Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırdır adam bir telefon alıp kaçıyor musun.
aylardır yoksun bir selam sabah da mı yok... lmaz:

momim affet..............
haftaya transferim var ve .....ötümde trampet çalıyo...........kaydirigubbakcemile3
o an acilen telefonuna ihtiyaç duyduğum için selam edemedim...öyle bir anda o mesajı attım ki halimi görseydiniz gözleriniz yuvalarından çıkardı:1shok:
e ne var ne yok....bebişin nası kaç aylık oldun balımkaydirigubbakcemile2

canım hayırlı olsun tedavin. hersey yolundadır insallah. sen nasılsın? Şeniz

ben iyiyim 4.5 ay bitmek üzere. kızım olacakmış. iyi gidiyor simdili bir sıkıntı yok cok sukur.

canım hayırlı olsun tedavin. hersey yolundadır insallah. sen nasılsın? Şeniz

ben iyiyim 4.5 ay bitmek üzere. kızım olacakmış. iyi gidiyor simdili bir sıkıntı yok cok sukur.

momicim allah yüzünü güldürsün......
allah hayırlı etsin....
bak o kadar üzüldük olmayınca ama allah sana kendiliğinden verdi....
ne mutlu sana...
allahım son bir bardak suyu bile onun elinden içeceğin hayırlı bir evlat nasip etsin sabna...çok çok sağol...opuyorumnanaktan

momicim sen gündüzcü ben gececi bir türlü buluşamadık kızın sana mutluluk getirsin hayırlı evlat olur inşallah

canım amin insallah hepimize oyle hayırlı evlatlar versin Rabbim. seninkini de bu tedavinde bekletmeden gondersin insallah :Saruboceq:

momicim sen gündüzcü ben gececi bir türlü buluşamadık kızın sana mutluluk getirsin hayırlı evlat olur inşallah

canım evet ya bulusamadık. ilk defa bu aksam geldim ama yine kimse yok

sagol canım bu arada guzel dileklerin icin... Seninde ikinci evladın bekletmeden çabuk gelir inşallah.

momim..Canım bana iğneyi sormuşsun...Ben iğneyi geçen hafta cuma günü(ayın 18 inde)oldum...Açıkçası iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama grip olursam kullanacağım ilaçların etkisini de düşündüm...Allahım pişman etmesin...Sen ne düşünüyorsun bu konuda?Eğer düşünürsen bildiğim kadarı ile Zübeyde Hanım'da ve Şevket Yılmaz'da yapılıyormuş iğneler..Ben Şevket Yılmaz'da oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…