- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.841
ay bu arada haberi vermeyi atladım hemen halideme yazayım derken...
dün kontrole gittik. baktı baktı şahin bey görünmüyor birşey söyleyemiyorum dedi. bizde herhalde artık 3 hafta daha bekleyeceğiz falan diye konuşmaya başladık eşimle. o sırada dalmışız biz konuşuyoruz aramızda ayağına bak bak bacağı şimdi orası vs. diye şahin beyde konuşmuyor. sonra durdu durdu kız dedi. aaa nasıl yani falan derken görebildim şimdi ancak uygun pozisyona geldi hayırlısı olsun kızınız oluyor dedi... ama tabi 3 haftada daha bekle bence emin olmak için sürpriz olmasın dedi. bakalım şimdilik yüksek ihtimal kız diyoruz ama bakarsın 3 hafta sonra oğlana çeviriverir. kaydirigubbakcemile3
evet arkadaşlar aramıza büyük ihtimalle bir kız daha katılıyor. benim bir kız bebişim olacakmış.
hadi bakalım 30una az kaldı. insallah hayırlı ve guzel olacak bu sefer sonucun halidem ....
bu arada ben duaların gücüne çok inanıyorum meryem suresini tedavilerinden once 41 gün okuyup 3 gun oruç tutan 3 arkadaşım daha hamile kaldılar. benimki de biliyorsun muzice gibi dogal yolla geldi. bence inancın varsa dene canım tavsiye ederim.
naber pinkim...iyimisin..valla bilmiyoruz belkide bluunun eşiyle eşim tanışıyodur...e inegölede geliyomuş arada ..ben tanışmak isterim...
halidem........nasılsın canım........inşallah bu kez herşey gönlünce olur....
momiiiiiiii......ayyyy....kız çocuklarına bayılırım canım.....hatta bizim aile,özellikle babam kız torun hastası......babam bana kim kız torun verirse ona araba alacağım dedi......bizim gelinler hemen ikincileri yaptılar....ama yine erkek çocukları oldu..........sıra bana geldi.....bir kız torun doğurabilirsem babamdan.. arabayı isticem vallahi.............canım kızın sağlıkla,sıhhatle dünyaya gelsin inşallah...........darısıda bana olsun yarabbim......alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?