Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şükürler olsun çıktı..iyilerde..bizde ev hayatımıza baya geri döndük..cuma günü günüm var..yarın dipbucak temizliğe başlıyorum..günlük olaylar işte bizim için..temizlik yemek...hep aynı..ne zaman hazır hissedersen o zaman başla cnm..sakın kendini zorlama..bende zorlamıcam..herşey olacağına varır..

ayyy evet yaaa.....kadınların işleri.....benimde genel temizlik günüm geldi.........gün sendemi........ ikramlarıda kendinmi yapacaksın...

evet canım bende gün..hastane işlerine koştururken baya battı evim..bahaneyle temizliğim olsun..ikramlara gelince ben yapıcam ama annemde saolsun bir çeşidimi yapıcak..profiterol...özenme sakın...:))))

kayınvaldemi röntgene ben götürdüm.röntgen çekilirken odadaydım..o yüzden bu ay böyle bir mucize olsun istemem..Allah korusun....

Sevgili Bluesuu
Bana da doktorlar kilo ver dememişti ama ben kilo vermenin kendim açısından daha faydalı olacağını düşündüğüm için bilinçli bir şekilde yani diyetisyen yardımı ile kilo vermiştim.Ve kilo vermek isteyenlere de tavsiyem ve hatta vermek istemeyenlere de tavsiyem doğru beslenmenin nasıl olması gerektiğini öğrenmeleri için mutlaka bir diyetisyene gitmeleri.
Ben denememi inşallah Şubat ya da Mart ayı gibi yapmayı düşünüyorum.Yaşım 32.Dondurulmuşum da yok .Ayrıca olsada dondurulmuş denemeyi pek istemem şahsen.2 kere de ondan denemiştim çünkü.Dondurulmuşun şansının az olduğunu düşünüyorum.Bir de onda verdikleri ilaç acayip midemi bulandırıyordu.O ilacı bir daha içmek istemiyorum.

Senin yaşın kaçtı bu arada?Sen de yakınlar da mı deneyeceksin?İnşallah bu denemende olumlu sonuç alır ve bebişini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…