Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

susamuru.....canım iki denemedede eşim keçi boynuzu yedi.....ama bu denemede henüz başlamadık.....herhalde bu sefer de yapamayacak.....

susamuru.....canım iki denemedede eşim keçi boynuzu yedi.....ama bu denemede henüz başlamadık.....herhalde bu sefer de yapamayacak.....

Canım önce eşine geçmiş olsun.
Sen gönlünü ferah tut zaten nasipse başlayabilirsiniz öyle değil mi?
Nasipten öteye köy var mı??
Hayırlısı ne ise öyle dua edelim.
Hem momiciğimin söylediği gibi erkek infertilitesinde sağlıklı 1 sperm bile tedavi için yeterli oluyor.
Sıkma canını....

canım öncelikle geçmiş olsun ama moralinizi bozmayın arkadaşlarında dediği gibi döllenme için 2 3 sperm yetiyor bizimde sorunumuz aynıynı hareketli sperm azlığı biz keçiboynuzunun çok faydasını gördük ama hiç ara vermedik çünkü spermlerin erkek vücudundaki ömrü yaklaşık 3 aymış yani bugün içtigi keçiboynuzunun yarar sağladığı kalitesini arttırdığı sperm yaklaşık 3 ay sonra olgunlaşıp semenle atılıyormuş biz iki aşılama ve iki micro yaptırdık ve yaklaşık 8 aydır keçiboynuzunu hiç bırakmadık ve çok şükür HAMİLEYİM

Ve aŞılama ve mıcroların raporundakı semen analızlerındede olumlu yÖnde belırgın deĞıŞıklıklerı gÖrdÜk ınŞallah sızlerde en kısa zamanda bebeklerınızı kucaĞınıza alırsınız allahım emeklerımızı ve umutlarımızı boŞa Çıkarmasın

Vardır herşeyde bir hayır üzme kendini olur mu?
Burda ne mucizeler gördük hatırla
Belki sizde bize mucize olursunuz....opuyorumnanaktan

Arkadaşım senide tebrik ederim
Sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah

tebrikler canım hayırlıısyla kucağına alırsın inş:Saruboceq:

beyzacım yukselen degerlerini de yaz bize olur mu???
hadi bakalım insallah kalp atışlarını da göreceksin yakında.

kızlar size bişi soracam
ben acıbadem sigorta yaptırmak istiyorum
ama harcı borcunu öder mi hiçbir bilgim yok:umursamaz:
yani ne kadar aylık olarak ödeniyor
doğum doktor giderleri karşılanıyor da neye göre karşılanıyor....
adamlar kesin işi kılıfına uydurmuşlardır da
kocam bi araştırak dedi
haberi olan yazsın nütnenkaydirigubbakcemile2

adam selam
acıbademde tedavi olabilmek için illaki acıbadem sigortalı olmak şart değil. anlaşmalı olduğu diğer özel sigortalarda var.
ancak dogum paketini alabilmek için bazı sigorta sirketlerinde 6 ay bazılarında 1 yıl sigortalılık süren dolduktan sonra hamile kalman lazım. ondan sonra kapsama alınıyorsun. sigorta yaptırdıgın gibi hamile kalırsan yada hamileyken sigorta yaptırırsan dogum paketi alamazsın.
sigortanı yaptırdıktan sonra hemen hamile kalirsan belki %20 katılım payı verip doktor, tahlil, tetkik vb. masraflarını karşılarlar ama (yani diğer hastalıklarda olduğu gibi) doğum yapılacağı zaman çıkan masrafları ödemezler.
gelelim maliyetine.... o konu çok değişken... % kaç katılım paylı ne şekilde bir poliçe istediğine göre iş çok değişiyor. benim poliçem mesela hiçbir hastalığım vb. olmadığı alkol, sigara, fazla kilo, potansiyel şeker hastalığı vb. risk taşımadığım için bir miktar daha uygun rakamım. genelde poliçenin özelliğine göre yıllık 1000tl ile 2000 tl arası değişiyor. benimki 1400tl civarında.
umarım yardımı olur

adamcım....bende iki gün önce acıbadem sigortadaydım.momini dediği gibi bütün hastalıklar soruşturuluyor ve kişiye özel ödeme çıkartıyorlar....bize ödeme koşullarını bir hafta sonra bildiricekler....mesala benim gibi bir kişini 1300 olabiliyormuş....bu 1300.tabiiki bu bir yıllık ödeme ,bunun içinde.yaptırdığın tüm tetkiklerin yüzde 80.ini karşılıyor,ameliyatlar ücretsiz,ama doğumun ücretsiz olması için 1 yılı geçmesi gerekiyor.geçmezse 7000 tl olan doğumu 4000 tl ye yaptırıyorsun.dr.ücretleride 72 tl ödenecek....benim bilgilerim gelince daha detaylıda anlatabilirim....

arkadaşlar....eşim odediğim ilaçlarına 20 gün ara verdi....dr.una durumu anlattık,oda tedavi biraz geriler ama olabilir ,sizin tüpbebek tedavisi bitince yine ilaçlara devam edersiniz,dedi.verdiği bir ilacın spermlere etkisi olmadığı için ona devam edecek......kısmetse bende kist falan çıkmazsa bu ay başlayacağız....

selam kızlar bende acıbadem sigortalı olmak istiyorum ama maliyeti çok fazla olmasından korktuğum için cesaret edemedim sigortalı olmak için

momicim acıklamış çok teşekkür ederiz cnm

peki doğum yaptığımızda ne kadar üçret ödüyoruz ve muayeney gittiğimizde her seferinde ne kadar üçret ödüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…