Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ayyy...benim eşimde ilk denemedeki düşükte hastanede yatarken şahin bey odama gelmişti dolaşmaya.....eşim daha o zaman sormuştu....2.ci denemeyi ne zaman yaptırabiliriz diye.......

.....benimde sonuncu denemem olacak.sonuç iyi yada kötü ne olursa olsun dördüncü denemeyi düşünmüyoruz .hatta bu işe başlarken bir kez deneriz demiştik ama üçüncüyü denicez.insanın aklına gelmeyen başına gelirmiş...ya....işte böyle
bak bu yazıyı sen yazmışsın daha önce...insan bu duruma adımını bi attımı bulaştımı bidaha çıkamıyo dimi....

konuşmadım cnm...biliyorum çünkü ne diyeceğini...iikinciyi denicez tamam dicek..ama hemen değil yaza doğru dicek..şimdiden niye habire bundan bahsedelim dicek...aslında böylemi olması iyi yoksa illa olsun deyip hep bu konudanmı bahsetmek iyi anlayamadım bende...çok isitiyo gibi görünmüyo benim eşim yada bana belli etmiyo...çünkü onun hiç çocuğu yok diye benim üzüleceğimdende belli etmeyebilir...

amannnn.bazen diyorum.... Allaha şükürler olsun bir çocuğumz var......niye bu kadar çok kendimi hırpalıyorum bilmiyorumki diyorum.......çünkü bir çocuğu dünyaya getirmek olduğu kadarda yetiştirmekte çok zor....heleki bu devirde........

8 haftalıkken belli oldu düşeceği....ama 2 haftada 2 günde bir kontrollerlegeçirdik.....şahin bey yüzdebir ihtimali bile değerlendirmek isterim demişti.......birde öyle bekledik.....10 haftayı bulmuştuk sanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…