Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

o kadar oldumu yaaa.sizin momiyle hemen hemen aynı zamanlarda değilmiydi???ama doğru yazdı sanırım...

bu arada camasd ta giremiyormuş kk. ya ..bende başka isimle gir dedim ...öyle denicek birde..onunda cuma günü iğneleri başlıyormuş..oda stresli şimdiden sanırım..acaba boşversemmi diyorum diyo...

ah canım....bizde ikimiz aynı anda kalsak hamiş.........

ahh ne güzel olurdu..valla sen de kalsan inan kendim kalmış gibi sevinirim..çünkü aynı sıkıntıyı çektiğim kişiler kalınca tüylerim diken diken oluyo..le tartenin kaldığını duyunca mesela nasıl oldum anlatamam...mucize işte tek yumurtası tutunmuş..inşallah sonuna kadar iyi gider herşeyi...

bu tüp bebek te yani transferde sanırım en önemli şeylerden biri rahim kalınlığıymış..kimiside fitillerden çok kalınlaşıyormuş o zamanda embriyo tutunamıyormuş diye duymuştum...

canım ....o rahim kalınlığını zaten dr. her muayenede ölçüyor.......olması gerektği zamandada transfer yapılıyor.....

eet cnm..progestan ...biri bir topikte yazmıştıda orda okumuştum..artık ne kadarı doğru bilemem tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…