Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar selam :)
geçmişi okuyamadım, biri bana özet geçebilir mi ? :) yeni gelişmeler var mı?
ben iptal durumdayım. 2 tane yaramaz ile hiç uyumuyor bunlar yahu !!!

derya hg cnm..vakit bulamazsın tabii..bizlerde bişi yok beklemedeyiz..letarte ve halide tedavilerine başladılar..mominin kızı olucakmış..dikalmanın sıpası göstermiyomuş cinsiyetini..bluede beklemede tedaviye başlamak istemiyo hiç..işte böleee....

resim koymak içinde kendi özel mesaj bölümüne gir..solda kontrol paneli var..profil resmini değiştir falan diyo..tıkla zaten anlrsın ....

deryacım hosgeldin. ozledik seniiiii

demek senin yaramazlar uyumuyor. allah kolaylık versin valla.
sagliklari yerinde olsunda uykuları duzene girer insallah...

justingin dedigi gibi bizimki buyuk ihtimalle kız bebek. ama 3 hafta sonra kesinlestirelim dedi sahin bey. bakalim hayırlısı....

momim küçük güzel bir kızımız mı olacak??Ne kadar mutlu oldum...Allahım inşallah sağlıklı,hayırlı olarak kucağına almayı nasip eder...

bir ben varım..iyiyim herhalde..hiç dışarı çıkmak istemiyo cnm..eşim istanbula gitti gel sende dedi..istemedim..depresyonamı giriyorum ne...

Eğer 2 senedir olmuyorsa 1 senedir tedavi gördüysen şeker ilaçlarını dahi kullandıysan beklemenin alemi yok Yaş erken değil geçen bir yazı okudum 18 yaşında 10 yumurtası olmuş hepsi içi boş çıkmış yani yaşla alakası yok ..

bana kalsa hemen tüp bebek yaparım sanki daha kesin geliyo bana bide ikiz oluyoya hep çok hoşuma gidiyo ama eşim yaşımız daha genç diyo bide beniim olmazsa ne kadar üzüleceğimi bildiği için denemek istemiyo çatlatma iğnesinde bile her ay oldu diye çok ümitlendim ve çok hayal kırıklığı yaşadım tüp BEBEK YADA AŞILAMA ANCA ARABAMIZI SATIPTA YAPABİLİRİZ AŞILAMAYIDA DEVLET YAŞTAN DOLAYI KARŞILAMIYO ANCA 2KERE YAPABİLİRİZ TÜP BEBEĞİ ANCA 1KERE YAPABİLİRİZ OLCAĞIDA KESİNDEĞİL HERŞEYİM FEDA OLSUN MECBUR KALINCA DENİCAZ ÇARE YOK AMA DAH BİRAZ DAHA BEKLİYELİM EŞİMİN İSTEMEDİĞİ BİŞEYİ DİRETMEK İSTEMİYORUM TÜP BEBEĞE AÇIKCASI AKLI BASMIYO GÜVENEMİYO AÇIKCASI BEN BU KONUDA NERDEYSE UZMAN OLDUM GÜVENMİCEK BİŞİ YOKTA O KABULLENEMİO ÇOCUĞUN BAşına böle bişi gelmediği için erkekler daha uzaklar bu konuda ben araştırıyorum bide çocuk gelişimi okudum daha anlayışlıyım başıma gelcekleri biliyorum ama o her tadavi atlayışında uyumsuzluk yaşıyo ordan muane olurmu o kadar ilaç içilirmi sperm testi verdi sorun bende dedi hep rahatlamam için ama bi problem çıkmadı ponda herkeze benim yüzünden olmadını söle yeterki üüzülme ben biraz beklemek istiyorum diyo bişi diyemiyorum doktorları ilaçları bıraktım biraz ileştim çok bunaldım bacaklarımda mantarlar midemde intihap kronik bel ve baş ağrısı saçlarım tutam tutam döküldü hep sıkıntıdan kaldıramıyorum yani mutlu huzurlu yuvamda hep bişiler eksik rabbim dualarımı kabul eder inşallah şu bekleme süresinde meleğimi yollar dualarınızda banada yer verin mafoldumben

haksevercim..bence ilk önce bir rahatla..kafanda bu kadar düşünce karmaşası yaşarken tüp yaptırsanda tutmayabilir cnm..bu iş biraz da relax olmayı gerektiriyo..daha hazır hissetmediğin b ir tedaviye hemen başlama derim..bir şahin beyle görüş öngörüşme yap..ücretsiz..bakalım o ne diyecek durumunuza...sen bu stresle doğaldan kalacağın varsada kalamazsın şekerim...beni dinle görüş şahin beyle..ona göre bak bakalım durumunuza...

tedaviler hayırlı olsun inşallah
momi kızın hayırlı olsun :)
dikalman şahin bey görmüştür de biliyosun fazla garantici :) emin olmak istemiştir
beni de suyum gelene kadar bekletti, neredeyse normal doğuruyodum valla :)
kızlar kış günlerinde değil de şöyle baharda başlayın bence tedavilere daha umutlu oluyor insan
bööle karanlık günlerde depresif olunuyor bilirim

gözün aydın canım allah analıbabalı büyütsün yay burcu güzeldir benim kızımda 4 aralık doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…