Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kayınvaldemin ateşi düşmüştü bugün yine çıkmış..düşmüyo..harbiden domuz gribi olmasın..ayy kendi derdimin yanında bide domuz gribiyle uğraşmayalım....yarın sabah ben gidicem bakıcam...bu arada saol blue...

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız, okuduğum kadarıyla herkesler iyi.
justing çok geçmiş olsun...
bendek duruma gelecek olursak.cumartesi şahin beydeydik.işlemdeyd şahin bey şansımıza 1.5-2 saat bekledik ama sonunda konuştuk, tüp bebekte karar kıldık.aşılama bir daha denemek istemedik. ne zaman tedaviye başlayalım dediğinde bir dahaki adet dönemi olsun dedim. zaten yılbaşı gecesi adet olucam. o yüzden bu adet dönemi geçsin istedim. sonra muayene etti şahin bey ve sol yumurtalığımda içine azcık içine kanama yapmış kist olduğunu muhtemelen adet döneminde kaybolacak dedi ve adet dönemi sonunda kontrole çağırdı. ilaçları da yazarız tedaviye 21. gün başlarız dedi. eve gelince biraz araştırdım tedavimin uzun protokol olacağını öğrendim. benim tedavim 19-20 ocak gibi başlayacğız kısmetse...
bu uzun protokol ile kısa protokol arasında ne gibi bir fark var, ben bu konuda çok birşey bilmiyorum,bilenleriniz var mı?

Son düzenleme:
halideciğim hayırlısı olsun arkadaşım...Büyük gün geldi,inşallah bundan sonra sonuna kadar gidip bebeğini kucağına alacaksın...Bu arada az da olsa kilo verebildin mi?

evet acanım büyük gün geldi yarın hayırlısıyla başlıorum...inş kavuşurum bebeğime...kilo konusunda 3 kilo verdim kaldı ilerlemio(

halidecim ah o kilo vermek ne kadar zor iyi bilirim..Gelirken kolay geliyorlar ama gitmiyorlar...Hayırlısı olsun canım...

bluesuum iyiyim canım...Sen nasılsın?...evet ben kilo almaya başladım(yaklaşık 2,5 kilo aldım) ve göbeğimde çıkmaya başladı...1-2 ay sonra yuvarlanmaya başlayacağım:roflol:

halidem bugün ilk iğneni oldun,başladı maraton...Allahım hayırlısını nasip etsin....Uğraştırmasın,sonucu da çok güzel olsun inşallah...:CüvCüv:

dilkalman......evet canım....kimseden ses seda çıkmıyor..........2,5 kilo alman iyi ya.......ama gerçi kilolar 5. .ci aydan sonra patlak veriyor......ama ne yapalım......bebişin gelsin sağ,sağlim de gerisi hepsi boş şeyler......

camasd.....tüp bebek kararın hayırlı olsun canım.....uzun protokol yumurta rezervi fazla olan kişilere uygulanıyor........senin yumurtaları fazla gördü herhalde şahin bey.....senin yaşın kaçtı.....

merhaba bluesuu,
nasılsın? neler ypıyorsun?
ben 29 yaşındayım bakalım.aşılama sırasında çok fazla yumurta oluşmamıştı ama ilaçların dozajı çok azdı gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…