Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba third........benim yaşım 36 oldu......34 yaşındayken başladım bu işlere 36 oldum.........vallahi bende bu seferki denemeyi kendimi çok hazır hissettiğimde başlicam.......benimde şubat,yada mart gibi başlamam lazım....benim iki ay sürecek.........eğer hazirana kalırsam yazın yaptırmak istemiyorum........eylül ,ekime kalır.....ama şu anda nezaman başlarım çok kararsızım.............senin bu kaçıncı denemen olucak.........ha bendede dondurulmuş yok....zaten yaş dolayısıyla hiç olmadı.....tedavilerime hep sil baştan başlıyorum...........hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.........inşallah hepimizin son denemeleri olur..........kaydirigubbakcemile5

iyi geceler cnm...letarteye baktım..ama sanırım iyi haber yok..olsaydı hemen gelir yazardı diye düşünüyorum...

bende tam çıkmak üzereydim....bu gece justin yok,herhalde bugün temizlik yaparken çok yoruldu diye düşünürken seni gördüm.......

eet yoruldum ama netten vazgeçemiyorum..birde duygudan..msn den görüşüp zaman geçiriyoruz....gülüyoruz..dertlerimizi paylaşıyoruz..deryada mail atmış..facedende ekledim..ne kadar güzel bir anne olmuş..hiç kilosu yok maşallah....

genelde olumsuz sonuç alanlar,diğer denemeye kadar pek uğramıyorlar........diğer topikler içinde geçerli..........senle ben müdavim kaldık....

aman boşver canım yaaaaa.........moralini bozma......arada benimde oluyor ama......yinede arkadaşlar var....onların durumunu merak ediyorum giriyorum.....

müdavim deyince aklıma geldi.........şahin beye dedim....sizin sayfada bir müdavim ben kaldım....benimle tedaviye başlayanlar çocuklarını doğurp,büyütmeye başladılar,dedim........

güldü....evet ya....malesef öyle oldu.......siz şanslılık içinde , şansızlık geçirdiniz..........ama 4.cüde olucak.....Allahın izniyle,dedi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…