Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ev kalabalık.....oğlumun kuzenlerde bizde kalıyorlar...annemlerin kalacaklarını duyunca hala bizde sizde kalmak istiyoruz dediler.....gamyoncuiremsu

ooo senin ev kalabalık o zaman....
valla hiç birşey yok...aynı herşey..sende ne var ne yok??
bu arada dikalman yok ortalarda bişey olmamıştır dimi..Allah korusun...

doğru momide yok. iyi aman bi hamişlerimiz onlar..aman bişey olmasın..nazarlardan korusun...
dr günay yine kalmış hamile ne güzel yaa...galiba yine ikiz..maşallah....bazen düşünüyorum dr farkımı diye ama nasip diyorum sonra...

dr. farkı varmıdır bilemiyorum....bende bunu hep düşünmüşümdür.......mesela tv.de ferjitin tüp bebek merkezinin dr.semra hanım var.....3 haftadır hep izliyorum........benim durumumda olan yani ardarda düşük yapanlara lenfosit aşısı yapiıyormuş ve bebek düşmüyormuş.....bununla çok başarı elde etmiş.......bu aşıyı tek o merkez yapıyormuş.........şahin beyede sorucam........bayağı bi araştırdım bu iğneyi hep ferjitinde yapılıyormuş.......bilemiyorum artık ya.........nasip,kısmet....

evet bende seyretmiştim..bir kadının sanırım 3 yılda 6 düşüğü olmuş..ve bu yöntemle şimdi 6 aylık hamileymiş...yani senin durumunda farklı tutunuyo ve düşüyo..benim zaten hiç tutunmadı...sen sor şahin beye...

gece kuşlarım günaydın....Siz geceyi yaşıyorsunuz galiba biz gündüzleri....Nasılsınız?...Bir de beni merak etmişsiniz,sağolun.....Biz(sıpam ve ben....Sıpamın cinsiyeti belli değil de....O yüzden kızım ya da oğlum diyemiyorum)iyiyiz....Perşembe günü gidip 3'lü testimizi yaptırdık,sonucumuz önümüzdeki hafta çıkacak....onun haricinde okula git gel,uğraşıyorum...akşamları da erken yatıyorum(bebeği karnımda düzene alıştırmaya çalışıyorum,o yüzden tatil günlerinde bile aynı saatlerde yatıyorum...Bir kötü etkisi var o da tatil günlerinde de erken kalkıyorsun,sabah 6 gibi...)

selam sizin yazdıklarınızı okuyorum yazıcak fazla bişiyim ollmuyor selam verip gidiyorum bende çok özledim canlarım sizi

halidem çok saol peki 187mg kaç kutu gidiyor puregon ek olarak sonradan almamız gerekiyormu..

canım tam bilmiorum bana şahin bey 8 kutu yazdı 30luk kullanıcam 1 kutu 2 günlük sanırım yarım kalanlarıda götürücem ayşegül hanım ekleriz yarımları demişti..eczaneyle konuştuk kullandıkça alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…