Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kızlar Topic açtım ama hala ananas kullanmak transferden sonra düşüğe sebep olmaz dimi Herşey yaratandan ama tedbir bizden ..

vallahi canım tabiiki herşey yaradandan .......o derse olucak.....ama şu ananas işi fazlasıda düşüğe sebep oluyor denince ben hiç denemedim.....benimkiler zaten düşüyor durmuyorlar.....

bluee geçen gece sen ondan dedin kardeşlerim geldi çıkmam gerek die..bende diyorum bu saatte nasıl gelmişler..aynı sitedeymişsiniz meğer...:roflol:

evet canım....o akşam sabah 5 e kadar bizde beraberdik....çocuklar koşyutrdu durdu....evlerimiz trubleks..... istediğimiz kadarda gürültü yapabiliyoruz....apartmandayken 12 den sonra ses çıkartamıyorduk......

amin canım.....çok güzel oluyor....hiç canımız sıkılmıyor.........kardeşlerimin eşleri,yani gelinlerimizde çok iyiler....... ha hi hi geçiyor günlerimiz.....

bende oğlumun resmini koymak istiyorum avarata ama sonradan vazgeçiyorum......çünkü bu tüp meselesini yanlızca annem,kızkardeşim,kayınvalidem ve görümcem biliyor.......buraya giren tanıdıklar olur diyede koymaktan vazgeçiyorum.....

canım benimde hep eşimden şüphelendiler ama çok şükür çok iyi çıkınca sonuçlar tüp flminde tıkalı çıktı sezeryanda tüplerim tıkanmış olabilir diyolar laproskopi olmamamı söledi şahin by onu dinledim ama olamdı işte şimdi diyorumki acaba laproskopimi yapsaydım

yaa çok merak ediyorum oğlunu bluee...albüme koy bari..sadece arkadaş oldukların görür..herkes göremez..benim var albümde kızım gördünmü...

yaa tüpbebekte tüplerin pek bi önemi yok ...ben oldumda noldu..laparoskopi ve histeroskopi aynı anda oldum..yapışıklıklarda vardı onlarıda temizlemiş eski dr um...

just cim 35 yaşındayım şahin bey hiç ara vermeyelim demişti bende anlamadım ama ara verdim benim 11 yumurtam olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…