Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

[QUOcanım hayırlı ve sağlıklı olsun kızın inşşş öpüyorum çok çokŞeniz
TE=justing76;10627326]inşallah canım..zamanını bekliyodur doğru söylüyosun...[/QUOTE]

nasılsın canım bluem la tanışıcaksınız galiba ne güzel yaaŞeniz

naber pinkim...iyimisin..valla bilmiyoruz belkide bluunun eşiyle eşim tanışıyodur...e inegölede geliyomuş arada ..ben tanışmak isterim...

evet canım az kaldı sayılı gün geliooo:)) dün akşamda şahin bey faceten msj atmış nezaman geliosun die:)) ordan hbrleşiyoruz artık aştık biz:))) meryem suresini okudum bn cnm 41 gün orucumuda tuttum...buarada hayırlı olsun minik kız gelioooo:)))

momiiiiiiii......ayyyy....kız çocuklarına bayılırım canım.....hatta bizim aile,özellikle babam kız torun hastası......babam bana kim kız torun verirse ona araba alacağım dedi......bizim gelinler hemen ikincileri yaptılar....ama yine erkek çocukları oldu..........sıra bana geldi.....bir kız torun doğurabilirsem babamdan.. arabayı isticem vallahi.............canım kızın sağlıkla,sıhhatle dünyaya gelsin inşallah...........darısıda bana olsun yarabbim......alkisalkisalkis

La Tarte.....sen nasılsın...nasıl gidiyor tedavi.....senin kısa protokoldü değilmi.........inşallah seninde herşey gönlünce olur.......

kızlarrrrrrr.....sizlere birşey sorucam.....şu meryem suresini bende okuyordum ama araya adetim girdi..........adet bitince yine okumaya başladım ama....hiç ara verilmemesi gerekiyor sanırım.....ama benim yerime okuyacak kimse bulamam......acaba öyle ara verince olurmuki.......

slm kızlar bende bursalıyım şahin bey sadece tüp bebbek doktorumu ben medikal park ahmet yılmaza gidiyorum da ara verdim tedavime 2senelik evliyim 20 yaşındayım tüp bebek için erken benim için pco hastasıyım kistlerim var düzensiz adetim bide prolaktin süt hormonum yüksek bu kadar ama engel deil bunlar hamiş kalabilirim ama 2senedir olmuyor
3defa çatlatma iğnesi oldum adet olayım die ilaçlar şeker ilaçları iğneler prolaktin ilaçları derken midemde intihap oluştu herşeyi bıraktım aşılamaya geçmemiz gerekio ama devlet 23 yaşından önce karşılamıyomuş şimdi herşeyi bıraktım midem düzeldi çok şükür ama kalbimdeki kucağımdaki boşluk dolmuyo şimdi daha gençsiniz falan dersiniz biliyorum ama 2senedir olmuo mutlu bi yuvam var ailesi ve eşim çok iyiler baba olmayı babanne dede olmayı hakediyolar bende elimden geleni yapıyorum onları mutlu etmek istiyorum ve eşimle ikimizin bi parçası olsun istiyorum ama evlendiğimden beri hep bi yanim buruk çok yoruldum artık etrafımdaki herkez hamile yada birer ikişer çocuğu var sanki tekim bu dünyada çok zormuş rabbim sabır versin dayanmaya çalışıyorum allah meleklerinizi ve sizi korusun bana kalsa hemen tüp bebek yaparım ama eşim istemio kendiliğinden olsun istio ben hemen olsun istiyorum

canım o zaman seni dualarıma hemen sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin diye ekliyorum. inşallah darısı başına olur güzel bir kız gelir sana da...

bu arada meryem suresi için ara vermemen gerekiyor. sen adetliykeyn yine hiç aksatmadan her gün birinin senin adına senin niyetine okuması lazım. justingin dediği gibi annen falan okuyamaz mı? benim annemle ablam okumuştu.

haksever canım hoşgeldin. yaşın gerçekten çok genç. ben 20 yaşındayken ne evlenmek ne çocuk yapmak aklımda vardı. ancak 30 olunca hadi artık dedim.ama tabi bu işlerde evlilik yaşı önemli. Allah gönlüne göre versin inşallah.

şahin bey sadece tüp bebek tedavisi yapmıyor aynı zamanda kadın doğum doktorluğuna da devam ediyor. ama her iki kimliği birden olduğu için bazen çok yoğun olabiliyor. istersen bir git görüş...
hakkında hayırlısı inşallah.

la tarte senin tedavin nasıl gidiyor? ne aşamadasın şu anda?

bu arada teşekkür ederim. bakalım kız bebek geliyormuş. ama ben kendimde de kız bebeklerde de pembe hastası değilim açıkcası benim kızda olsa erkek de olsa bebeğin pek şansı yok rengarenk giyinecek. turkuaz, yeşil, sarı, turuncu.. bakalım ne güzel görünürse gözümüze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…