- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.861
La Tarte.....sen nasılsın...nasıl gidiyor tedavi.....senin kısa protokoldü değilmi.........inşallah seninde herşey gönlünce olur.......
slm kızlar bende bursalıyım şahin bey sadece tüp bebbek doktorumu ben medikal park ahmet yılmaza gidiyorum da ara verdim tedavime 2senelik evliyim 20 yaşındayım tüp bebek için erken benim için pco hastasıyım kistlerim var düzensiz adetim bide prolaktin süt hormonum yüksek bu kadar ama engel deil bunlar hamiş kalabilirim ama 2senedir olmuyor
3defa çatlatma iğnesi oldum adet olayım die ilaçlar şeker ilaçları iğneler prolaktin ilaçları derken midemde intihap oluştu herşeyi bıraktım aşılamaya geçmemiz gerekio ama devlet 23 yaşından önce karşılamıyomuş şimdi herşeyi bıraktım midem düzeldi çok şükür ama kalbimdeki kucağımdaki boşluk dolmuyo şimdi daha gençsiniz falan dersiniz biliyorum ama 2senedir olmuo mutlu bi yuvam var ailesi ve eşim çok iyiler baba olmayı babanne dede olmayı hakediyolar bende elimden geleni yapıyorum onları mutlu etmek istiyorum ve eşimle ikimizin bi parçası olsun istiyorum ama evlendiğimden beri hep bi yanim buruk çok yoruldum artık etrafımdaki herkez hamile yada birer ikişer çocuğu var sanki tekim bu dünyada çok zormuş rabbim sabır versin dayanmaya çalışıyorum allah meleklerinizi ve sizi korusun bana kalsa hemen tüp bebek yaparım ama eşim istemio kendiliğinden olsun istio ben hemen olsun istiyorum
bir de nasıl foto ekleneceğini bulabiirsem tüp bebeklerimin :)!! resmin koyucam
Eğer 2 senedir olmuyorsa 1 senedir tedavi gördüysen şeker ilaçlarını dahi kullandıysan beklemenin alemi yok Yaş erken değil geçen bir yazı okudum 18 yaşında 10 yumurtası olmuş hepsi içi boş çıkmış yani yaşla alakası yok ..
derya hg cnm..vakit bulamazsın tabii..bizlerde bişi yok beklemedeyiz..letarte ve halide tedavilerine başladılar..mominin kızı olucakmış..dikalmanın sıpası göstermiyomuş cinsiyetini..bluede beklemede tedaviye başlamak istemiyo hiç..işte böleee....
deryacım merhaba naber doğum yaptınmı m erak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?