- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.521
gülincim....varya.....oğlum beni 3 gündür hasta etti.....3 gün önce bana sordu....anne kardeş için artık dr.a gitmicekmisin,benim kardeşim olmicakmı? diye........bende herhalde olmicak canım dedim....oda bana dediki........o zaman bana kardeşi çocuk esirgeme kurumundan alalım........hem büyümüş okula giden bir kardeş olur...beraber okula gideriz dedi.......( beni mahfetti. )
doğru söylüyorsun bluee..hangi dr a gitsek yoğun..ama şahin beyin yüzünde asla tebessümü eksik olmuyor...gözleri kıpkırmızı olduğu halde..mesela ben murat beye gittiğimde o gün çok yoğunsa suratından belli oluyordu ve soru sormaya çekiniyordum...
ay canım yaaa...o kadar çok istiyo demekkii..benim kız o kadar değil yada bize belli etmiyor..şimdi o yüzden için parçalanıyor dimi...
hemde nasıl.....o yüzden 3 gündür evden çıkmak istemedim....anneme gitti......canım benim dert ortağım.......oğlumun dediğini anlattım.....oda üzüldü....hani birdaha tüp bebek yapt ırma diyorduya,şimdi acaba bir kez dahamı yaptırsanız,dedi........
aslihancan....evet dediğin gibi dr.un sempatikliği insanı kendine bağlıyor.....ama bizim şahin beye karar vermemiz,gittiğimiz dr.lara göre daha fazla bilgi sahibi olduğuydu.......mesela jinemed murat beyde çok sempatik biri ve ben hemen orda başlamak istedim........eşim acıbademede gidelim dedi....baktıkki şahin bey doçent....murat bey uzman dr......hadi olmuşken doçent olsun dedik ve öyle karar verdik.......
gülincim....bana deselerdiki sen bunları yaşıyacağın inanmazdım....
Sevgili third...... tedavi aralığı senin uzun olmuş.....ama herhalde çokta iyi olmuştur......yaşın kaç senin?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?