Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Bende çok istiyorum tatlım.Ama mominin ki bizimkilerin ablası yada abisi olacak inşallah
:CüvCüv:

Sadece bu günlerin değil
Daha bir 9 ay çıkatmanı diliyorum Allahtan

Ama şimdiden başlamanında sakıncası yok tabi

insallah canım benim insalllah o kadar cok istiyorum ki soyle 9 ay boyunca karnim gerilsin kocamaan olsun attıgı her tekmeyi yumrugu gorup hissedeyim. poposunu karnımdan cıkarttıkca poposuna poposuna vurup seveyim diye...

insallah guzelim hepimiz cikartiriz o 9 ayın keyfini... bugun mubarek gun dualarım hepimiz icin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim kalbinden ılık ılık akacak olan o yüceler yücesi ANNE olma duygusunu inşallah en kısa zamanda verecek sana.Ve inşallah hepimize.....
Duaların kabul olsun:Saruboceq:

kızlarrrrrrr ........ hepiniz iyisiniz değilmi.....hep bu pozitiflik üstümüzde olsun......inşallah sonuçlarımızda pozitif olacak.....opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr ........ hepiniz iyisiniz değilmi.....hep bu pozitiflik üstümüzde olsun......inşallah sonuçlarımızda pozitif olacak.....opuyorumnanaktan

Yok güzelim öyle vah vahlar
Ahlar
rabbim ne veriyorsa amenna
ama negatiflik yoook
Bu sayfada olmasın......

Sonrada koca bir aile olalım

Geceleri bize uyku haram diye şikayet edelim İNŞALLAHHHH
:teytey:

gelmedimi kimseler buraya nerdesiniz kızlar momicim sen dinlen sana izin verdim ama arada yaz okişopuyorumnanaktan

gelip ,gidiyoruz canım...bu topiklere......tedavi zamanımızı bekliyoruz hep birlikte.....bakalım sonuçlarımız ne olacak....opuyorumnanaktan

selam kızlar 2. gun rahat gecti biraz daha ayaklandım tabi dayanamadım tuvalet ve yemek harici yatıyor olmaya... bugun de neredeyse tersine dondu genelde geziniyorum veya oturuyorum cok az yattım cunku sıkıldım....
dun bir arada kotu dusunceler geldi kafama attım hepsini sukur bugun iyiyim daha ne diyoruz negatif dusunce yok. bugun biraz sohbet ettik bebislerle... tutunmaları gerektigini anlattım onlara cunku tutunma bugun ve carsamba arası olması gerekiyor. ama yuksek ihtimalle bugun yarın veya pazartesi. o yuzden acaba pazartesi ise baslamasam mı diyorum... karar veremedim. bakalım yarın aksamki ruh halime gore belki gitmem pazartesi de evde tatile devam ederim.
evde oldugum icin daha cok dua ediyorum hepiniz dualarımdasınız....
opuyorum hepinizii

:Saruboceq:tutucak bu bebişler hayırlısıyla momicim dinlen pteside durumuna bakarsın hayırlısıyla olucak inşş:CüvCüv:

slm arkadaşlar bende şahin beyin hastasıydım ve halen hastasıyıım diyebilirim çünkü bir problemim olsa ilk aklıma gelen şahin bey, arıyorum ve her sorumda aydınlatıyor beni .allahın izniyle şahin bey ve ekibinin yardıımlarıyla anne olma mutluluğunu yaşıyorum oğlum şu anda 3 aylık oldu. tedavi aşamasında olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun şahin bey konusundada eminellerdesiniz merak etmeyin.bol bol dua edin,olacağına inanın ve stres yapmayın(yapmamaya çalışın)inşallah pozitif haberler alırsınız.

momicim anladığım kadarıyla transferin gerçekleşmiş umarım pozitif haberlerini alırız.kalbim senle ve anne olmak için mücadele edenlerle.....

efsane allah bagislasin guzel oglunu. saglıkla mutluluk ve huzurla buyutmeyi nasip etsin insallah. :Saruboceq:
guzel dileklerin icin tesekkurler. sahin hocamla tedaviye karar verdigim icin cok memnumun. genelde ugrasması zor bir hastayım (cok sorgular, cok arastirir, ince eler sık dokurum) ama sagolsun sahin hocam bana rağmen kaydirigubbakcemile3 tedavimi en guzel sekilde tamamlamama yardım etti. simdilik bekliyorum.
bakalım insallah hepimiz senin gibi evlatlarımıza kavusuruz. darısı hepimizin basina opuyorumnanaktan

momicim....nasılsın....bugün neler yaptın.......transferden sonra insanın ruh hali bir gün ,bir gününe uymuyor......kötü düşünceleri aklından at.....kendine iyi bak.....

efsane.....ALLAH oğluna hayırlı,uzun ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…