Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam kızlar nasıl bakalım herkes?

ben iyiyim bebişte iyidir herhalde... hala hareketlerini hissetmediğim için pek yorum yapamıyorum bebek nasıl diye soranlara.
yarın yine kontrol var. üçlü testi yaptırmayacağız. sadece Alfafetoprotein bakılacakmış. bir de diğer tüm kan tahlillerinin zamanı geldi yine. bakalım eğer ultrasonla bakarsak belki yarın cinsiyeti belli olur. olmazsa bir 3 hafta daha bekleyeceğiz yani

halidem nasıl gidiyor tedavi? bu arada ferzan eczanesini sormuşsun yeni girdiğim için geç gördüm ama bahsettiğim kadar bir indirim yapıyorlar daha fazla değil. benimkilerde o kadar fark etmişti temmuz gibi.

bluesuu ve justing gördüğüm kadarıyla gece kuşları. maaşallah muhabbetiniz bol olsun. ben o saatlerde pek giremiyorum işten eve yemek arada çamaşır ütü vs. derken evdeki işler bitince ancak bir iki saat ayağımı uzatmaya fırsat kalıyor onda da arada uyukluyorum zaten. :kedi:

ama sizin muhabbetleri arada okuyorum allah bozmasın. opuyorumnanaktan

halidem nasıl gidiyor tedavi? bu arada ferzan eczanesini sormuşsun yeni girdiğim için geç gördüm ama bahsettiğim kadar bir indirim yapıyorlar daha fazla değil. benimkilerde o kadar fark etmişti temmuz gibi.

canım daha başlamadım ben 30unda başlıorum hayırlısıylakaydirigubbakcemile2

dilkalmanım iyi olmana sevindim.....bir dahaki kontrole senin sıpa gösteriri belki cinsiyetini......aman sağlıklı olsunda erkek,kız önemli değil......test sonucunuzda güzel çıkar inşallah........kendine iyi bak......opuyorumnanaktan

selam sizin yazdıklarınızı okuyorum yazıcak fazla bişiyim ollmuyor selam verip gidiyorum bende çok özledim canlarım sizi

selam pinkim....nasılsın....yağlı boya tabloya devammı.......yaptıklarını bir ara göster yine.......yıllar önce bende yapıyordum..... kendine iyi bak.....opuyorumnanaktan

La Tarte.....halidem....hadi hayırlısıyla başladınız tedavilerinize.....inşallah herşey güzel olur......sizlerde kendinize iyi bakın......

momicim.....nerelerdesin.....faxla özletme kendini.......bebişle sen iyisiniz maşallah.......üçlü testi niye yaptırmıyorsun ........hadi bakalım senin bebişte göstersin kendinide ,öğrenelim cinsiyetini......şahin bey onu anlamıştır ama..........çooooook garantici bir dr.........neyse bu kez öğreniriz artık.......kendine iyi bak.....opuyorumnanaktan

justing........huhu......nerelerdesin........hadi gelde sohbet edelim biraz.......ben 2 gecedir gelemiyorum......2 gecedir dışardaydık hafta sonu diye....eve geç geldik...giremedim......sende yoksun......neler yapıyorsun........

canım daha sık gelmeye çalışırım inşallah... üçlü teste gerek görmedi şahin bey ikili tarama sonuçları iyiymiş. riski düşük çıkmıştı. üçlüyü yaptırmaya gerek yok sadece AFPyi yaptıralım yeter dedi. o yüzden.

demek o anlamıştır ama emin olmak için söylemiyordur diyorsun. hadi yaaaa.. neyse bugun belki soyler emin olursa. gerçi çok önemli değil cinsiyeti kız erkek benim için hiçbir şey fark etmez ama ufak ufak hazırlık için herkes sorup durmaya başladı. kaydirigubbakcemile

dilkalman sen nasılsın? merak etme güzel çıkacak inşallah üçlü testin sonucu. ikili de iyiydi sonuçta.
unutmadan sorayım miden bulanıyordu bir ara nasılsın şimdi devam ediyor mu? benim tamamen kesildi artık çok rahatsız edecek şeyler hariç normal yemek yeme düzenime döndüm çok şükür. :)

sen yeniden ne zaman gireceksin ultrasona. o zaman cinsiyeti belli olur kesin. gerçi sende önemli değil diyorsun kız erkek ama yine de etraftan o kadar çok soran oluyor ki insan öğrensem de söylesem diyor :)

justing........huhu......nerelerdesin........hadi gelde sohbet edelim biraz.......ben 2 gecedir gelemiyorum......2 gecedir dışardaydık hafta sonu diye....eve geç geldik...giremedim......sende yoksun......neler yapıyorsun........

sen bu yazıyı yazdığın zaman benim misafirim vardı cnm..gece saat 2 ye doğru gittiler..o yüzden bende giremedim...sağ kasığımda batma var fena..yumurtluyommu ne...

momicim...selam....üçlü teste gerek olmaması ne güzel.....maşallah........tabiiki cinsiyeti hiç önemli değil....yeterki sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlat olsun.......

justin....selam canım......bugün benimde izmirden annemlere halam geliyor........bende oraya gidicem........akşama ,yani gece görüşürüz........by....

kızlar yaa..benim kasığımda aşırı batma sancı var..adet sancısı gibi.. ama çok şiddetli..sizdede olmuşmuydu hiç..çok kötüyüm...

pinkim sende benim gibi gelip gidiyorsun arada.. nasılsın neredesin neler yapıyorsun yahuu
iyiyim canım sağolasın Şeniz
selam pinkim....nasılsın....yağlı boya tabloya devammı.......yaptıklarını bir ara göster yine.......yıllar önce bende yapıyordum..... kendine iyi bak.....opuyorumnanaktan

evet canım devam yeni resimlerimden ekleyince burayada link koyarım bakarsınız bende öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…