- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.401
Evet Bluesuu,bana aspirini kullanmamı Şahin bey söyledi.Kan pıhtılaşması yoktu ama yine de kullandım.Gerçi 1-2 test değeri hafif sınır üstündeydi ama Şahin bey sende kan pıhtılaşması yok demişti.Ama ben benim tedavimde aspirinin faydası olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önce diğer doktordaki negatifle sonuçlanan tedavilerde hiç aspirin kullanmamıştım.Ama tabiibu benim yorumum.Belki yanlış da olabilir.
Sevgiyle kal.Hoşçakal...
ben geldim kıslar,şahin beyle görüştüm tahlillerin hapsini yapalım bu ay başlamayalım dedi.
çok iyi izlenim aldım bende,inşallah hayırlı olur..
şahin bey 3.cü denememde banada aspirin kullandırdı,ama benimki kimyasal gebelik oldu.bu denemende yine kullandıracakmı?
Arkadaşlar ben birde birşeyi merak ettim.Şu anda forumu açan Handan1976 ne durumda biliyormusunuz?Tedavi oldu mu?Olduysa sonucu ne acaba?
Onu henüz konuşmadık ama tahmin ediyorum kullandırır Bluesuu.
Sen bence daha önceki denemelerinde hamile kalabildiğine göre inşallah bunda da hamile kalır ve sonuna kadar inşallah devam edersin Bluusue.Moralini bozma.İnan ki moral de çok önemli...a.s
teşekkür ederim third........sen en sonki tedavinle,bu tedavi arasında ne kadar zaman geçmiş olucak......kaydirigubbakcemile5
selam kızlar nasılsınız özledim hepinizi halidem canım dualarım seninle olucak bu sefer hayırlşısıyla
latarde ile tel de görüştüm kızlar 7 gündür hastanede yatıyomuş düşük tehlikesiyle ama bebek onunla ve mücadele ediyolar inş annesini terketmiycek dualarımızı esirgemiyelim arkadaşımıza onunda hepinize selamları var..handan la bir kaç gün önce görüştüm hala osman beye gitmemişti hayırlısı hepimiz için ve onun içinde inşş öpüyorum hepinizi kızlar gelmeye çalışıcam hoşçakalın
selam kızlar nasılsınız? hamişlerimiz,bluee,gülin,deryasizler?uzun zamandır giremedim şimdi yazdıklarınızı okudum...ben bursadayım tedavi devam şuan..bugn kontrolüm vardı yarın yine gidicem 9.30ta...pazartesi ilaçlarım bitiyo sanırım toplama günü yarın belli olucak şuan yumoşlar 17 mm kadarlar...yarın yine hbrleri iletirim size...cici bakın kendinize,bebişlerebenm içinde dua edin
aslihancan slm......muhabbetlerimizi sevdiysen sende bize katıl.........( tabiiki çalışmıyorsan.) biz biraz geç saatlerde sohbet ediyoruzda.......ilk denemeni ne zaman yapmıştın.?
selam kızlar nasılsınız? hamişlerimiz,bluee,gülin,deryasizler?uzun zamandır giremedim şimdi yazdıklarınızı okudum...ben bursadayım tedavi devam şuan..bugn kontrolüm vardı yarın yine gidicem 9.30ta...pazartesi ilaçlarım bitiyo sanırım toplama günü yarın belli olucak şuan yumoşlar 17 mm kadarlar...yarın yine hbrleri iletirim size...cici bakın kendinize,bebişlerebenm içinde dua edin
Sevgili Bluesuu
Benim en son tedavim Nisan 2009 da idi.:Saruboceq:İnşallah Şubat-Mart gibi başlarsam yine 10-11 ay geçmiş olacak.
selam kızlar nasılsınız özledim hepinizi halidem canım dualarım seninle olucak bu sefer hayırlşısıyla
latarde ile tel de görüştüm kızlar 7 gündür hastanede yatıyomuş düşük tehlikesiyle ama bebek onunla ve mücadele ediyolar inş annesini terketmiycek dualarımızı esirgemiyelim arkadaşımıza onunda hepinize selamları var..handan la bir kaç gün önce görüştüm hala osman beye gitmemişti hayırlısı hepimiz için ve onun içinde inşş öpüyorum hepinizi kızlar gelmeye çalışıcam hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?