Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

slm emiragam sen neler yapıyosun??tedaviye hazırmısın???

selam justingcim napim evimi taşıdım biraz yoğun geçti tedaviye ara verdim bekliyorum hetrafımıdaki herkes tüpten sonra kendiliğinden hamile kalmış belki bende kalırım allah büyük sen neler yapıyosun

çok şükür justingcim 10 yaşında bir kızım var o duyguyu tattım ama yetmiyo işte ikinci evlililiğimden eşimin çocuğu yok çok istiyoruz

çok şükür justingcim 10 yaşında bir kızım var o duyguyu tattım ama yetmiyo işte ikinci evlililiğimden eşimin çocuğu yok çok istiyoruz

ciddimisin..aynı durumdayız seninle ..benimde 11 yaşında bir kızım var..ama ikinci eşimin yok..bu kadarmı olurr aynııı...

emiragam kolay gelsin canım.....şimdide yerleşmeye çalışıyorsundur.......bende 7 ay önce annemlerin ve kardeşlerimin oturduğu siteye taşınmıştım.....sende annenle her gün beraber olacaksın ha........ayyy....taşınmakta çok zormuş.....ben 15 yıldır hep aynı evimde oturmuştum,evlendiğimden beri......taşınmak çok zor geldi bana........insan çok yoruluyor....

emiragam yaşın kaç cnm..bir de şahin bey sana hemen dedi 2. tedaviyi dimi..neden öyle dediki..yani acele etmen gereken bir durummu varmış..benim şu an bu durumum muallaktada..o yüzden soruyorum..birde kızın sezeryanlamı..

bir odam hariç yerleştim kitaplık alıcam ıkea dan oda olacak inşallah annemin apartmanı çok garip geliyo sürekli beraberiz yemek yapmıyorum anne bir tabak fazla yap diyorum oda v eriyo bende kek falan yapıp indiriyorum çok güzelmiş yaaaa

benim problemim ne tam anlayamıyoruz zaten..başta eşimin değerleri düşüktü şimdi bir problem yok..benim rahim kalp şeklindeydi..normalde düşük tehlikesi varmış ama ben kızımda böyle bir tehlike hiç yaşamadım.sezeyanlada doğum yaptım..fakat geçen sene bakıldığında çikolata kistim vardı..ama küçük...rahimimdeki durum birinci hamilelikte problem yaratmasada ikincisinde yaratabilir diye ben başka bir dr da laparoskopi oldum..çikolata kistimde alındı..ama şimdi bu laparoskopiden yada sezeryan nedeniyle yumurta rezervimde düşme olabilirmiş..çünkü benden 5 yumurta çıktı..bakalım şimdi onun tahlillerini olucam..duruma göre ikinci tedaviye balıcaz..ayy çok uzun oldu parmaklarım koptu...mirmirmirmir

derya gelmiş bakmış bir ara ama kaçırdık sanırım onu..vakit bulamaz artık o..aman bulamasın öpüp koklasın bebeciklerini...:1hug:

anneyle ve kardeşlerle olmak çok güzel......ben zaten evlendiğimden beri yakın oturuyordum...ama şimdi içlerindeyim........oğlum buraya gelmek istedi.....kuzenleriyle sürekli beraber olmak istedi.... hafta sonları hep dayılarında,yada ananesinde kalıyordu....şimdi her dk. beraber onlarla.......bizde öyle yapıyoruz....birbirimize yemek ,kekler götürüp geliyoruz......çocukların sevdiği birşeyi yaptığımda hemen onları çağırıyoruz,onlar bizi......böyle geçiyor günler....

Kızlar Topic açtım ama hala ananas kullanmak transferden sonra düşüğe sebep olmaz dimi Herşey yaratandan ama tedbir bizden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…