Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momicim öyle olmuştu ne yazıkki....ama tabii benim cahilliğimden........ah şimdi bir hamile kalsam öyle bir tadını çıkarırımki......annem zaten diyor....sen ilk hamileliğini anlamadınya,şimdi ondan çok istiyorsun........çıkarın bu güzel günlerin tadını doya doya........opuyorumnanaktan

Sevgili Bluesuu
Ben 85 kilodan diyetisyen takibiyle 73 kiloya düşmüştüm tedaviden önce.Ama şimdi yine 7 kilo aldım.Onları da vermeye çalışacağım tekrar.Yine 80 kilo gibiyim.Bu kan ilaçları sağolsun bana kilo aldırdı.
Yani bu kilo verme olayı doktorumun tavsiyesi filan değildi.Yanlış anlaşılmasın.Sadece ben kendi isteğimle kilo vermek istedim.Hamileliktede kilo alacağımı düşünerek.
Boyum da var,kilo çok kötü durmuyor ama yine de vermek istiyorum da ne zaman başlayacağıma karar veremiyorum.
Kendine iyi bak.
Görüşmek üzere...

yaaa....bende bugünlerde kilo aldım......şu an bende 73 üm.....ama bana dr.lar kilo ver demediler......ama verilirse daha iyi olacağını söylüyorlar......... şimdiki denemeni hangi ay yaptıracaksın........yaşın kaç senin third........dondurulmuşların varmıydı........hoşçakal....

kızlaaaaarrrrr slmmmmmm nasılsınzzzzz? ben yarın geliorum yine...koşturmaca başlıo tekrar...içimde bi kıpırtı var bi kuş kanatlarını çırpıo:) bu sefer olcak sanki:) inş herşey sorunsuz geçer dua edin bana

merhaba arkadaşlar

nasılsınız? herkes iyi moraller yüksek gibi geldi..aman inşalah yanılmıyorumdur
ben dün şahin beydeydim..kistim tamamen kaybolmuş, çok şanslısın bu yüzden meliyat olan bir sürü kişi var dedi...neyseki kaybolmuş...ilaçlarımı da yazdı şahin bey...lucrin, pregon ve pregnyl kullnacağım..ilaçlara da 22 'sinde başlayacağım...bakalım...hayırlısı...içimde böyle tuhaf adlandıramayacağım bir his var...hayırdır inşallah...
kendinize çok iyi bakın...şimdilik benden haberler bu kadar...

Çok sevindim canım benim Hayırlı olsun uzun protokol olmuş sanırım :) Anne geliyorum hissidir aklinialirimsmile:sm_cool:

Dualarım sizinle herşey çok güzel geçecek inanıyorum..
La Tarte......sen nasılsın bugün.........

ehh idare eder bluem ..eyvahedigeldismile

selam kızlar nasılsınız güzel gelişmeler olmuş ne güzel başarılı sonuçlansın inş cumanız mübarek olsun :))
bluem bende 73 kiloyum yaa boyum 1,69 ama 60 kiloyu hiç geçmezdim 3-4 yıldır bu kilo civarıyım veremiyorum(

pinkim iyiz......sen nasılsın........yaaaa....offff...bu kiloları ne yapıcaz bilmiyorum.....ben 3-4 aydır yürüyüşüde bıraktım,hemen aldım kiloları....

iyiyim nolsun..hastane işlerimiz bitti gibi...biraz olsun rahatladık...bişey sorucam tedaviden sonra adet gecikmesi olabiliyo dimi..burda okumuştum..

vallahi adet geçikmesini bilmiyorum canım.....benim zaten düşükler olduya......normal adet günlerim hep değişti.....ne o geçikmemi var yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…