- Konu Sahibi handan1976
-
ayyyy...canım yaaaa....öyle çok istiyorumki benimde bebeğimin fotoğrafı o panoya asılsın......inşallah dediğin gibi sırayla hepimizin bebeklerinin fotoğrafları asılacak o panoya.....ilk mominin tabiiki......vereliniortak
ayy ne güzel eski günlerimi hatırladım momicim
tamam canım cıkartıyorum soz vereliniortak
Sadece bu günlerin değil
Daha bir 9 ay çıkatmanı diliyorum Allahtan
Ama şimdiden başlamanında sakıncası yok tabi
insallah canım benim insalllah o kadar cok istiyorum ki soyle 9 ay boyunca karnim gerilsin kocamaan olsun attıgı her tekmeyi yumrugu gorup hissedeyim. poposunu karnımdan cıkarttıkca poposuna poposuna vurup seveyim diye...
insallah guzelim hepimiz cikartiriz o 9 ayın keyfini... bugun mubarek gun dualarım hepimiz icin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim kalbinden ılık ılık akacak olan o yüceler yücesi ANNE olma duygusunu inşallah en kısa zamanda verecek sana.Ve inşallah hepimize.....
Duaların kabul olsun:Saruboceq:
Olumsuzluk yokkkkk
Bu topic bizim umudumuz
Tamam mı canım benim?
Anlaştık mı?
kızlarrrrrrr ........ hepiniz iyisiniz değilmi.....hep bu pozitiflik üstümüzde olsun......inşallah sonuçlarımızda pozitif olacak.....opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar bende şahin beyin hastasıydım ve halen hastasıyıım diyebilirim çünkü bir problemim olsa ilk aklıma gelen şahin bey, arıyorum ve her sorumda aydınlatıyor beni .allahın izniyle şahin bey ve ekibinin yardıımlarıyla anne olma mutluluğunu yaşıyorum oğlum şu anda 3 aylık oldu. tedavi aşamasında olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun şahin bey konusundada eminellerdesiniz merak etmeyin.bol bol dua edin,olacağına inanın ve stres yapmayın(yapmamaya çalışın)inşallah pozitif haberler alırsınız.
momicim anladığım kadarıyla transferin gerçekleşmiş umarım pozitif haberlerini alırız.kalbim senle ve anne olmak için mücadele edenlerle.....
efsane.....ALLAH oğluna hayırlı,uzun ömürler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?