- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.101
bluesuum sen nasılsın?
sevgili thirt.........bu işler birazda nasip kısmet işleri.......bende şahin beye 1 aşılama ve 3 tüp bebek yaptırdım.....ama bir bebek sahibi olamadım.....senin nasibin şahin beydenmiş........peki doğumun oldumu........olduysa ALLAH uzun ömürler versin.....
momim çok kibarsın...Bana biraz kilolu demek biraz kilolulara haksızlık olur herhalde:roflol::roflol:Şahin bey bana en fazla 10 kilo almanızı istiyorum dedi...Bekarken yada hamile değilken bu kadar dikkat etmemiştim....Hoş o zaman dikkat etseydim şimdi etmezdim o da ayrı bir sorun....3-4 ay sonra hastanenin koridorlarında yuvarlanacağım :roflol:
momicim........artık bebişinin hareketlerini hissetmen normal....çümkü zamanı geldi........ bu günlerin yani hamileliğin tadını çıkar canım.........ben hiç çıkaramamıştım......şimdi hamile kalırsam çok çıkarmaya niyetim var......benim bir arkadaşım sayesinde,yani eşimin arkadaşının eşi sayesinde hamileliğim iyi geçmemişti........o kişi benden önce doğum yapmıştı ve yaşıda vardı....bense 22 yaşındaydım.....bana hamileliğin çok kötü birşey olduğunu,içimde kıpırdamaya başlayınca uyuyamayacağımı ,doğumun korkunç birşey olduğunu vs. bunlar gibi birçok şeyler anlatıyordu bana.... bende bütün bunları kafamda büyütüyordum ve en sonunda psikolojim bozuldu ve hamileliğimin 4-5 ayı psikolog ta geçti ........hemde her iki aile fertleri hamileyim diye üzerime titriyorlardı.....bizim ailenin ilk torunudur oğlum......ama ben o kişi yüzünden hamileliğim tadını çıkaramadım diye halen çok üzülüyorum......inşallah bir hamile kalayım her günün,her anın tadını çıkarıcam........
Sevgili Blusue ,ne yazık ki benim doğumum olmadı.Ben de rahim ağzı yetmezliği varmış.
5. ayda rahim ağzı yetmezliği nedeni ile düşük oldu.Rahim ağzı yetmezliği de 1 düşük olmadan anlaşılamıyormuş.Bir dahaki hamileliğimde 2. ayda rahime dikiş atılacak.Çok kötü günlerdi ama atlattım.
Ama en azından hamile kalabileceğimi öğrendiğim için çok mutluyum.İnşallah sizlere de bu duygu nasip olur.Resmen bulutların üzerinde uçuyordum.
Şimdi tekrar deneyeceğim inşallah.Büyük ihtimal 1-2 ay sonra olabilir denemem.Tekrar Şahin beye gideceğim inşallah.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Sizlere tek tavsiyem asla umudunuzu kaybetmemeniz.Benim gibi biraz umutsuz görünen bir kişinin bile hamileliği gerçekleştiğine göre inşallah sizin de olur.
Bir de bu denemmeden önce ben diyetisyen yardımı ile 12 kilo zayıflamıştım ve Saraçoğlunun soğan kürünü uygulamıştım.Faydası olduğunu düşünüyorum.
Çok Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?