- Konu Sahibi handan1976
-
momicim....nasılsın....bugün neler yaptın.......transferden sonra insanın ruh hali bir gün ,bir gününe uymuyor......kötü düşünceleri aklından at.....kendine iyi bak.....
slm arkadaşlar bende şahin beyin hastasıydım ve halen hastasıyıım diyebilirim çünkü bir problemim olsa ilk aklıma gelen şahin bey, arıyorum ve her sorumda aydınlatıyor beni .allahın izniyle şahin bey ve ekibinin yardıımlarıyla anne olma mutluluğunu yaşıyorum oğlum şu anda 3 aylık oldu. tedavi aşamasında olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun şahin bey konusundada eminellerdesiniz merak etmeyin.bol bol dua edin,olacağına inanın ve stres yapmayın(yapmamaya çalışın)inşallah pozitif haberler alırsınız.
momicim anladığım kadarıyla transferin gerçekleşmiş umarım pozitif haberlerini alırız.kalbim senle ve anne olmak için mücadele edenlerle.....
efsane canım benim özlemişim seni..daha dün şahin beye gitsemmi diye düşünüyodun oldu bitti doğdu oğluşun hayırlısıyla büyüyücek inş çok öpüyorum ikinizideŞeniz
sevgili bluesuu güzel dileklerin için teşşekkür edrim.geçmişi okuyamadım sen tedavi aşamasındamısın??
a.s.
kızlar....ben biraz sonra acıbademe gideceğim.eşimin başka bir dr.da randevusu var bende genetik test raporlarını alacağım....şahin bey telefonda sözlü olarak sonucu bildirmişti,ama nedense içmden bir ses laboratuardan git sonuçları yazılı olarak al diyor.....laboratuardan aramışlardı. gidip raporu alabileceğimi söylemişlerdi.ama hastaneye her gidişimde unuttum.yani önemsemedim....birkaç günden beride içmdeki ses git al diyor.....kızlar ya...bu düşüncemide sizlerle paylaşmak istedim.....
bluesuu ise basladim canım geldim isyerinde oturuyorum. belime de bir yastik koydum nispeten rahat insallah cok zorlamam kendimi.... arada oturup kalkarken karnım kasılıyor tabi ama o kadar olur herhalde.
testini git al tabi elinde bulunsun. bu arada ne icin genetik test yaptırmıstın sen hatırlayamadım. ???
pinkrose.....sende bu ay kesin olarak başlıyorsun demi,,, reglin bu ayın kaçına gelecek......vereliniortak
bluesuu ise basladim canım geldim isyerinde oturuyorum. belime de bir yastik koydum nispeten rahat insallah cok zorlamam kendimi.... arada oturup kalkarken karnım kasılıyor tabi ama o kadar olur herhalde.
testini git al tabi elinde bulunsun. bu arada ne icin genetik test yaptırmıstın sen hatırlayamadım. ???
ya....kızlar benim genetik test düşüklerin sebebini araştırmak içindi....ama bugün kötü bir sürpriz çıktı karşımıza, eşimin dr.unun eşime verdiği ilaçların. tüp bebek tedavisi için yan etkisi olup olmadığını sorduk şahin beye,yan etkisi neymiş biliyormusunuz arkadaşlar..........sperm değerini düşürüyormuş........bizdeki sorunda sperm değerlerinin düşük olması.......bu ilaçları eşim 2 aydır kullanıyor ve 6 ay daha kullanması gerekiyor.....şimdi iki dr.da iyice araştırıp sonuç için bizi yaraın arayacaklar.......offffff......içimdeki sıkıntı bunaymış.......3.cü denemeyi bu ay yapmak istiyordum,ama bilemiyorum,ne yapacağız.......
canım işe başlaman iyi olmuş çok sevindim zaman rahat geçer fazla düşünmezsin böylece kendine iyi bak olurmu varmı bir belirtin:1hug:
ya....kızlar benim genetik test düşüklerin sebebini araştırmak içindi....ama bugün kötü bir sürpriz çıktı karşımıza, eşimin dr.unun eşime verdiği ilaçların. tüp bebek tedavisi için yan etkisi olup olmadığını sorduk şahin beye,yan etkisi neymiş biliyormusunuz arkadaşlar..........sperm değerini düşürüyormuş........bizdeki sorunda sperm değerlerinin düşük olması.......bu ilaçları eşim 2 aydır kullanıyor ve 6 ay daha kullanması gerekiyor.....şimdi iki dr.da iyice araştırıp sonuç için bizi yaraın arayacaklar.......offffff......içimdeki sıkıntı bunaymış.......3.cü denemeyi bu ay yapmak istiyordum,ama bilemiyorum,ne yapacağız.......
canım hayırlısı olsun en uygun zamanda başlarsınız inşş drlar en iyi kararı vericektir en azından öğrendiniz yan etkisi olduğunu mutlaka bir çaresi vardır hayırlısıyla inş:Saruboceq:ya....kızlar benim genetik test düşüklerin sebebini araştırmak içindi....ama bugün kötü bir sürpriz çıktı karşımıza, eşimin dr.unun eşime verdiği ilaçların. tüp bebek tedavisi için yan etkisi olup olmadığını sorduk şahin beye,yan etkisi neymiş biliyormusunuz arkadaşlar..........sperm değerini düşürüyormuş........bizdeki sorunda sperm değerlerinin düşük olması.......bu ilaçları eşim 2 aydır kullanıyor ve 6 ay daha kullanması gerekiyor.....şimdi iki dr.da iyice araştırıp sonuç için bizi yaraın arayacaklar.......offffff......içimdeki sıkıntı bunaymış.......3.cü denemeyi bu ay yapmak istiyordum,ama bilemiyorum,ne yapacağız.......
pinkcim valla arada ufak tefek agrilarim olmaya basladi. belirti mi bilmiyorum. bugun is yerindeki sandalyeden mi nedir belim agriyor. yastik mastik falan da pek kar etmedi. cesitli oturma sekilleri bulmaya ugrasiyorum kendime rahat etmek icin. yıllar oncesinden beri belimde hafif bir rahatsızlık vardır zaten arada sinir sıkışır. onun agrısı gibi olmaya başladı.
dun aksam yatarken bacaklarımı uzattıgımda karnımda ufak kas cekmesi gibi birsey oldu. bir de birkac gundur karnımda cız cız eden birseyler var.
onun haricinde kanamam falan yok herhalde yolundadır hersey... :uhm: :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?