Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benim bir düşüğüm var.kendiliğimden olmasını istemediğim bir zamanda hamilelik yaşadım.12 haftalıkken düştü..hangi dr a giderim bilmiyorum..kofaya koyunca bulunur heralde...

adetim hala gelmedi biliyormusun..şimdi yarın şahin beyi arasam gel kontrole diyecek..kaç gündür ha gelir diye bekledim..şimdi yine dr a gidicem..bakıcak...kist oluşmuş diyecek belkide..yine moraller bozulucak..sonra tahlili yaptırdınmı diyecek..yine tüp bebek muhabbeti...attıydım baya kafamdan...sıkılıcam yine...bir kaç gün daha bekliyeyimde olmazsam ararım mecbur ş. beyi...

benim bir düşüğüm var.kendiliğimden olmasını istemediğim bir zamanda hamilelik yaşadım.12 haftalıkken düştü..hangi dr a giderim bilmiyorum..kofaya koyunca bulunur heralde...

yine kalırsın o zaman doğal yoldan hamile...sadece biraz kafandan atman gerek..tabii atabilirsen..

gerek bile duymadım cnm..ben hamile kalmış olsam göğüslerim patlıcak gibi olur..şimdi ise tam tersi..sanki küçüldüler...

benim normalde 6 gün önce gelirdi..ama hadi onu geçtim..30 gün olarak hesaplarsam..en geç ayın 9 unda hastalanmam gerekiyordu...

benimde bu ay 7 gün geçti.........kesin benimde kist oluştu.... ama gelecek adetle yok olur herhalde......bir dahaki ay yine olursa bende gitmek zorundayım.....

düzenim bozuldu..o yüzden çok sıkıntılıyım...bazısının 6 ayı buluyormuş düzene girmesi...senin kaç ay geçti tedavinin üstünden??

canım yaaaa.inan o tek çizgiyi görmektense kırmızı kartı görmeye razıyım..biraz daha bekliyeyim belki gelir diyorum...

ya benin düzene girmesi ayları bulmadı.......düşüklerden sonra ş.bey 40 gün sonra adet olursun demişti öylede oldu.....ama benim her tedvi ve düşük sonrası günlerim değişti, ama yine 17 günde geliyordu.....bu ay böyle oldu.....

üstelik duygununda gecikti..hemde 10 gün falan..şahin beyi aramıştı test yap demiş..maalesef negatif...sonra en yakın zamanda gel geciktirmeden bi bakalım demiş..belki onun pozitif çıksaydı bende umutlanırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…