- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.121
bluecum ne kötü denk gelmiş o arkadaşın. yazık yaaa bence çok ama çok keyifli birşey hamilelik. inşallah sende tekrar hamile kalınca keyfini süre süre doğuma kadar gider göbişini benim gibi seve seve oturursun. opuyorumnanaktan
bu arada çevreden akraba arkadaşlardan gelen o lafları duymak, her seferinde birilerinin bu konuları açması çok sinir bozucu gerçekten. bende etrafımda ailem ve birkaç yakın arkadaşım haricinde kimseye söylememiştim tedaviyi bile. eşimin ailesi ve akrabaları da bilmiyor mesela. bilmesinler de.
insan bir süre sonra ya iyice sinirlenip herkese açık açık bu konularda benimle konuşmayın demesi lazım. yada sinirlerini aldırıp her söylenen her lafa gülüp geçebilmesi lazım. yoksa gerçekten çok yorucu oluyor...
third......selam.....durumuna çok üzüldüm.........evet gerçekten çok zor günler....ama zaman herşeyin ilacı oluyor........benimde ilk 2 denememde hamile kaldım,ama benimkilerde düştü....3.cü denemede kimyasal gebelik oldu.....inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.......ha...sen kaç kiloyken 12 kilo verdin.....tüp bebekte kilo vermenin avantajıda büyük tabii......
merhaba arkadaşlar
nasılsınız? herkes iyi moraller yüksek gibi geldi..aman inşalah yanılmıyorumdur
ben dün şahin beydeydim..kistim tamamen kaybolmuş, çok şanslısın bu yüzden meliyat olan bir sürü kişi var dedi...neyseki kaybolmuş...ilaçlarımı da yazdı şahin bey...lucrin, pregon ve pregnyl kullnacağım..ilaçlara da 22 'sinde başlayacağım...bakalım...hayırlısı...içimde böyle tuhaf adlandıramayacağım bir his var...hayırdır inşallah...
kendinize çok iyi bakın...şimdilik benden haberler bu kadar...
Dualarım sizinle herşey çok güzel geçecek inanıyorum..kızlaaaaarrrrr slmmmmmm nasılsınzzzzz? ben yarın geliorum yine...koşturmaca başlıo tekrar...içimde bi kıpırtı var bi kuş kanatlarını çırpıo:) bu sefer olcak sanki:) inş herşey sorunsuz geçer dua edin bana
La Tarte......sen nasılsın bugün.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?