Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şimdi geçmişi okudum da...sen bilmeden ne çok temizlik yapmışsın..hasta bakmışsın..bilsen hiçbirini yapmazdın herhalde..yarın iyi habelerini bekliyorum

eet cnm yaaa.. bu ay nasıl bir koşuşturma anlatamam sana...ağır kaldırdım..halı koltuk yıkadım makinayla..her işi kendim yaptım..kayınvaldem domuzgribi şüphesiyle hastanede yattı..allahtan değilmiş...ay şimdi aklıma geldi kayınvaldem hastaneden çıkıncada evini temizledik..tüllerini ben taktım..bir çekyatı vardıki gavur ölüsü onu çektim..hatta görümcem dur sen yapma bişey varsa dedi.. amann bişeyin olcaaa yok dedim...ya tutunuyosa tutunuyo demekki...

blue cnm yaa..10 gündür tuvalete bişi geldimi diye bakmak aklıma bile gelmedi..şimdi tedirgin oldum ama..akıntım geliyo mesela eyvah kanmı diyorum..niye herzaman endişeliyim ben yaaa...

zamanla alışırım herhalde..o kadar temizlik yaptım ettim bişi olmadı ..bundan sonrada olmaz herhalde...

gülincim varya...benim derler ya altıncı his........bu atlıcı hissim çok kuvvetlidir.......ben sana akşam dedim ya....benim için ne olur yarın test yap diye.....ben hissetmiştim......

ewet cnm yaa..dediydin..bende sana tek çizgiyi görmek istemiyorum demiştim...allahtan görmedim..bugünde duygu aradı beni..gelmediyse yaptır bak yoksa bişi kist falan olur ş. beyi bir ara sonra dedi..zoraki yaptım valla bu testi..hiç ümidim olmadan...

netten girdim bilgilerimi 16 eylül diyor doğum tarihi..kalp atışınıda duymaya başlayabilirmişim..öylemi sence..yani kalbi duyulurmu..5 hafta 4 günlükmüş...

kızımada söyledik biliyormusun..kandan baktırıp net sonucu alınca tabii...meğer okulda ne konuşmalar oluyomuş ...kardeş muhabbetleri...sen üzülmeyesin diye anlatmıyodum anne ama çok üzülüyordum dedi..bu akşamda anneme bir bebek göstermiş okuldan gelirken..annem sizde verir allah demiş ..benim hiç ümidim kalmadı anane demiş..

duyguyu aradım tabiii...çığlık attı..bugün kaçkerede aradı cnm yaaa..değerimi falan öğrenmek için..onunda 5 mm lik bi kist oluşmuş..adeti ondan gecikmiş...d.k h vermiş ama geçer demiş..oda hayırlısıyla dondurulmuşlarıyla yaz başı gibi başlıcak inşallah tedavisine.

annemlerde toplandık abimler falan..herkes biliyo bir kızım bilmiyo..kızım şaşkın..dedim gel berincim..otur...artık hareketlerine falan dikkat etmen gerekiyor..küçüklerine iyi örnek olmalısın...noldu anne yaaa dedi..çünkü dedim abla oluyosun artık...varya bir çığlık attı...bir başladı ağlamaya...nasıl sarılıyo anlatamam sana...gülüyomu ağlıyomu karışık..bu akşam bana diyoki bir ara yeğenime çok gülmüştüm..anne ya kahkaha atma karnın kasılıcak bebeğe bişi olucak diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…