Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

eşim tamam bir iki ay daha dinlen ama son kez deniyelim bu yeni yapılacak tedavilerle birlikte diyor........ooooffffffff.......

Nobrancım ..Maşallah uzun ömürlü yıllar versin de uykusuz kal o gün lale hanım aradı tek embriyo diyince ne üzüldüm ama şimdi heyecanlı bekleyişimde dua ediyorum bir tanem tutunsa..
La Tarte.........nasılsın canım.....nasıl gidiyor beklemek........kaçıncı gündesin?..........inşallah güzel haberler alacağız senden.......

29 Aralık günü transferim oldu o gün sayılmıyormuş galiba 6.günüm bugün inşallah canım benim mucizem olur yafrum Dualarınızı esirgemeyin ..

Bu arada transfer günü acayip sıkışıktım fazla sıkışık gitmişim çok zorlandım kaydirigubbakcemile3

hadi inşallah birtanen tutunsun sana :)

benim bıdıkların isimleri efe ve cem
bugün dr a gittik, az kilo almışlar daha çok yedirmem lazımmış, 1 hafta kampa gircez, haftaya yine kontrol var, sınav gibi valla

özel mesaj kısmına bakayım bir

sevgili bluesuu ve justing bende tedavi olayını tamamaen kapattım artık istemiyorum benimde psikolojim bozuldu allah şükür o duyguyu tattık tabi ben bu eşimden de olsun isteim ama olmuyo ben hayırlısıyla vaz geçtim

Arkadaşlar ben de Şahin beyin hastasıyım,daha önce 4 defa ıstanbulun en iyi hastanesinde deneyip negetif sonuçları üst üste almıştım.Şahin beydeki ilk denememde olumlu sonuç almıştım.Ona ve ekibine bundan dolayı çok müteşekkirim.Artık olmayacağını düşünmeye başlamıştım çünkü.
ınşallah sizler de denemelerinizde olumlu sonuçlar alırsınız...

benimde sağ tarafımda oluyordu....ama gerçekten ağrılara takılma.....her bünyenin farklı reaksiyonları oluyor.....La Tarte......canım sonucuna kaç gün kaldı.........

canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun........ALLAHA şükürler olsunki 3 ümüzünde evlatları var.....ALLAH onlara uzun ömürler versin.......opuyorumnanaktan

sevgili thirt.........bu işler birazda nasip kısmet işleri.......bende şahin beye 1 aşılama ve 3 tüp bebek yaptırdım.....ama bir bebek sahibi olamadım.....senin nasibin şahin beydenmiş........peki doğumun oldumu........olduysa ALLAH uzun ömürler versin.....

Güzel anneler geliyor aman ne güzel :)) nasıl melekleriniz..
Bluem takılmıyorum da tek tarafta olması garibe gidiyor kasık ağrısı normalde her iki tarafta olmazmı ayy zaman gelene kadar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…