Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben 33 yaşındayım aslında 34 diyebilirim artık..şahin beye hemen mi ikincisini olmam gerek dediydim..oda hemen olmaya gerek yok demişti..ama yaza düşündüğümüzü söyleyincede AHM diye bir tahlil varmış.yumurta rezervini tam olarak gösteriyormuş..onu yaptırmamı söyledi..ama bir türlü yaptıramadım.ben inegölde oturuyorum..ha deyincede bursaya gelemiyorum tabii.

yok yaa..albüm oluşturunca yani albüm diyorum bak.burda görülen değil.kendi profiline girince sağda albüm ekle diyo..tıkla..sonra resim yükle diyo..resmi yükleyince o soruyo herkesmi sadece arkadaşlarmı diye..bir dene ..açınca görürsün...

evet gördüm......ama birde oğluma sorayımda......o kendi face ine bile fazla resim koymuyor.......şu sıralar foto çekinmek istemiyor......yani şu sıralar ergenlik dönemimiz bir acayip oldu......oğlum koyabilirsin derese koyarım bende.....

amann sor valla sonra birde kızarsa...ama bu sayfada görünmicek..sadece senin profiline girdiğimizde arkadaş oldukların görücek...

emiragam şahin bey laparoskopiyi önerdiyse ol cnm..yapışıklık falanda varsa onlarıda temizler..çünkü yapışıklıklar tutunmayı etkiliyormuş..benim laparoskopi olmadan önce adet olduğumda bağırsaklarımda aşırı bir kramp gibi ağrı oluyodu..ben dik bile duramıyodum o zamanlar ..sezeyandan sonra olmaya başlamıştı benim..şimdi düşünüyorumda laparoskopiden sonra fazla hissetmedim o ağrıları..belki işe yaramıştır...

dikalman ne bu bir
yumurta rezervi nerde ve ne kadar maliyetle ölcülür bu iki
benimde doktorum laparoskopi olabilirsin dedi seçeneklerden birinde ama dah erkende dedi yaşımdan dolayı hiç bişi yapmak istemio açıkcası

momim küçük güzel bir kızımız mı olacak??Ne kadar mutlu oldum...Allahım inşallah sağlıklı,hayırlı olarak kucağına almayı nasip eder...

canım evet şimdilik kız görünüyor ama pek küçük olacağını sanmıyorum bende eşimde uzun boyluyuz. tüm yiğenlerimin hepsi sulak yerde büyümüş modeli. ablamların oglanlar 15ini gecmeden 185-190 oluveriyorlar. :)

saglikli olsunda gerisi boş.
sen nasılsın? aşı yaptırdın mı merak ediyorum?

haksevercim justingin söyledigi AHM testini bilmiyorum ama en basit şekli ile bu yumurta rezervi ultrasonra adetinin 2. veya 3. günü yumurtalıklarına bakılması ile görülebiliyor. ki o da tahmin ediliyor. benimkine öyle bakılmıştı.

adetin 2. yada 3. günü yumurtalıklarda antral folikül diye adlandırılan o ay yumurtanın büyümesi potansiyeli taşıyan foliküller (su dolu kese) sayılıyor. toplamda her iki yumurtalikta 8-10 veya üzerindeyse genelde yumurta rezervin iyi deniyor. tabi tam kıstasları nedir bilmiyorum.

şahin beye muayeneye gittiğinde bakar zaten. ama tüp bebek için öngörüşmeye gidersen o zaman muayene yapmıyor. muayene ücretli ön görüşme ücretsiz çünkü.

bana bir de randevuyu ve muayene ücretini sormuşsun. ücreti saglık sigortan yoksa 130tl diye biliyorum. sekreterlerden randevu almak icin de 270 45 86 yi arayabilirisn.

ama geçen gün justingin yazdığını okudum. bence de kendini çok sıkmışsın sen. yaşın daha gerçekten geç evlilik yaşın kaç olursa olsun.

bu kadar stress ve sıkıntı yaparsan olacağı varsa da olmaz. ben bir tüp bebek denedim olmadı. 2.yi deneyeceğim nasıl olsa diye bıraktım kendimi hiç uğraşmadım hiç düşünmedim bebek işini. nasıl olsa tüple bile olmadı kendiliğinden hiiiiiç olmaz dedim. tedaviye başlamadan bir önceki ay kendiliğnden hamile kalmışım. hamile olabileceğimi düşünüp test yapana kadar adet günüm bile 6 gün geçmişti o kadar rahattım yani nasıl olsa olmaz diye.

biraz sakin ol. stress ve sıkıntı bu işin baş düşmanı. tutacak bebeği bile düşürür allah korusun.

AHM testini soruyorsan eğer..acıbademde yapılıyor..kantesti..160 milyonmuş..ama ben güven tıp a sordurdum orada 110..aç veya tok farketmiyormuş sanırım..kanını veriyorsun o kadar...

hayırdır adam bir telefon alıp kaçıyor musun.
aylardır yoksun bir selam sabah da mı yok... lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…