımki çok yumurtaylada kalamayan var az yumurtaylada kalan var..bunu şahin bey çok söyledi bana o zamanda ama benim bi kulağımdan girdi diğerinden çıktı...insan yaşadıkça anlıyo bazı şeyleri..belkide o kadar kndimi harabettiğim için tutunamadılar..ikincide kesin relax olucam...

ya şahin bey benim 4. dr um..en rahat olduğum dr kesinlikle o..nilgün hanımdı ilki oda tatlı dilliydi ama icraat yoktu..gürkan uncu tamamen samimiyetle labaliliği karıştıran biri..murat aslanda aslında iyi dr ama nedense sormak istediklerimi ona sormaya çekiniyordum..ama şahin beyi telefonla aramaya çekinmiyorum hiç..çünkü onca işlemlerden çıkıyordu gözler kıpkırmızı..ama yinede güleryüzlü espirili konuşmalarından eksilen hiç birşey olmuyordu..

evet canım ortam iyi.....dr.iyi....yani insanı çok rahatlatıyor.......aslında ben biliyorsun osman hocayada gittim ve bana daha işini itinalı yapıyor geldi.....ama yanında ve muayene esnasında çok rahat hissetmedim kendimi.....aslında dr.değişiklği iyi olacakmış gibi geldi bze ama eşim bana bıraktı....kendini nerde rahat hissediyorsan oraya devam dedi.....eşimde çok seviyor şahin beyi.....

özlemcim başka dr lada görüş istersen diyeceğim ama burdaki rahatlığı başka dr dada bulamazsın gibime geliyor canım...

ya kafama takılan olduda kaldım hamile mesela..e bizim acıbademde doğum yapma gibi bir şansımız yok..şu sigorta işide artık pek kafama yatmıyo..başka dr a nasıl güvenicem onuda bilmiyorum...

kızlar kusuruma bakmayın, bilgisyarım kitlendi anca sorunu halledebildim...
şahin bey çok yoğun gerçekten, çünkü normal kontrolleri de çok oluyor.ama en azından kontrole1 yada 2 gün ayırsa daha iyi olur gibi geliyor. geri kalan günlerde de tüp bebek yada aşılama ile ilgilense..yani bir programa oturtsa iyi olur...gerçi birde seyehatleri var :)) gerçekten işi çok zor...benim aşılama yapıldığı gün çok kötüydü..birgün önce şehir dışındaydı birde sisten rötar yapmış uçağı, gözleri kan çanağı gibiydi ama yine de gülümsüyordu..., bende doğrusu normal kontrollere şahin beye gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa ama doğum olayını bilemiyorum tabii olursa...

Kızlar merhabalar ..Aranızda iğneleri alırken Sedat beyle dialoga geçip iğne alan varmı ? Dün ayşegül hemşire aradı Sedat bey'de ferzan ecz.yönlendirdi ama fiyatlarda 1173TL'ken 1000TL ödedik sizce makulmü yoksa eczanede kendine komisyon almış olabilir mi? 3 puregon 300mg ve orgalutran 0.25 5li..

birde orgalutran ne işe yarıyor..

canım bizde ordan aldık ilaçları..şahin bey yönlendirmişti..1400 civarı tutarken 1270 tutmuştu benimde....orgalutranı bilmiyorum...

canım orgalutran yumurta geliştiriciyle aynı o iğnelerin bitmeden son 5 gün kala orgalutranla beraber vurucaksın...benimde öle...

Orgalutran, IVF ve ICSI (intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu) tedavileri altındaki hastalarda LH’ın (Luteinizan Hormon) erken yükselmesini engeller. FSH gibi gonadotropin tedavileri sırasında, LH’ın erken yükselmesi ovum üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir ve gebelik şansını azaltabilir.Erken LH yükselmesini engellemek için iki çeşit tedavi yöntemi kullanılmaktadır. Gn-RH-agonistleri ve Gn-RH-antagonistleri (Gn-RH : gonadotropin-releasing hormone). Orgalutran bir Gn-RH-antagonisti olup, vücudun bu anlamdaki hormon cevabını engeller. Gn-RH agonistleri ile istenen bu etki 2-3 haftalık bir zaman alırken, Gn-RH antagonistleri ile hemen istenen etki elde edilir. Bu nedenle stimülasyonun son evrelerinde kullanılır. Orgalutran® IVF hastalarının tedavilerini 4 haftadan 2 haftaya düşüren yeni bir ilaçtır. Sonuç olarak, IVF programı içerisindeki Orgalutran kullanan hastalar daha kolay bir yöntemle tedavilerini sürdüreceklerdir. Hastalar daha az sürelerde tedavi altında kalırlar ve IVF tedavisi ile ilgili emosyonel yansımalar o derecede az olur.

hayırlısı olsun gülgüzeli...valla şahin beyin hastalarından hamile kalan çok diye biliyorum..bu birazda nasip işi..bir kere ekip iyi..memnun kalırsın ..buna inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…