Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ay canım yaaa...o kadar çok istiyo demekkii..benim kız o kadar değil yada bize belli etmiyor..şimdi o yüzden için parçalanıyor dimi...

ş.bey in bilgisi dışında o özelliği de olmasa zaten çekilmez..bence doktorun tavrı ve yaklaşımı hastalarını bağlıyor ..insan ilişkileri bu tür hassas tedaviler de bence çok önemli..
aslında kendisi ile konuştuğumda eminim bana yardımcı olacaktır..ama doktoru o halde görünce hiçbirşey paylaşmak istemiyorsun...hani dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış beni doktora yaklaşımım biraz bu şekilde oldu.. adama haksızlık yapmamam lazım..

ay canım yaaa...o kadar çok istiyo demekkii..benim kız o kadar değil yada bize belli etmiyor..şimdi o yüzden için parçalanıyor dimi...

hemde nasıl.....o yüzden 3 gündür evden çıkmak istemedim....anneme gitti......canım benim dert ortağım.......oğlumun dediğini anlattım.....oda üzüldü....hani birdaha tüp bebek yapt ırma diyorduya,şimdi acaba bir kez dahamı yaptırsanız,dedi........

Allahım yaa diyorum geldim 34 e şurda yaşıcam 5-6 sene daha genç...bu kalan gençliğimide bebek tutturmaya çalışmakla üzülmekle geçirmek istemiyorum yaaa...şimdi ben diyorumki 35 e kadar denerim olmazsa olmaz denemem artık ama inadına 40 yaşımda doğaldan kalırım hamile...eşimle evlendim eşim askere gidicek diye tedirgin oldum durdum..1.5 sene sonra gitti 15 ay sonra geldi...bu sefer bebek derdine düştük...çok yıprandım..kendi mutsuzluğumla eşimide mutsuz ediyorum..

aslihancan....evet dediğin gibi dr.un sempatikliği insanı kendine bağlıyor.....ama bizim şahin beye karar vermemiz,gittiğimiz dr.lara göre daha fazla bilgi sahibi olduğuydu.......mesela jinemed murat beyde çok sempatik biri ve ben hemen orda başlamak istedim........eşim acıbademede gidelim dedi....baktıkki şahin bey doçent....murat bey uzman dr......hadi olmuşken doçent olsun dedik ve öyle karar verdik.......

ben ş.beye tesadüf gittim..tüm hastalıklarda acıbademe gidiyordum..bunun içinde oraya gittim..iyi ki gitmişim..iyi ki ş.bey gibi bir doktorum var...karamsarlığa kapılıyorum bazen..insanın kötü ruh halinde acaba mı gibi soruların sonu gelmiyor...şuanda kararsızlık içerisindeyim....allaha çok şükür tedavisi mümkün olmayan hastalığım yok..çoçuk konusu ise vakti saati gelince olacaktır..bu arada sizden kopamıyorum..iyi geceler dedim ama yazmadan edemedim..

bugün çok uyuduğum halde benimde gözler gidiyo ...bende yatayım bluee...iyi geceler..yarın akşam görüşmek üzere cnm...

bizde birbirimizden kopamıyoruz zaten....bazen hepimizde acabalar oluyo..ama ben yinede şahin beye güveniyorum..elinden gelenini yaptığına inanıyorum..sen biraz daha düşün yinede..emin olamıyorsan zaten gitme aslıhan..güvenemediğin dr un tedaviside negatif sonuç verir diye düşünüyorum..belkide bunların hiçbirine gerek kalmaz hamiş oluverirsin kendiliğinden inşallah...

ah gülincim öyle güzel demişsinki......2 senedir düştük bebek derdine çok yıprandım....... aşılamamı aralık 2007 de yaptırmıştım...sonra tüp bebeğe mayısta karar verdik....haziran 2008 de ilk tüpü yaptırdık.....neyse hamile kadım.....hamile kaldım diye o yaz yazlığa gitmedik....yol uzak birşey olursa diye.....neyse yazımız hep evde geçiyordu,ama hiç birimiz şikayatçi değildik......olsun tatil yapmayıverelim,bebek gelsinde dedik....bütün aile sevinçten uçuyoruz.......eh sonra ne oldu ağustosta düşük,hastanede yatmalar...........hastaneden çıktım ve oğlum la hemen tatil yapmaya gidelim dedik.....eşimin işleri vardı,annemlerle gittik.....tatilin 3.cü günü kayınpederim hastalandı geri döndük..........sonra 2.ci deneme kışa geldi.....yine hamilelik,düşük.....bayram arefesi günü........bayramda hastaneden eve geldim ve oğlum çok üzgün......hemde canı sıkılıyor....çocuk yazında tatil yapamadı,bayramdada............neyse.....3. cü denemede bu yaz oldu ve sonucum ramazanda 3 gün önceydi.....bu yazımızda tatilsiz geçti.......ve diyorumki nelere katlanıyoruz şu bebiş için.......ama oğlum bu yaz çok iyi bir tatil istiyor....o yüzden yazın yaptırmicam........eeeee....zamanda geçiyor...temmuzda 37 olucam.........

ahh blueee..yazmışsın valla ben okurken yoruldum..birçok şeyi önceden yaşayacağını bilsen katlanamazsın dimi..inşallah sonumuz güzel olurda bari çektiklerimize değer canım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…