Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

eşim bu işe yazın girdi..daha doğrusu ortak oldu..NATELA...ama daha önce vira mobilyadaydı..çok öncedende sehpa ffirmasıydı eşim...ama askerlik olunca kapadı...

benim babamda mobilyacı.........ben babamın mağazada duruyordum,eşimle orda tanıştım......eşim babamla daha önceden tanışıyordu......

canım daha başlamadım ben 30unda başlıorum hayırlısıylakaydirigubbakcemile2

hadi bakalım 30una az kaldı. insallah hayırlı ve guzel olacak bu sefer sonucun halidem ....

bu arada ben duaların gücüne çok inanıyorum meryem suresini tedavilerinden once 41 gün okuyup 3 gun oruç tutan 3 arkadaşım daha hamile kaldılar. benimki de biliyorsun muzice gibi dogal yolla geldi. bence inancın varsa dene canım tavsiye ederim.

ay bu arada haberi vermeyi atladım hemen halideme yazayım derken...

dün kontrole gittik. baktı baktı şahin bey görünmüyor birşey söyleyemiyorum dedi. bizde herhalde artık 3 hafta daha bekleyeceğiz falan diye konuşmaya başladık eşimle. o sırada dalmışız biz konuşuyoruz aramızda ayağına bak bak bacağı şimdi orası vs. diye şahin beyde konuşmuyor. sonra durdu durdu kız dedi. aaa nasıl yani falan derken görebildim şimdi ancak uygun pozisyona geldi hayırlısı olsun kızınız oluyor dedi... ama tabi 3 haftada daha bekle bence emin olmak için sürpriz olmasın dedi. bakalım şimdilik yüksek ihtimal kız diyoruz ama bakarsın 3 hafta sonra oğlana çeviriverir. kaydirigubbakcemile3

evet arkadaşlar aramıza büyük ihtimalle bir kız daha katılıyor. benim bir kız bebişim olacakmış.

canım bence içini rahat tut. 251 tane çocuk doğursan birinin down send. lu olma riski var demek bu. karar senin ama amniyosentez çok zorda kalınmadan yaptırılmamasında fayda var tabi. içerideki düzeni bozuyormuş sonuçta.

sen içini ferah tut. Rabbim verdiyse sağlığını da vermiştir inşallah.

sen şimdi bir daha ne zaman gideceksin? senin sıpayı da öğreniriz belki. ama birşey söyleyeyim mi. şimdiye kadar seninki de belli olmadıysa bence seninki de KIZ... kız bebiş geliyor muhtemelen.... erkekler çok daha erken belli oluyormuş çünkü. kimle konuştuysam 4 aylık olmadan öğrenmişler oğlan olduğunu kaydirigubbakcemile3 sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsunlarda gerisi boş aslında. kızda erkekte olsa biz onları çok seveceğiz çooook.

momi hadi hayırlı uğurlu olsun kızımız...artık tokalarmı alırsın elbiselermi...kızları süslemesi çok zevkli..tabii en önemlisi sağlıklı olması...

valla gülincim bana kalsa kızımda benim gibi spor olur herhalde. hayatımda hiç kokoş olamadım :tomato: en kokoş kıyafetlerim iş kıyafetlerimdir ki düşün onlarda genelde elbise bile olsa ciddi model ve renklerdedir. kızımda bana benzerse tokalar vs. birşey görmez herhalde.

daha onları düşünecek kadar ileriye bakamıyorum aslında biliyor musun. hatta hep bebiş diye sevdiğim için kızım demek bile değişik geliyor şu anda. dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi boş.

senin nasıl oldu sancıların ne durumdasın?

bugün iyiyim cnm..baya geçti sancım..benim kızımda bir ara hep pembe istiyodu şimdi büyüdüya hep koyu renkler istiyo..bende spor takılıyorum çok..kızımda bana benziyo herhalde öyle etek elbise hiç sevmiyo..ama kızlarada ne spor şeyler var..bursa koruya zara mağzasına girdiğimizde ancak kızımın yaş reyonuna bakabiliyoruz..bebek reyonuna şöle uzaktan bakıyorum eşim oralarada bakıcaz yakında merak etme diyoo...

bebek reyonlarına da bakarsınız canım benim Allah'tan ümit kesilmez. vakti saatini bekliyordur. bak bir arkadaşım 3 negatif aşılama 2 negatif tüp bebekten sonra 3. tüp bebek tedavisinde hamile kaldı. yıllardır uğraşıyorlardı. tedavi öncesinden hem beslenmesine dikkat etti endolu olduğu için hemde dualarını okudu. 2 emb. transfer ettiler ikiside tuttu sanırım kan değerleri pek güzel maaşallah. herhalde ikiz geliyor diyoruz. darısı başınıza inşallah. biraz sabır işi maddi manevi çok yoruyor insanı ama sonunda mükafatı çok tatlı.
merak etme sende inşallah kızına kardeş olacak yakında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…