Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

latarte canım test gününe kadar lütfen stres yapma..hayırlısıyla iyi haberini bekliyorum canım...
deryacım oğluşlarının isimleri çok güzel..isimleriyle uzuun ömürler versin rabbim..mail adresimi göndericem özelden..resimlerini bekliyorum...
bluee..momii siz neler yapıyorunuz bakalım...benim kayınvalde çıktı hastaneden kayın pederde dün ameliyat oldu..allahtan iyi....momicim bebeğinin hareketlerini hissediyormuşsun..ne mutlu sana..kızımı sezeryende benden alınca kendimi çok yanlız hissetmiştim...sanki hep karnımda olsun istemiştim...
camasd ...tedavine hayırlısıyla bir başla bakalım...kistin inş yok olmuştur ama merak etme o tür kistler adetle gidiyo...
dikalman senide özledik...kilo durumunda gayet iyi...sen hareketlerini hissediyomusun bebişinin?
halidecim senin tedavin nasıl gidiyor...geçmişi çok fazla o0kuyamadım..

canım sagol guzel dileklerin icin bende cok mutluyum kıpırdayan bebeğimi hissettiğim için. çok şükür bu günleri yaşattı Rabbim bir de sağlıkla kucağımıza gelse ve uzun ömürlü hayırlı evlat olsa daha ne ister insan...

tedavi konusunda içinden nasıl geliyorsa öyle davranmak lazım. sonuçta senin blue nun ve gülinin birer evlatları var. en azından onları yaşatmış size ne mutlu. allah onlara sağlık uzun ömür versin inşallah. ama beni de biliyorsun tedaviden sonra kendiliğinden oldu hiç beklemiyor ve hamile kalmayı düşünmüyorken.

etrafta çok duymaya başladım tedavi ile uğraşıp olmayan sonra bazen uzun bazen kısa süre sonra kendiliğinden olan.

tek bir şeye inananıyorum insanın evlat sahibi olabilmesi için Allah'ın ol demesi lazım yani iznin çıkması vakit saatin gelmesi lazım. yoksa istediğin kadar uğraş pek olmuyor.

inşallah kısmetinde vardır seninki de beklemediğin bir zaman sürpriz yapar gelir eşinle sana...

justing'm Canım Stres yapmamaya çalışıyorum bugün 8.günüm biraz biraz başladı stres hatta birazın fazlası :)

la tarte stress yapmanın bir faydası yok zararı var maalesef. biliyorum söylemesi zor ama bizde geçtik o aşamalardan biraz rahat bırakabiliyor insan kendini elinde olan birşey.
Rabbim hayırlısını kısmet etsin inşallah. biraz daha sabır... :)

Latarte canım bekleme süresi işkence gibi ama inan stress yaptıkça daha kötü oluyorsun....Ben ilkinde çok dikkat etmiş ve kendimi daha çok dinlemiştim ama ikinci de inan ne çok dinledim ne de dikkat ettim(tek dikkat ettiğim kabız olmamaya çalışmaktı ve ilaç kullanmıştım)...Sonucum olumlu oldu....ınşallah sende olumlu sonuç alacaksın canım....Artık momi ile benden başka hamilelere ihtiyacımız var....Senin için dua ediyorum canım...

inşallah şahin beyden güzel haberlerle gel inşallah..Sorma o kabızlıkla başım belada kendimi çok dinliyorum işe gidiyorum sanki afaganlar basıyor birkaç güne kadar iyiydim ..

latarte aman kabız olma,sabahları kuru incir ye,üstüne su iç...yada Şahin bey bana duphalac diye bir şurup vermişti,onu kullan canım,çok dikkat et.

momim çok kibarsın...Bana biraz kilolu demek biraz kilolulara haksızlık olur herhalde:roflol::roflol:Şahin bey bana en fazla 10 kilo almanızı istiyorum dedi...Bekarken yada hamile değilken bu kadar dikkat etmemiştim....Hoş o zaman dikkat etseydim şimdi etmezdim o da ayrı bir sorun....3-4 ay sonra hastanenin koridorlarında yuvarlanacağım :roflol:

momicim........artık bebişinin hareketlerini hissetmen normal....çümkü zamanı geldi........ bu günlerin yani hamileliğin tadını çıkar canım.........ben hiç çıkaramamıştım......şimdi hamile kalırsam çok çıkarmaya niyetim var......benim bir arkadaşım sayesinde,yani eşimin arkadaşının eşi sayesinde hamileliğim iyi geçmemişti........o kişi benden önce doğum yapmıştı ve yaşıda vardı....bense 22 yaşındaydım.....bana hamileliğin çok kötü birşey olduğunu,içimde kıpırdamaya başlayınca uyuyamayacağımı ,doğumun korkunç birşey olduğunu vs. bunlar gibi birçok şeyler anlatıyordu bana.... bende bütün bunları kafamda büyütüyordum ve en sonunda psikolojim bozuldu ve hamileliğimin 4-5 ayı psikolog ta geçti ........hemde her iki aile fertleri hamileyim diye üzerime titriyorlardı.....bizim ailenin ilk torunudur oğlum......ama ben o kişi yüzünden hamileliğim tadını çıkaramadım diye halen çok üzülüyorum......inşallah bir hamile kalayım her günün,her anın tadını çıkarıcam........

la tarte........evet ya....şimdi stresin çoğaldığı günlerdesin.......inşallah pazartesi günün sevnç günün olur.....

naber bluee..kayınpeder yarın çıkıyo hastaneden..eşim şuan onunla hastanede...çok yoğunduk bu aralar ama bana iyi geldi..kafamdan bazı düşünceleri attım..bu birazda kendiliğinden oldu..yani kafamdan atayım diye şartlandırmadım kendimi...kadınlar klübünede fazla girmek istemiyorum açıkçası..ama sizleri merak ediyorum..sadece bu topiğe girip çıkıyorum..

Merhabalar herkese... :)

Nasılsınız kızlar, herkes iyidir umarım...

Latarte canım güzel haberlerini bekliyoruz ve buradan duyucaz inşallah çok az kalmış :) Kendini oyalayacak birşeyler bul çok düşünmemeye çalış ve stres yapma lütfen... Ben günde 2 litre su içmeme ve sulu yemekler yememe rağmen ilk günler kabız olmuştum. Biraz da psikolojik sanırım... :S

Blue tek online sensin sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…