- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.901
Kızlar Topic açtım ama hala ananas kullanmak transferden sonra düşüğe sebep olmaz dimi Herşey yaratandan ama tedbir bizden ..
benim problemim ne tam anlayamıyoruz zaten..başta eşimin değerleri düşüktü şimdi bir problem yok..benim rahim kalp şeklindeydi..normalde düşük tehlikesi varmış ama ben kızımda böyle bir tehlike hiç yaşamadım.sezeyanlada doğum yaptım..fakat geçen sene bakıldığında çikolata kistim vardı..ama küçük...rahimimdeki durum birinci hamilelikte problem yaratmasada ikincisinde yaratabilir diye ben başka bir dr da laparoskopi oldum..çikolata kistimde alındı..ama şimdi bu laparoskopiden yada sezeryan nedeniyle yumurta rezervimde düşme olabilirmiş..çünkü benden 5 yumurta çıktı..bakalım şimdi onun tahlillerini olucam..duruma göre ikinci tedaviye balıcaz..ayy çok uzun oldu parmaklarım koptu...mirmirmirmir
canım benimde hep eşimden şüphelendiler ama çok şükür çok iyi çıkınca sonuçlar tüp flminde tıkalı çıktı sezeryanda tüplerim tıkanmış olabilir diyolar laproskopi olmamamı söledi şahin by onu dinledim ama olamdı işte şimdi diyorumki acaba laproskopimi yapsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?