Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justin evet ya....aslında buralara girmesek bir süre daha iyi olacak gibi geliyor banada,ama burdaki arkadaşları ve durumlarını bende merak ediyorum.....aklımdan çıkmıyorsunuz.....

bluesuum sen nasılsın?

iyim canım.....sizleri merak ediyorum ve geliyorum buralara ama sen herzaman giremiyorsun sanırım.......yarın kontrolünde inşallah hayırlısyla güzel geçsin.......bizleride gelince haberdar et.....çünkü sizlerin güzel haberleri benide çok sevindiriyor....opuyorumnanaktan

ıyiyim blue teşekkürler... oyalanıyorum kendimce gerçekten birşey yaptığım yok... :S
adetimi bekliyorum... sizin de gecikmiş miydi tedaviden sonraki ay?
Justin şimdi açıyorum canım netten kopuyorum sürekli diye açmamıştım...

gülincim......ismimi burda yazmak istemiyorum....demiştim ya çevremden kimsenin öğrenmesini istemiyoruz..... diğer hamilelikleri ve düşükleri çevrem hep nrmal yolla zannetmiştim.....hatta abim ve erkek kardeşimde bilmiyor........bizim çevre fazla geniş duyulduğunda çok fazla laf kalabalığı olur.......hamileliklerim ve düşükler bile çok fazla yayılmıştı etrafa....işte tebrik telefonları,sonrada geçmiş olsun ziyaretleri.......çok sıkılmıştım.....eğer hamile kalırsam tekrar 5 aylık olana kadar anneme dahi söylemeyi düşünmüyorum ........ama senin için,yine diğer isteyen arkadaşlarda olursa msn adresimi yollarım.....aslında msn kullanmıyorum ........orda ismimi söylerim canım tamammı.........

ya vallahi kusura bakma....çünkü kardeşimin arkadaşı,birde dayımın kızı bu kulübe üyeler.......olurda anlarlar .........aslında bilinse ne olacak ama......işte etraftan çok fazla şeyler duymam canımı sıkıyor........gittiğim ev gezmelernde şu düşük sohbetinden bile daral geldi içime......işte her kafadan bir ses....dr.unu değiştir.....falanca dr.a git........aaa niye düşüşklerin sebepleri bulunmuyor....acaba dr.um iyimi değilmiş falan filan.........artık bu konulardan bahsetmek istemediğimide çevremdeki arkadaşlarıma,akrabalarıma s öylüyorum......ama nafile....

arkadaşımın bebeği oldu küvezde demiştim ya......o arkadaşım doğum yapmış beni hastaneden arıyor ,doğum yaptığını söylüyor....eee artık darısı sana diyor......bu arkadaşıma defalarca artık bana seninde birgün bebeğin olur,işte diğerleri kısmet değilmiş diye teselli etme demiştim........cuma günüde ona bebek görmeye gidicem...........yine aynı laflar........kendi aileme ve görümcemlere bana asla teselli sözleri söylemeyin artık dedim ve onlardan ses yok..........

bluee aynı şeyleri bizde yaşıyoruz canım..bu aradada hep en yakınlarım hamile..şu darısı başına lafı zaten bana alay etme gibi geliyor..hani evlenen kişilerde bekarlara der ya..ben sinir olurum..her bebek mevzuunda banada sen ikinciyi yapmıyomusun sorusu gelicek diye o ortamdan kaçıyorum..çünkü eşimin yok ya..e bak düşün senin var ama eşinin yok...sanki ben bilmiyordum..o yüzden seni anlıyorum canım..sıkma canını sen..ismini vermesende olur sorun değil..

Sevgili Blusue ,ne yazık ki benim doğumum olmadı.Ben de rahim ağzı yetmezliği varmış.
5. ayda rahim ağzı yetmezliği nedeni ile düşük oldu.Rahim ağzı yetmezliği de 1 düşük olmadan anlaşılamıyormuş.Bir dahaki hamileliğimde 2. ayda rahime dikiş atılacak.Çok kötü günlerdi ama atlattım.
Ama en azından hamile kalabileceğimi öğrendiğim için çok mutluyum.İnşallah sizlere de bu duygu nasip olur.Resmen bulutların üzerinde uçuyordum.

Şimdi tekrar deneyeceğim inşallah.Büyük ihtimal 1-2 ay sonra olabilir denemem.Tekrar Şahin beye gideceğim inşallah.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Sizlere tek tavsiyem asla umudunuzu kaybetmemeniz.Benim gibi biraz umutsuz görünen bir kişinin bile hamileliği gerçekleştiğine göre inşallah sizin de olur.
Bir de bu denemmeden önce ben diyetisyen yardımı ile 12 kilo zayıflamıştım ve Saraçoğlunun soğan kürünü uygulamıştım.Faydası olduğunu düşünüyorum.
Çok Sevgiler...

canım bence sen biraz abartıyorsundur. neyse sonuçta kilo alma işini kontrol altında tutabildiğimiz sürece az veya çok kilo almak zorundayız bebekler için. eşimin kardeşi de kiloluydu biraz 7 kilo ile bitirdi hamileliği bence sende halledersin 2.5 kilo ile çok iyi durumdasın şu anda. 4.5 ayımız kaldı desen daha alabileceğin 7.5 kilo var ki bu da ayda 1.5-2 kilo gibi oluyor.
merak etme hiçbir yerde yuvarlanmazsın kaydirigubbakcemile3

bluecum ne kötü denk gelmiş o arkadaşın. yazık yaaa bence çok ama çok keyifli birşey hamilelik. inşallah sende tekrar hamile kalınca keyfini süre süre doğuma kadar gider göbişini benim gibi seve seve oturursun. opuyorumnanaktan

bu arada çevreden akraba arkadaşlardan gelen o lafları duymak, her seferinde birilerinin bu konuları açması çok sinir bozucu gerçekten. bende etrafımda ailem ve birkaç yakın arkadaşım haricinde kimseye söylememiştim tedaviyi bile. eşimin ailesi ve akrabaları da bilmiyor mesela. bilmesinler de.

insan bir süre sonra ya iyice sinirlenip herkese açık açık bu konularda benimle konuşmayın demesi lazım. yada sinirlerini aldırıp her söylenen her lafa gülüp geçebilmesi lazım. yoksa gerçekten çok yorucu oluyor...

Son düzenleme:

third......selam.....durumuna çok üzüldüm.........evet gerçekten çok zor günler....ama zaman herşeyin ilacı oluyor........benimde ilk 2 denememde hamile kaldım,ama benimkilerde düştü....3.cü denemede kimyasal gebelik oldu.....inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.......ha...sen kaç kiloyken 12 kilo verdin.....tüp bebekte kilo vermenin avantajıda büyük tabii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…