Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

duygu demiş ş. beye bir dahakine fitil istemiyorum diye..kızın birde alerji yaptı sanırım..kaşınmış devamlı...ş. beyde bir dahakine farklı bişey kullanırız demiş..

birde popoya bantlar yapıştırıldı sendede varmıydı??duygıuya onlarda alerji yapmışş..gerçi bende bişi olmadı ama...

ben ilkinde jel kullandım ...2.cide fitil verdi.....dediğin gibi günde 3 kez ondan hoşlanmadım...ş.beyi ardım söyledim.......ozaman jele dön...ikisde aynı dedi......jel günde birkez hiç değilse....iğneyide vajenden yapamayanlara veriyormuş....3.cüde iğnede istedim,ama çok yakıyor.

bazı hastalar vajinadan progestanları uygulayamıyormuş.......muayeneleri bile çok zorla yaptıran kişiler varmış.....bazı hastalar transferde bile anestezi istiyormuş.....bu tür hastalara veriyormuş..

ne bileyim valla eşim saolsun..ben yapamadım::)))göbektenmi bu iğne??iğneden korkum yok hiç..bir daha olursa söylerim...valla öğlende bile çıkıp geliyodu saati geldi diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…