Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

atıcak cnm atıcak..inşallah..ya ben ne kadar ümitsizdim...inan bana bırak doğal yolla olmayı tüple bile hamile kalıcaama inanamıyordum hiç..sen istediğin kadar üz cnını...olucaa varsa oluyo...

ben bu tüp bebek tedavisine çok ümitli başlamıştım.......hep içimde bir his yeniden evlat sahibi olucam ..........ama 3.cü tedviden sonra çok ümitsizleştim........sen daha ilk tedavide pes ettin ya........oğlum geçen gün öyle deyince tedaviye hemen başlıyayım dedim....ama sanki artık tekrardan olacakları kaldırmaya gücüm kalmadı.....

canım yaa bende diyordum yaa...ne kadar artık istemiyorum desemde kafamın bir köşesi yine istiyordu....bende yinede yaza tekrar düşünüyordum..bir gün istiyordum ertesi gün yine pes ediyordum...

ALLAHTAN duam.....herzaman herşeyin hayırlısı........ALLAH bana münasip gördüyse ikinci evladı,görücem hayırlısıyla.

canım yaa....yatmak istersen sen yat artık.....yarın dr.ada gidceksin.....dinlen biraz..........çıkmak istersen çıkalım aertık......

bugün dorukta kanı verdim e iki saat var dediler...eşimle kent meydanına gittik...bişler yedik zaman geçsin diye..sonra eşime neolur gel şu zaradaki bebek reyonuna bakalım dedim..eskiiden göz ucuyla bakıyordum..bugün baya gönülden baktım...

canım varya....şu evde yapılan testlerde bende hiç iki çizgi göremedim....benim oğlumda tedviyle olduğu için günüm geçince dr.a gtmiştik....orda test yapılmıştı....bende evde o iki çizgiyi çok görmek istiyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…