Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ya birkaç gündür mekik dokuduk..gündüz gidiyorum ben genelde..eşim gece kaldı..bazen onun yanında kaldım..bu akşam görümcemler kaldı yanında..evimde hastaneye karşı olduğu için gidip gelmekten çok yoruldum..nete fazla giremedim..girdiğimdeysede yazdıklarınızı hemen okuyup çıktım.kayınvaldemin arada gece ateşi çok az yükseliyo..tahlil sonuçları gelmedi daha ama dr u pek olduğunu düşünmüyor..çünkü ateşi hiç düşmezdi dedi..şuandada dün geceden beri ateşi yok..belki yarın çıkarılabilir..fakat salı günüde kayınpederim prostattan ameliyat olucak...ben çoook yorulduumm..bebek mebek gözüm görmüyo şuan..aslında bir yandanda iyi oldu..kafam o düşünceden birazzcık sıyrıldı.ayy ne çok yazmışım..bunları yazarken bile yorulduuumm..

nette bi sorun var devamlı kitleniyo...saol blue yaa..ben hastaneleri hiç sevmem..gerçi kim severki..ne saçma laf ettim...ama ben bu konularda beceriklide değilim..koşturma işlerinde..ama saolsun eşim bana bıraktırmıyo o işleri..kaç gündür helak oldu çocuk..kayınpederimin ameliyatından sonra istanbula iş için gidicekmiş.sen de gel dedi bugün..var ya nasıl hemen atladım tamam olur diye..yoksa kafayı yicem ...

canım ben çıkıyorum......2 gündür bütün vücudumda kırgınlık var ve çok başım ağırıyor.......bugün evden hiç çıkmadım,genelde yattım....şimdide başımın ağrısı şiddetlendi......... kaç gecedir sohbet için seni aradım ama bu gece pc nin başında duramıyorum........iyi geceler........

git canım istanbula....dediğin gibi kafa dağıtırsın.........benim oğlumda okul çıkışı uludağa istedi yılbaşı için ama gidecek durumum yok.....oğlumda bana çok kızdı....ananesi,dedesi ve teyzesiyle kutlayacak yılbaşını...........

Kızlar pazar günü 10 yumurtam toplandı ve 1 tane kaliteli çıkıp döllendi salı günü transferim oldu şimdi evdeyim Dualarınıza ihtiyaçım var ..Çok şükür bugünlere geldik umarım bebeğim tutunur..

canım inşallah o tek embriyon tutunurda yeni yılın ilk bebiş kutlamasını senin için yaparız.......opuyorumnanaktan

la tarte cnm hayırlı olsunn..şimdi bekleme süresi ama stres yapma yada yapmamaya çalış..iyi haberlerinle sevindir bizi..umut ol bize..öpüyorum seni..sizede mutlu seneler...

selam kızlar,
2010 yılı sağlıklı,mutlu ve hayallerini kurduğumuz bebişlerimize kavuşma yılı olması dileğiyle...herkese iyi bir sene diliyorum...

la tarte sana da hayırlı olsun, dualarımız seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…