- Konu Sahibi handan1976
-
kimyasal gebelikmiş canım...ilacı kes dedi 1 hafta içinde olursun dedi ben hemen o gün oldum....şuan regliyim...
kimyasal gebelikmiş canım...ilacı kes dedi 1 hafta içinde olursun dedi ben hemen o gün oldum....şuan regliyim...
yinede haline şükretki,ben ikisindede düşürmeye çalıştım.....insana o daha ağır geliyor.....acısı bir yana,düşünsene bi yaptırmaya uğraşıyorsun,bide düşürmeye....RABBİM...inşallah bu seferki denememde o acıları göstermez,banada yaşayan herkesede,,,,,
yinede haline şükretki,ben ikisindede düşürmeye çalıştım.....insana o daha ağır geliyor.....acısı bir yana,düşünsene bi yaptırmaya uğraşıyorsun,bide düşürmeye....RABBİM...inşallah bu seferki denememde o acıları göstermez,banada yaşayan herkesede,,,,,
samurum yok topiklere girmeyecegim zaten soz verdim kendime hic olumsuz birsey okumaya niyetim yok. sadece sizlerle sohbete geliyorum o kadar....
pinkcim insalah hepimiz anne olacagiz bu yaz hepimize hayırlı gelecek bebislerimizle beraber kısa girecegiz canım beniiim.
momi....kızzzzz.....seninle ilgili içimde çok güzel hisler var.....inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alıcaz.....:içelim:
Bu aylar bizim aylarımız güzelim
Yan yana dizecek Şahin Bey bebelerimizin fotoğraflarını
İstesek böyle mübarek aylarda tedaviye başlayabilir miydik.
Herşeyin bir sebebi var
Var biliyorum
canııım yine olacak niye oyle diyorsun...
sen karar verdin mi ne zaman basliyorsun tekrar? belki de sen baslayana kadar kendi gelir kuzucun
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:gitme:
momi...bu günlerininin değerini bil canım.....keyfini çıkar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?