Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benim transfer cumartesi günü canımmmm....
.çok sevindim demek arkadaş hamileeee....
darısı olmayanlara inşallahhh...
kaç aylşık
sen neler yapıon bluucumm

17 haftalıktı,herhalde 18 olmuştur........bende temmuzda 3. cü denememi yapmıştım......belki biliyorsundur......olmadı....şimdi 4.cü için bekliyorum,ama hiç yaptırasım yok........inşallah senin bu kez tutarda ,hamile kalırsın......

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım gerçi siz yarın sabah okumuş olcaksınız ama olsun ben gayet iyiim bu arada ben daha tık yok arkadaşlar birazadaha kilo verip o zaman inş. eeeee bakıyorum üremişizzz valla rabbim herkesin gönlüne göre versin bi ceee diyorum sadece gene gelcemkaydirigubbakcemile2 hadi öptümm herkesi bye beni tanıyanlar size selamlarımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?okuduğum kadarıyla iyisiniz:) aman ii olun...hamişler yeğenlerimize iyi bakın:) :ecrin_bebek: benm için dua edin kızlar çarşamba başlıo yine maraton...allahım inş bu sefer yüzümü kara çıkarmaz buarada bgn şahin beyin doğum günü ararsınız doktorcuğumuzukaydirigubbakcemile2

ewet hatırladım canım seninle aynı zamanlardaydık
allah yardımcın olsun inşallahhh
bunda başarırsın
opu çarşamba

Kızlar dün yumurtalarım toplandı şükürler olsun.. Biraz sancım var ama istırahat ediyorum umarım geçecek bugün arayacaklar çok merak ediyorum 10tane toplandı..

La tarte hayırlısı olsun canım...ınşallah güzel güzel dölllenirler ve sonra bebiş olarak gelirler sana ..Allahım uğraştırmasın inşallah...

Adamcım bluesuunun dediği gibi ben hamileyim..2.denememde hamile kaldım...19 haftalık hamileyim...Seninde inşallah opun ve transferin güzel geçecek ve sonra bebişlerin gelecek...Lütfen çok stres yapma...olacak arkadaşım..Buna inan..dua ediyorum bütün arkadaşlarıma da ve sana da arkadaşım...

halideciğim hayırlısı olsun arkadaşım...Büyük gün geldi,inşallah bundan sonra sonuna kadar gidip bebeğini kucağına alacaksın...Bu arada az da olsa kilo verebildin mi?

Kızlar dün yumurtalarım toplandı şükürler olsun.. Biraz sancım var ama istırahat ediyorum umarım geçecek bugün arayacaklar çok merak ediyorum 10tane toplandı..

canım maşallah ya....yumurtalar toplandı bile..........hayırlısıyla son aşamaya geldin......inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider ve hamiş kalırsın.......alkisalkisalkis

halidecim....hadi hayırlısı canım.....inşallah herşey gönlünce olur ......evet yaaaa......bugün şahin beyin doğum günü.....sen aradınmı......opuyorumnanaktan

dilkalman....nasılsın canım......kilo almaya başladınmı.........dayımın gelinide hamile....9 haftalık........bugün beraberdik .....görüşmeyeli kilo almış..........herhalde artık senin göbişte çıkmaya başlamıştır......

letarte hayırlı olsun cnm yaa..maşallah hadi bakalım..
kızlar kayınvaldem hastanede yatıyo..her ihtimale karşı domuzgribi şüphesiyle karantinada..ama ateşi düştü..bizde devamlı yanında kaldık..maskeli olarak tabii ama inşallah bişi yoktur...hastane ev arasında mekik dokuyoruz..hadi öptüm sizi..geçmişi okuyamadım kim geldiyse herkesi öptüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…