Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aslihancan.....slm....sen kaç yaşındasın ve sizdeki sorun neydi........yine şahin beyemi yaptıracaksın.? ne konuda güvenemiyorsun dr.a.......sakıncası yoksa açıklarmısın?zemuszemus

kıslar siz nezaman başlıyosunus tedaviye?şubatta başlayacak varmı merak ettm..

gül güzeli...benim hiç sağım,solum belli olmaz.......belki başlayıverririm......zaten şubat,mart,nisan gibide başlamazsam,yazın yaptırmayı düşünmüyorum.....eylüle kalır......bakalım hayırlısı.....bu kez kendimi tam olarark hazır hissedince başlicam......:içelim:

slm kızlr gülin bluee teşekkürler sizede inş bu sefer olucak allahın izniyle...buakşam son iğnelerimi kullanıcam yarın akşam çatlatma iğnesi salı sabahıda toplama dua edin kızlar ihtiyacım var buna.öptm sizleri komacan yazarım yine gelişmeleri cici bakın kendinize

halide maşallah cnm..dua edicez tabiiki...isteyen herkes için dua ediyorum..Allahım ilk önce hiç olmayanlara ver diyorum..hayırlısıyla sanada Allah o güzel duyguyu tattırsın cnm...

aslihancan.....slm....sen kaç yaşındasın ve sizdeki sorun neydi........yine şahin beyemi yaptıracaksın.? ne konuda güvenemiyorsun dr.a.......sakıncası yoksa açıklarmısın?zemuszemus

32 yaşındayım..adet düzensizliği..ş.beye yaptırmak istemiyorum..çünkü çok yoğun...bekleme süresi insanı geriyor..kişilik olarak sabırlı ve anlayışlı bir insan...sanki son zamanlar da olumlu sonuçlar alınmıyor...belki kendiliğinden olacak..şu sıralar öncelik sıramı değiştirdim..çok o tarafa konsantre olmamak lazım..su yolunu bulurmuş...

inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur........peki hangi dr.a yaptırmayı düşünüyorsun ?(yaptırmaya karar verdiğin zaman)olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar,
şahin beyin tüp bebekte başarı oranını biliyor musunuz?
gerçi sanırım topicte hastası bayağı azalmış gibi geldi.

biblos.......bu başarı oranını bir bilebilsek.......ancak sağlık bakanlığından öğrenebiliriz bu durumu.......çünkü her tüp bebek merkezi aylık olumlu,yada olumsuz sonuçlarını sağlık bakanlığına bildirmek zorundaymış.......

bitti cnm..yarında geliyordu ama iptal oldu..bende yarın şööyle bir dinleneyim..yanlız sen ben olmayınca topik geriliyo ha ona göre:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…