- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.761
halidem nasıl gidiyor tedavi? bu arada ferzan eczanesini sormuşsun yeni girdiğim için geç gördüm ama bahsettiğim kadar bir indirim yapıyorlar daha fazla değil. benimkilerde o kadar fark etmişti temmuz gibi.
gece kuşlarım günaydın....Siz geceyi yaşıyorsunuz galiba biz gündüzleri....Nasılsınız?...Bir de beni merak etmişsiniz,sağolun.....Biz(sıpam ve ben....Sıpamın cinsiyeti belli değil de....O yüzden kızım ya da oğlum diyemiyorum)iyiyiz....Perşembe günü gidip 3'lü testimizi yaptırdık,sonucumuz önümüzdeki hafta çıkacak....onun haricinde okula git gel,uğraşıyorum...akşamları da erken yatıyorum(bebeği karnımda düzene alıştırmaya çalışıyorum,o yüzden tatil günlerinde bile aynı saatlerde yatıyorum...Bir kötü etkisi var o da tatil günlerinde de erken kalkıyorsun,sabah 6 gibi...)
selam sizin yazdıklarınızı okuyorum yazıcak fazla bişiyim ollmuyor selam verip gidiyorum bende çok özledim canlarım sizi
selam kızlar nasıl bakalım herkes?
ben iyiyim bebişte iyidir herhalde... hala hareketlerini hissetmediğim için pek yorum yapamıyorum bebek nasıl diye soranlara.
yarın yine kontrol var. üçlü testi yaptırmayacağız. sadece Alfafetoprotein bakılacakmış. bir de diğer tüm kan tahlillerinin zamanı geldi yine. bakalım eğer ultrasonla bakarsak belki yarın cinsiyeti belli olur. olmazsa bir 3 hafta daha bekleyeceğiz yani
momicim.....nerelerdesin.....faxla özletme kendini.......bebişle sen iyisiniz maşallah.......üçlü testi niye yaptırmıyorsun ........hadi bakalım senin bebişte göstersin kendinide ,öğrenelim cinsiyetini......şahin bey onu anlamıştır ama..........çooooook garantici bir dr.........neyse bu kez öğreniriz artık.......kendine iyi bak.....opuyorumnanaktan
justing........huhu......nerelerdesin........hadi gelde sohbet edelim biraz.......ben 2 gecedir gelemiyorum......2 gecedir dışardaydık hafta sonu diye....eve geç geldik...giremedim......sende yoksun......neler yapıyorsun........
justin....selam canım......bugün benimde izmirden annemlere halam geliyor........bende oraya gidicem........akşama ,yani gece görüşürüz........by....
iyiyim canım sağolasın Şenizpinkim sende benim gibi gelip gidiyorsun arada.. nasılsın neredesin neler yapıyorsun yahuu
selam pinkim....nasılsın....yağlı boya tabloya devammı.......yaptıklarını bir ara göster yine.......yıllar önce bende yapıyordum..... kendine iyi bak.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?