Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momim iyiym canım...midemde iyi şu sıralar...Benim yaşım olduğu için 3'lü testi yaptık...Şahin bey aradı,testin sonucunu söyledi...Yaşınıza göre(yaşa göre risk 1/56 ymış)sonucunuz güzel dedi...Sonuç 1/251 çıkmış...Açıkçası amniyosentez yaptırmak istemiyorum...Allahtan sağlıklı bir çocuk istiyorum ve ona dua ediyorum....

Ah ah kızlar..... Ne yapacağına karar vermek çok zor...Hamile kalmayı düşün,şimdi de sağlıklı bebeğin olması için düşün...sonrada sağlıklı doğum yapmayı düşün...Çocuk olduktan sonra onu yetiştirmeyi düşün...Nedir bu halimiz???

justincim geçmiş olsun canım...acaba üşüttün mü?..benim 1.denememden sonra olmamıştı...(hoş nasıl olacaktı.2.nin tedavisini başlamıştım oda ayrı bir konu)

momim bugün kontrolün vardı değil mi?nasılmış ufaklık?Cinsiyetini öğrenebildin mi?Burda teyzeleri merak ediyor...

canım yazdıklarının daha devamı var....13 yaşınada gelince ergenlik sendromunu düşün..........çocuk büyüdükçe sorunlarda,ne düşüneceğinde çooooook değişiyor..........inşallah sende göreceksin o günleri.......her işin başı sağlık..........gerisi hikaye.......

aaaa....atlamışım canım.....sonucun güzel olmasına çok sevindim.....evet ya.....bende hiç düşünmüyordum amniyosentezi......ama dr..öneriyor.....zorlamıyor....kararı sana bırakıyor......şimdiye kadar zaten herşey yolunda gitti....inşallah bundan sonrada herşey yolunda gidecek......hayırlısıyla.....

bluee geldiim napıyosun..ben bugün bütüngün yattım..çok sancım vardı..sağ tarafta kontrolde kist görmüştü şahin bey..ama önemsememişti..bugün aradım sancım var diye..uygun olunca gelin bi kontrol edelim dedi..ama ha deyince inegöldende gidilmiyoki..bir de sanırım ayıptır sölemesi idrar zoru olmuşum.çok sık oluyorum ben..ayaklarımı çok üşütüyorum galiba..sanırım oda kasıklarımda ağrı yaptı..hap içtim..şimdi daha iyiyim..

naber dikalmancım..şu amniyosenteze ben karşıyım yaaa.ne bileyim onunda riski varmış. yaptırmamakla iyi etmişsin hayırlısıyla çok sağlıklı bir bebeğin olucak..kafana takma bunları şimdi...

ama kasığımdaki batmalar birkaç güne kadar geçmezse giderim mecbur kontrole yapıcak bişi yok..eee sen neler yaptın bluee..bu ayı böle geçiriyosun...peki diğer ay ne gibi planlarınvar..karar verebildinmi canım...

ay vallahi bana birşeyler oldu bugünlerde......hiiiiç tedaviye başlayasım yok.....acaba çok sık aralıklarla yaptırınca yoruldummu ne.........

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.........şu anda bir sonraki ayda ne düşünürüm bilmiyorum.......ama eşim bu 4.cü denemeyide istiyor.....

senin eşin istiyoda benim eşim şu aralar ikincinin lafını hiç etmiyo...yani ikinciyi denicez demişti ama...bilmiyorum sanki benim istemediğimden emin olsa oda istemicek gibi geliyo..yada bana öle geliyo...

annem sürekli ağzımı arıyor........bakalım yine yaptırırmıyız diye......işte bende onun evladıyım......bu tedavi sürecindeki zahmetleri görünce artık yapt ırmamı istemiyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…