Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momicim....nasılsın....bugün neler yaptın.......transferden sonra insanın ruh hali bir gün ,bir gününe uymuyor......kötü düşünceleri aklından at.....kendine iyi bak.....

sagol canım iyiyim ne olsun... genelde dinleniyorum ama dun bugun dışarı çıkıp yuruyus bile yaptım. tutacaksa zaten her sekilde tutuyormus. yatmak cok sart degil diyor tum kaynaklar.
yarında ise baslıyorum insallah. nasıl olsa masa başı evde oturacagıma işte otururum....

aklına insanın hem guzel hem kotu dusunceler geliyor tabi. ama kafamı iyi dagıtabiliyorum sanırım. sanki igneleri yapan yumurtaları toplanan ben degilmisim gibi geliyor. agrım, sancım, sisligim, lekelenme vs. birsey yok ortada. o yuzden hayatımda bir degisiklik yokmus gibi geliyor. bakalım bir hafta daha boyle gecirebilirsem ne ala. test pozitif cikarsa pek inanamayacagim sanirim ama negatif olursa da cok uzulmem herhalde bu ruh haliyle.... hayırlısı insallah guzel olur.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

momicim aynen böyle devam et...
ben eminim pozitif olacak
gerçekten hayran kaldım....

efsane canım benim özlemişim seni..daha dün şahin beye gitsemmi diye düşünüyodun oldu bitti doğdu oğluşun hayırlısıyla büyüyücek inş çok öpüyorum ikinizideŞeniz

efsane canım benim özlemişim seni..daha dün şahin beye gitsemmi diye düşünüyodun oldu bitti doğdu oğluşun hayırlısıyla büyüyücek inş çok öpüyorum ikinizideŞeniz

canım benim,inşallah seninde hamiş haberlerini alıcaz burdan beraber halayyy çekicez:teyteyğluşumda teyzesini çokkk öpüyor

sevgili bluesuu güzel dileklerin için teşşekkür edrim.geçmişi okuyamadım sen tedavi aşamasındamısın??
a.s.

bu ayın 20.sinde kısmetse tedaviye başlıyacağım....bende şahin beyin hastasıyım ve 3.cü kez ona yaptıracağım.....inşallahta son tedavim olur......ben seni geçen yıl takip etmiştim ama doğum yaptığını öğrenememiştim.....ALLAHailece mutluluğunuzu daim etsin......

kızlar....ben biraz sonra acıbademe gideceğim.eşimin başka bir dr.da randevusu var bende genetik test raporlarını alacağım....şahin bey telefonda sözlü olarak sonucu bildirmişti,ama nedense içmden bir ses laboratuardan git sonuçları yazılı olarak al diyor.....laboratuardan aramışlardı. gidip raporu alabileceğimi söylemişlerdi.ama hastaneye her gidişimde unuttum.yani önemsemedim....birkaç günden beride içmdeki ses git al diyor.....kızlar ya...bu düşüncemide sizlerle paylaşmak istedim.....

bluesuu ise basladim canım geldim isyerinde oturuyorum. belime de bir yastik koydum nispeten rahat insallah cok zorlamam kendimi.... arada oturup kalkarken karnım kasılıyor tabi ama o kadar olur herhalde.

testini git al tabi elinde bulunsun. bu arada ne icin genetik test yaptırmıstın sen hatırlayamadım. ???

Canım ne testiydi bu bende hatırlyamadım ama seni bir heyecan kaplamış gibi geldi bana
Hadi bakalım hayırlısı....:uhm:

Canım benim bizim sana iyi bakmamız lazım şimdi.Sonrada sen bize iyi bak olur mu?
Yastık iyi olmuş.Sakın zorlama kendini iş yapacam diye tamam mı?
İş olur boşver.
Şimdi sen önemlisin

pinkrose.....sende bu ay kesin olarak başlıyorsun demi,,, reglin bu ayın kaçına gelecek......vereliniortak

canım 30 temmuzda ilacım bitiyor ilaç bitmedende adet olabilirsin dedi dr yani bilmiyorum son adet tarihim 30 haziran bakalım ALLAHIM ne göstericek hayırlısıyla kistler erirde başlarız inşş:Saruboceq:

