Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

çok şaşırıdm..belki kalanların kaliteleri müsait değildi..ondanda olabilir...

bence yoğunluktan atlandı..ben de burda okuyunca dondurma olayını öğrendim..sonuçta doktoun teklif etmesi gerekir..kalitesiz olduğunu zannetmiyorum..ş.beyin vardır bir bildiği..hiç sormadım neden teklif etmediniz diye

benimde son tedvide 8 tane döllendi....3 transfer oldu...ama diğerlerinin 5.ci güne gelmeleri gerekiuormuş dondurulmak için,gelemediler.....

mesela benim ilaçlarımda tamamen yanlıştı uzun değil kısa protokol uygulaması gerekiyordu..aslında bunun farkına vardı iptal edelim farklı ilaçlarla başlayalım demişti ama ben onca lucrini k puregonu kullandım diye acaba dedim ve devam ettim...

aslıcım....bende ilk denememi 1,5 yıl önce yaptırdım....o zamanlar ş.bey dahada müsaitti....şimdi çok yoığun........ben şimdiki yoğunluktan korkuyorum....bence bir karambollük yoktur ....çünkü 3.gün transferin olmuş.... eğer embriyoların 5.ci güne dayanabilecek gibi olsaydı tutarlardı ve zaten 5.ci gün transferin yapılırdı.(en iyi gün 5.ci gün transferi)

burda konuşmak doğrumu bilemiyorum ama ş.bey üniversite hastanesinden gelmiş bir dr..2006 da acıbademde başlamış..ve deneme yanılma yolu ile kendiside tecrübe ve örnek vaka yaşıyor..bu benim düşüncem..işin yoğunluğu da cabası..başarısız bir doktor DEĞİL..bu topiği okuyanlar etkilenmesin..biraz da kaderci olmak lazım kısmet değilmiş diyerek geçiyorum..

ya bizimle aynı gün transferi olanlardan umutlu olmadığı birinin pozitif çıkmış tahlil sonucu..şahin beyde dedi birazda kader kısmet işi diye...

doğru söylüyorsun bluee..hangi dr a gitsek yoğun..ama şahin beyin yüzünde asla tebessümü eksik olmuyor...gözleri kıpkırmızı olduğu halde..mesela ben murat beye gittiğimde o gün çok yoğunsa suratından belli oluyordu ve soru sormaya çekiniyordum...

gülincim....varya.....oğlum beni 3 gündür hasta etti.....3 gün önce bana sordu....anne kardeş için artık dr.a gitmicekmisin,benim kardeşim olmicakmı? diye........bende herhalde olmicak canım dedim....oda bana dediki........o zaman bana kardeşi çocuk esirgeme kurumundan alalım........hem büyümüş okula giden bir kardeş olur...beraber okula gideriz dedi.......( beni mahfetti. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…