Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yok yaa..bir iki gün falan...önemli değil..ama adet belirtisi yok...normalde benim önce gelirdi..ama şu hormon ilaçları altüst etti düzenimi...

yok canım yaaa...öyle bir ümidimde yok...şu adetim bir düzene girsin istiyorum...düzenliyken bozuldu ....

işte o yüzdende baya ara vericem...belkide hiç düşünmicem..yani şuanki ruh durumum bunu gösteriyo....

ah canım ya....ben ne yapayım 3 deneme.....bazende kendimede kızıyorum.....ben böyle ne yapıyorum diye.....bugünlerde eşimle tedavi konusunu konuşmayı biraz rafa kaldırdık,yani bunu ben istedim.......şu anda rahatladım.....bende bu ay yine düşünmüyorum....

bence bu konu hakkında çok konuşmak iyi olmuyo..kendini bir kere şartlı hissedersen o tedavi zaten başarılı olmaz diye düşünüyorum..bende eşimle konuşmuyorum bu konuda artık..bakıyorumda oda zaten hiiiç açmıyo..sanırım o benim kadar istemiyo bu bebeği...istiyorda benim kendimi harap ettiğimi gördükçe sanırım oda ikinciye pek cesaretli bakmıyo..çünkü ben çok üzüldüm...

ya evet canım.....benim eşimde önceden ikinci çocuğu düşünmüyordu.........babasının ölümünde kardeşleri onunla aynı acyı paylaştılar,birlikte ağladılar....ve o zaman dediki bizim oğlumuz bizim yoklumuzu,acılarını tek yaşıyacak.......onu o anda anlayan,acısını paylaşan kimse olmicak dedi ve 2.ci,3.cü denemeyide yaptırmaya karar verdik.........

benim annemde tek çocuk..bunun acısını hep çekmiştir..ama olmayıncada olmuyo be güzelim..bazen diyorumki böylesimi daha hayırlı..ameliyat geçirdim..bir aşılama bir tüp bebek..tamam diyorum bazen yapmam gerekeni yaptım..Allah ta istemedi vermedi...

aynen canım....bazen bende bunları düşünüyorum.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.......by......opuyorumnanaktan

slm kıslar,ben p.tesi şahin beyle görüşmeye gideceğim,hafta içi de regl olucam tedaviye başlarıs inşallah.
neler yapılacak neolacak bilmiyorum,çok tuhafım...

La tarte yarın sonucu alacaksın değil mi?(yanlış hatırlıyor olabilirim kusura bakma)...inşallah sonucun pozitif olacak arkadaşım...Bu gece senin için dua ediyorum...:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bu arada sizler nasılsınız?.......Bizi soracak olursanız.... Küçük kızımla ben iyiyiz teyzeleri....(Şahin Bey büyük ihtimalle kız dedi,2 hafta sonra detaylı us var,orda iyice netleşir herhalde..)

dikalman kız demek..bu ara hep erkek duyuyordum sadece momiyle senin kız...ayy süperrr...hayırlısı tabii sağlıklı olması daha önemli....
bu arada derya oğullarının resmini göndermiş mail adresime...çok tatlılar yaa...bayada büyük geldiler gözüme..maşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…