canım işe başlaman iyi olmuş çok sevindim zaman rahat geçer fazla düşünmezsin böylece kendine iyi bak olurmu varmı bir belirtin:1hug:

ya....kızlar benim genetik test düşüklerin sebebini araştırmak içindi....ama bugün kötü bir sürpriz çıktı karşımıza, eşimin dr.unun eşime verdiği ilaçların. tüp bebek tedavisi için yan etkisi olup olmadığını sorduk şahin beye,yan etkisi neymiş biliyormusunuz arkadaşlar..........sperm değerini düşürüyormuş........bizdeki sorunda sperm değerlerinin düşük olması.......bu ilaçları eşim 2 aydır kullanıyor ve 6 ay daha kullanması gerekiyor.....şimdi iki dr.da iyice araştırıp sonuç için bizi yaraın arayacaklar.......offffff......içimdeki sıkıntı bunaymış.......3.cü denemeyi bu ay yapmak istiyordum,ama bilemiyorum,ne yapacağız.......

Ne ilacıymış o yahu.Kullanmak zorunda mı eşin o ilaçları?
Sitede sperm değerlerini yükseltemek için çekitli kürler var keçiboynuzu kürü gibi mesela
Onları denediniz mi hiç tatlım?
Eşin problem yapmayacaksa eğer
Fayda faydadır değil mi?
Sıkıntı yapma nolur kendine.
2 ay çok uzun bir süre değil ayrıca.Belki etkisini çok çok sonra gösterir tabi illa yan etkisini gösterecek değil dimi?
Allahın izniyle başlarsınız bu ay inşallah.....
:teselli:

canım işe başlaman iyi olmuş çok sevindim zaman rahat geçer fazla düşünmezsin böylece kendine iyi bak olurmu varmı bir belirtin:1hug:

pinkcim valla arada ufak tefek agrilarim olmaya basladi. belirti mi bilmiyorum. bugun is yerindeki sandalyeden mi nedir belim agriyor. yastik mastik falan da pek kar etmedi. cesitli oturma sekilleri bulmaya ugrasiyorum kendime rahat etmek icin. yıllar oncesinden beri belimde hafif bir rahatsızlık vardır zaten arada sinir sıkışır. onun agrısı gibi olmaya başladı.
dun aksam yatarken bacaklarımı uzattıgımda karnımda ufak kas cekmesi gibi birsey oldu. bir de birkac gundur karnımda cız cız eden birseyler var.

onun haricinde kanamam falan yok herhalde yolundadır hersey... :uhm: :uhm: :uhm:

canım bak icindeki sıkıntı belli oldu iste. iyi ki gidip almıssın. neyseki ortaya çıktı böyle bir yan etkinin varlığı şimdi ona göre önleminizi alırsınız inşallah. samurumun dedigi gibi kurler var yada doktorlar belki başka bir tedavi falan önerir. üzme kendini iyi olmuş ortaya çıktığı. hiç bilmeseydiniz de tekrar başlasaydınız tedaviye ve sonra öğrenseydiniz daha kötü olurdu...
ayrıca sen sperm sayısı azalmış demişsin. tamamen yok olmamış ki. birçok arkadaş erkek infertilitesinden dolayı tedavi oluyor. 5-10 tane bile saglıklı sperm bulunsa onunla bile tedavi basariyla tamamlanıyor degil mi

canım hayırlısı olsun en uygun zamanda başlarsınız inşş drlar en iyi kararı vericektir en azından öğrendiniz yan etkisi olduğunu mutlaka bir çaresi vardır hayırlısıyla inş:Saruboceq:

güzel güzel gidiyor hayırlısıyla en güzel ve hayırlı haberler alıcaz ben senden çok umutluyum tatlım:Saruboceq:

yok canım ya....o testlerle ilgili bir sorun değil.....onlarda şahin beyin dediği gibi bir sorun yok.....eşim başka bir rahatsızlıktan dolayı 2 aydır acı bademde tedavi oluyor....o günde kontrolünde dr.u 6 ay daha kullanması gerektiğini söyledi.....bizde hastanedeyken şahin beye soralım dedik....tedavide bu ilacın yan etkisi varmı diye....oda spermlerin değerini düşürdüğünü söyledi......çokta farketmez ama ben bi araştırayım dedi.....ama bizim sorun o olduğu için tabiiki üzüldük .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…