Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bende şahin beye dedim.....bu tüp bebek yaptırmakta insanda bağımlılık yapıyor,kumar gibi..........biz bir aşılamaya diye geldik,4 ü denemeyi düşünüyoruz....halende kendime ianamıyorum,dedim.......yine güldü......

doğru söylüyorsun..birde dr a gittikçe müdavimi oluyo insan..sanki heves geliyo gitmek istiyo..biran önce olsun istiyo...ben ondan şu AHM yi hala yaptırmadım..gene heves gelicek diye...

defne ve mozaik hastanelerinde ayda bir gün hasta bakıyormuş......ay bu adam nasıl dayanıyor böyle......bende zaten diyordum,bu kadar sık aile ziyaretine nasıl zaman ayırıyor diye........burasa nere,antakya nere........tamam uçakla gidiyor ama ,zaten burası çok yoğun,birde antakya....anlamadım yani......

aynen yaaa.eşim yarın yine istanbul yolcusu..bu hafta günüm olmasaydı benide götürücekti..artık bidahakine takılırım peşine...

ben koltukları yıkadım çok ıslaktı..yemeğe anneme gittik o yüzden kurusun diye..ordanda arkadaşlara..geç geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…