Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

samurum yok topiklere girmeyecegim zaten soz verdim kendime hic olumsuz birsey okumaya niyetim yok. sadece sizlerle sohbete geliyorum o kadar....

pinkcim insalah hepimiz anne olacagiz bu yaz hepimize hayırlı gelecek bebislerimizle beraber kısa girecegiz canım beniiim.

momi....kızzzzz.....seninle ilgili içimde çok güzel hisler var.....inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alıcaz.....:içelim:

kimyasal gebelikmiş canım...ilacı kes dedi 1 hafta içinde olursun dedi ben hemen o gün oldum....şuan regliyim...

yinede haline şükretki,ben ikisindede düşürmeye çalıştım.....insana o daha ağır geliyor.....acısı bir yana,düşünsene bi yaptırmaya uğraşıyorsun,bide düşürmeye....RABBİM...inşallah bu seferki denememde o acıları göstermez,banada yaşayan herkesede,,,,,

Ay kızlar valla ben de bunda hemfıkırım kesınlıkle transfer sonrası bunları okumamak lazım
walla
kÖtÜ etkılıyo

Bu aylar bizim aylarımız güzelim
Yan yana dizecek Şahin Bey bebelerimizin fotoğraflarını
İstesek böyle mübarek aylarda tedaviye başlayabilir miydik.
Herşeyin bir sebebi var
Var biliyorum

YA SORMA CANIM.....
ALLAH HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN...:Saruboceq:

inş canım amin inş :Saruboceq: :Saruboceq:

momi....kızzzzz.....seninle ilgili içimde çok güzel hisler var.....inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alıcaz.....:içelim:

canım benim sagolasın guzel yuregine saglik. insallah gelecek bebeklerimiz tutmaması icin bir sebep yok ki. doktorumuz elinden geleni yapti bizde esimle yaptik. simdi de mutlu umutlu onları bekliyoruz. gelsinler gelsinler de yiyelim o guzel popolarını yaramasların.

Bu aylar bizim aylarımız güzelim
Yan yana dizecek Şahin Bey bebelerimizin fotoğraflarını
İstesek böyle mübarek aylarda tedaviye başlayabilir miydik.
Herşeyin bir sebebi var
Var biliyorum

ayyyy...canım yaaaa....öyle çok istiyorumki benimde bebeğimin fotoğrafı o panoya asılsın......inşallah dediğin gibi sırayla hepimizin bebeklerinin fotoğrafları asılacak o panoya.....ilk mominin tabiiki......vereliniortak

insallah kızlar insallah hepimiz bebeklerimize kavussak 9-10 ay sonra ne guzel. susamurum hemen pesimden geliyor zaten. sonra da pink ve blue basliyor hemen tedaviye hadi bakalım canlar insallah hep beraber kavusalim bebeklerimize...

canım sagol sordugun icin madem sordun ilk gun ozeti vereyim hemen. zemuszemus valla cok guzel gecti canım esim gec gitti erken geldi benim icin ise. sabah kahvaltimi aksam yemegimi hazirladi sagolsun. kaldirmiyor beni pek ben dur kalkıp alırım dedikce lmaz: olmaz deyip kosuyor herseye sagolsun. arada da ablam geldi o da aynı modda tabi. neyse hadi dedim bugun ilk gun diye yaptilar ama yarindan itibaren daha rahat dolasirim zaten evin icinde.
yattım kalktım kitap okudum tv ve film seyrettim sohbet ettim bir baktim aksam olmus zaten.

bebislerimle beraber rahat rahat gecirdik gunumuzu... darısı basınıza insallah

canııım yine olacak niye oyle diyorsun...
sen karar verdin mi ne zaman basliyorsun tekrar? belki de sen baslayana kadar kendi gelir kuzucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…