Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam kızlar nasılsınız yeni yıl hepimize bebişlerimizi getirsin inş hayırlısıyla ve sağlıkla inşş..
latarde canım benim olucak hayırlısıyla hepimiz sevinicez tatlımm:))hepişnizi öpüyorum

La Tarte.........nasılsın canım.....nasıl gidiyor beklemek........kaçıncı gündesin?..........inşallah güzel haberler alacağız senden.......

kızlar sizi unuttum sanmayın ama ikiz annesi olmak çok zormuşşşşş :)
valla 1-2 saat uyku ile duruyorum
resim eklemeyi de beceremedim, özelden bana mail adreslerinizi atın da resim göndereyim :)
hamile haberi var mı hiç??

nobran........yaaaa.....ikiz çocuk doğurursan olacağı bu.........hadi bakalım....uykusuz iyi geceler .....canım sormuştum ama görmedin herhalde....isimleri ne?

deryacım özel mesaj butonun görünmüyo..mail adresimi gönderemedim o yüzden..sana kolay gelsin bebişlerinle...
blue canım iyiyim sen nasılsın..kayınvaldem daha yarın çıkıcak hastaneden..tabii bi aksilik olmazsa..o çıkıcak kayınpederim yatıcak ..salı günüde ameliyat var...hee sahi kayınvaldemin sonuç negatif..yani domuzgribi değilmiş..karantina odasından çıktı..bir ara evham yapmıştım ateşi arada çıkınca..korktum Allah biliyo yaa..birde kayınvaldemin gribi zatüreye çevirdiği için iyi bakılması gerekiyo..Allah yardımcımız olsun..bir yanda kayınvaldem bir yanda kayınpeder...bebek işini unutturdular bana...

justin....selam canım.......neyse kayınvaliden domuz gribi çıkmamış ya........kayınpederinede şimdiden geçmiş olsun.....ay...geldimi üst üste gelir zaten.....benimde kendi annemle,kayınpederimin hastalıkları çatışmıştı......bir gün aldım ikiside aynı günde ,aynı hastaneye,flimlerini çektirmeye götürmüştüm........aman zor işler ama iyi olsunlarda......hem seninde aklından bari biraz bebek konusu gider.....

aslında bebek konusunun aklımdan çıkması rahatlattı beni bayaa...kafam biraz daha rahat artık..herşeyde vardır bir hayır.eee sen neler yapıyorsun blueee....

ben bebek işini bayaa ertelemeyi düşünüyorum..yani şuan senin gibi hiç hevesim kalmadı..hiç stresim yok..böyle daha rahatım sanki..bazı şeyleri kabullenmeye başladım sanırım...bakalım ne zaman hazır hissedersem kendimi...bu gidişle hiç istemicem...

tam herşey için karar verdim tamam başlıyorum tedaviye diyorum........sonradan yine vazgeçiyorum.........tamamen vazgeçebilsem belki daha iyi olucak ama........bilemiyorum.....ilerdede pişman olmakta var.....zaman gelip geçiyor.......ben aralık 2007 de ilk tüp bebek tedavisi için şahin beyle görüşmeye adımımı attıp acıbademe ve şimdi 2010 dayız.....zaman su gibi akıp gidiyor.....

bir şekilde bir kızım var diyorum napayım...Allah hiç olmayanlara önce versin diyorum..onlarında en azından bizim bir kerede olsa tattığımız duyguyu tatmak haklarıı..herşeyin hayırlısı canım..benim pisikolojimin daha bozulduğunu farkettim...bende akıl kalmazsa bebeğe kim bakıcak dimi..

bazende diyorum....ALLAH bana bir evlat nasip etti......ikinciyide nasip etseydi düşmezlerdi........her işte vardır bi hayır diyorum........annemin bir lafı var.....çok çocuk,çok dert.........hepinizin üzüntüsü benimde üzntüm oluyor........kızım yeter bir evlat.....bak yaşamana,gezmene,tozmana diyor.....

ben tüp bebeğe başlamadan önce,yani 2 yıl önce böyle değildim.... ......evet bende bugünlerde anladımki benim psikolojim bu tedaviler yüzünden alt üst oldu..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…