Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam kızlaaar
cok uzun zamandır ugrayamadım. yılsonu yılbaşı yoğunluğu çok fazla şirkette. işler yoğun olunca nefes alamadım 2 haftadır. 3 günlük tatilde de ancak dinlenebildim zaten. malum hamilelik ciddi yoruyormuş insanı onu anladım. normal tempomun yarısı bile çalışsam 2 katı yorulabiliyorum. :kedi:

hepiniz ayrı ayrı iyisinizdir umarım.

la tarte canım okudum inşallah tek bebişin tutunur sana güzelce yeni yılın ilk bebeği olarak gelir bizlere.

halidem hadi senin başlangıç da hayırlı olsun inşallah

gulincim seninde kayınvalide ve pedere çok geçmiş olsun. ama dikkat kendine onlara koşturacağım derken kendini hasta etme bak.

bluecum sen nasılsın?

momicim sen aşı hakkında ne düşünüyorsun?

canım valla hala çok kararsızım. özellikle yabancı sağlık ve hamilelik sitelerini araştırdığımda aşı hakkında olumlu şeyler söylüyorlar ve yapılması lazım diyorlar. bir ara onları okuyunca yaptırayım diye niyetlenmiştim. sonra ankarada abimin eşi ile konuştum o da etrafındaki doktor arkadaşları ile konuştu. ondan da sakın yaptırma gibi bir tepki geldi.

bende şu anda sadece ekstra hijyen ile korunmak ve bağışıklık arttırıcı şekilde beslenmek ile kendimi sağlama almaya çalışıyorum. allahtan etrafımda hasta vs. birileri yok hiç. çok şart olmadıkça kalabalık ortamlara da girmiyorum.

inşallah böyle atlatırım bu dönemi bilemedim valla. offf... :bbo:

dilkalmancım bu arada 2.5 kilo ile süper ötesi iyi gidiyorsun. sen hamilelikten önce normal kiloda mıydın yoksa biraz kilolu muydun?

şimdi kendimden şüphe etmeye başladım ben normal kiloyum hala sınırlar içindeyim hatta ama 4.5 kilo kadar aldım. şahin bey çok iyi gidiyorsun diyordu ama şimdi seni okuyunca emin olamadım halimdem. mafoldumben

sagol bluecum bakarım inşallah

bu arada yazamadığım için size haber de veremedim. benim ufaklık 2 haftadır kıpırdayıp duruyor. ilk başlarda tam anlayamamıştım gaz mı hareket ediyor başka birşey mi diye ama baktım birkaç gün sonra düzenli olarak hissediyorum bu hareketleri anladım ki bebek kıpırdanıyor.
son 2-3 gündür de ciddi fark edilecek şekle girdi hareketler.... çok güzel bir duyguymuş. o kıpırdadıkça ben gülümsüyorum....

Rabbim hepinize yaşatsın inşallah.

merhaba arkadaşlar,
topiğimi biraz durgun sanırım :)
bizim nette sorun var, yazdıklarım gitmiyor, düşüyorum bağlantıdan...
bakalım bu gün neler olacak...

momi ne güzel bebş kıpırdanmayada başlamış..bence kilo konusunda da iyi gidiyorsun 4.5 kilo çok fazla değil..eltim ve görümcemden biliyorum :) biraz bünyeyle alakalı..
aşı konusuna gelince benim görümcemle eşi doktor...bize iyi ki aşı yaptırmadınız dedi,zaten mutasyona uğradı, aşı dabir işe yaramayacak artık dedi..çok da ilgilenmedim zaten ben aşıyla...

bluesuu sen nasılsın?

deryacığım sen nasılsın? bebişlerden kaçamak yaptın sanırım :))

gülin sen nasılsın? kayınpederinle kayın validen nasıl, çok geçmiş olsun...

la tarte senin içinde dua ediyorum...inşallah 11 ocakta müjdelihaberi vereceksin bize ve umut olacaksın :))

iyiyim bende...
evde koşturuyorum işte...
yarın şahin beye gidicem bakalım kist ne olmuş :)

inşallah bakalım...yarın gtmişken ilaçları da yazar herhalde...
21. gün de hayırlısıyla başlarız...

inşallah bakalım, kader kısmetartık bundan sonrası..
uzun protokol olacak...çok detaylı bilmiyorum kısa uzun ayrımını bakalım yaşayarak öğreneceğiz...

iyi geceler bluesuu

momi cim bebeğin hareketlenmiş çok sevindim bende yazılarını okuyunca kızımda yaşadıklarm aklıma geldi gözlerim doldu çok güzel bir duygu bu günlerin tadını çıkar.aşı ile ilgili düşüncelerine katılıyorum sen çok bilinçli bir anne olacaksın beslenme şeklinden belli.burdaki herkese çok güzel örnek oluyosun inşallah isteyen herkes bu duyguları yaşar.ben tedavimi bıraktım artık istemiyorum.allah nasip ederse kendiliğinden olursa olur.benim karşı komşum defalarca tüpbebek denedi ama olmadı.şimdi doğal yolla yani allahın izniyle ikizleri oldu hemde biri kız biri erkek allah isterse olur sana bebeğinle mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…