Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

allahın muucizelere bu işte....
ama diğer tedavinin hormonlarında etkisi vardırrr
aman herneyse hamilesin işte tadını çıkar
çok sevindim yaaaaaaaa

vra cnm eet..ilk evliliğimden bir kızım var.. ama şimdiki eşimden yoktu..ona çocuk vermeyi çok istiyordum...

vra cnm eet..ilk evliliğimden bir kızım var.. ama şimdiki eşimden yoktu..ona çocuk vermeyi çok istiyordum...

eşin ve senin adına çok sevindim....
ama sen gene anneliği tatmışsın....
allah bize de bakar dilerim...
dua et....
hamişlerin duası kabul olura.s.

ya şahin bey 3.5 4 gibi gel dedi..yanındada sevda hnm vardı ama ben teyit ettirmedim randevuyu..şaşkınlıktan..sabah arıcam..alıcam randevu...

kar deşimde yarım saattir arıyor bize gelin diye.....bende burdan kalkıp gidemiyorum sevincime.....ooofff....şimdi yine aradı.....

kızlar hepimiz anne olucaz...inanın..ümidinizi kaybetmeyimn..ben çok kaybetmiştim aslında...ama kendinizi başka şeylerede verin..blue ben biliyosun bu ay kayınpeder kayınvalde koşuşturmasındaydım..belki ayıp olucak ama ilişkiden sonra hep ayağımı dikerdim bunda oda olmadı..hiç umursamadım..olucaksa oluyo zaten...

justing çooook sevindim...dün akşam blue sana test yap demişti..sen de tek çizgiden korktuğunu söyledin...yaaaaaaaa alllahhh ne kadar büyük...bir de önemsememek gerekiyor demek ki..ki sen de çok telaşlı ve panik birisin...ne mutlu sana ...darısı isteyenlerin başına...

eet aslıhan..o tek çizgi kabusu beni sinir ediyordu..o yüzden ikinci çizgiyi görünce hayal görüyorum sandım..birde benim evim hastane karşısında..eczaneler sıralı..ay hepsinin önünden geçerken daha öncede aldım test diye aynı yerden almak istemedim..bir eczane bakıyorum yok diyorum burdanda daha önce test almıştım..sonra diğeri sonra diğeri..ben meğer ne ççok test alıp yapmışım ama hep negatif..ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm..ama ahtım vardı..kandan ilk bilsydim hamile olduğumu bile o idrar testini yapıp o ikinci çizgiyi görmeyi hedeflemiştim..

şimdi geçmişi okudum da...sen bilmeden ne çok temizlik yapmışsın..hasta bakmışsın..bilsen hiçbirini yapmazdın herhalde..yarın iyi habelerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…