Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benı merak etmişsınız saolun kızlar erken kanamam başladı ve 15 gun kadar hastanelerdeyım meğer pozitif ama düşükten ötürü yatırdılar kanamam 7 gun devam etti ama değerlerım artıyor devamlı yatacağım dualarınızı eksık etmeyın sızler iyiki varsınız

selam latarte tebrik ederim canım sonucun pozitifmiş sende şahin beydemi yaptırdın tüp bebeği sende sorun neydi canım bende onun hastasıyım ama tedavim iptal oldu ameliyat olmam lazım ondan sonra tekrar başlıycaz

slm kıslar,size bi sorum olacak,ürolog bizden kormozon tahlili falan istedi,2haftada çıkıyomuş sonuçlar,
tüpbebek bakımından yaptırsakda olur yaptırmasak da..
siz yaptırdınızmı?neyapsam?
bu ay tedaviye başlamak da istiyorum ama..

kızlar çok şaşkınım...momi nin mucizesi bendede oldu...bugün idrardan test yaptım...ama şahin beyi arayıp geciktiğini söylicektim...ve de negatif olduğuna o kadar emindimki...ama hayatımda ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm...hemde baya nettii..hemen ş. beyi aradım süper bir haber dedi....ama kandanda bakalım değerin 1500 ü geçmişse kese görünür gel bakalım eğer geçmemişse biraz bekjleriz dedi..eşimle hemen doruk tıp merkezine gittik..çünkü burda yani inegöldeki kliniklerde bir gün sonra sonuç çıkıyordu...iki saat sonra sonucumu aldım..24000 olmuş...inanamadım...şahin beyi aradım süperr dedi...yarın gel kese görünür çok iyi bir değer dedi...şimdi ben hamilemiyim ...inanamıyorum..Allah herkese nasip etsin kimse ümidini kaybetmesin...ben kaybetmiştim ama mucize oldu...

canım benim ..senmi inanamıyorsun ya ben..biliyosunki bugün bile yaptırmayı düşünmüyordum..hadi bir yapayım ona göre araım ş. beyi dedim...sakın ümidini kaybetme...Allah izin verince oluyomuş..herzaman ki gibi hepinize dua edicem..ama ben hala şoktayım..cnm...

ya ben negatif olduğuna o kadar emindimki...göğüslerimde tık yok..kızımda onlara elleyemiyordum..demekki farklı olabiliyormuş...

bu arada le tarte çok sevindim cnm..devam ediyormuş hamileliğin..hayırlısıylada kucağına al inşallah...

gülincim.....bende şu anda hala şoktayım........bir bakim dedim,ne var ,ne yok diye........senin yazdıklarını görünce inanamadım.......canım çooookkkk sevindim....inanki kendim hamile kalmışım gibi heyecandan yerimde duramıyorum.....

ewet şahin bey gel değerin çok iyi dedi..birde biz dorukta kan tahlilini yaptırdık..labaratuarda kız sonucu verdiğinde bakıyorum yüzüne pozitifmi diye..kızda dediki pozitif ama değeriniz çok yüksek dış gebelikmi normal gebelikmi belli değil ..dr a gösterin dedi..varya elim ayağım birbirine karıştı..arabaya bindik hemen ş. beyi arıcam ama tuşlara basamadım elimin titremesinden..bu seferde dış gebelikmi diye korktum..şahin beye değeri söyleyince süpeerrrr..harika dedii..sonra kızın söylediklerini söyledim...yok cnm dedi..değerin ara bir değer değil..hem ağrıdan kıvranırsın dedi...yarın gel bakalım dedi..inşallah gidicez...

inşallah cnm..ama hep tedirgin olucam şimdi..belim ağarıyodu ama şimdi niye ağrıyo diyorum..ş. bey olur merak etme dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…