Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

İnşallah eşin biran önce sağlığına kavuşur canım
Sizde biran önce tedaviye başlarsınız hayırlısıyla

Canım topice hoş geldin.Dilerim aklına ve gönlüne göre bir merkez bulmuşsundur.

Bu arada sigorta gerçekten çok iyi araştırılması gereken bir konu.Zaten acıbadem yada vs adında sigortalı olmak istiyorsan çok fazla rekabet olduğu için az çok maliyetlerininde yakın olduğunu düşünüyorum.
Ama dediğim gibi çok dikkat etmek gerekiyor sigorta yaptırırken bütün kapsamlarını iyi anlamalısın.Zaten fiyatta ona göre çıkıyor...Aynı kasko gibi düşün.

canım simdi benim sigortam acıbademden oldugu icin gebelik takibinde doktor kontrolunun ve tetkik tahlil vb. %20sini odeyecegim insallah hamile kalirsam. dogumu da acibademde yaparsam dogum icin hic para odemeyecegim. hatta acıbadem sigortanin bir guzelligiide (allah korusun) bebeklerde en ufak bir rahatsızlık olsa bile dogdugu gunden itibaren sigortasini yaptirip tum masraflarını sigortadan karsilatabiliyor olman. normalde sezeryanla dogum galiba bluesuunun degidi gibi 7000 civarı. ama tabi bunun icine bebegin kuvez ihtiyaci vs. olursa onlar dahil degil.

acıbadem sigortada bir avantaj da su. eger sigortan yapılan islemi kapsamıyor olsa bile sigortalı oldugun icin ozel indirimler veriyorlar. mesela prof ucreti 120-130 gibi birsey olmasi lazim sen 100 oduyorsun. uzman doktor icin dışarıdan gelene 100tlyse sen 70-80 gibi birsey oduyorsun. ayni sekilde sigorta kapsamında olmasa bile (benim ilk yil yatarak sigortam vardi doktor ve tahlil karşılamıyordu) o zamanda kan tahlili normalde 30tlyse senden 18tl falan istiyorlar bir de oyle indiirm aliyorsun.

umarım yardımcı olur bu bilgiler sana

momi ve susamuru78

çok teşekkür ederim açıklamalarınıza

ben daha önce bursa tüp bebekte tedavi oldum memnun kaldım fakat olmayınca olmuyor

henüz karar vermiş değilim ama yüksek riskli gebelik uzmanı arıyorum bursada

bakalım RABBıM neleri nasip edecek

Rica ederiz ne demek

Senin topicinde yazışmıştık sende benim gibi sebepsiz infertilsin dimi?

Prof.Dr.Yalçın Kimya'yı denedin mi bilmiyorum.Ben ona aşılama yaptırdım malesef tutmadı.Ama yüksek riskli gebelik konusunda uzman olduğunu düşünüyorum kendisinin.Zaten bir çok doktorda kendisine yönlendiriyor bildiğim kadarıyla...

Hakkında hayırlısı ne ise olsun canım.İnşallah biran önce özlemine kavuşursun.

canımcım ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. opuyorumnanaktan
bende ilk basta acıbadem ve bursa tup bebek merkezi arasında çok kararsız kalmıştım. ikisi de bursadaki doğru adresler demişti araştırma yaparken referans aldıgımız doktorlar.
ama sonrasında başka doktorlardan da olumlu şeyleri şahin beyle ilgili daha fazla duyunca acıbademde şansımızı deneyelim dedik.
bakalım vakti zamanı geldiyse rabbim ol dediyse :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: pazartesiye testim var insallah durumu gorecegiz hep beraber.

yalçın beye gittim gerçekten çok iyibir dr

ama sanki zamanı bana yok gibi geldi ve özelden testlerin yapılması çok tatmin etmedi

zaten riskli gebelikler yaşıyorum benim için heran ulaşmam önemli

en azından bunu bilmek psikolojim açısından önemli

cnm hayırlı olsun

inş gönlünün istediği sonuçu alırsın hayırlısıyla

güzel haberlerini bekliyorum

garip bişi oldukafamçokkarıştı
yatağa yatmama yakın sağ ve sol yanlarım ağrıdıfisfisfis
ya az su içtim bu ara
ya da vurulduğum iğneler böbrek düzenimi bozdu
ya da allah korusun kanda gebelik düşerken yükselişe mi geçti acabamafoldumben
midem de bulandı
kalktım baya su içtim şuan daha iyiyim
nete bakam dedim
siz mışıl mışıl uyuyun bakalım...
momicik nası gidiyo beklemek....
çok sıkılmıyorsun umarım....çalışman daha iyi düşünmezsin en azından....
mumidi daha doktora karar veremedin sanırsam:umursamaz:

momi....ne var ne yok.....hiç bir belirtin varmı...şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun......:sm_cool:

iyiyim ne olsun gunler geciyor bende bakıyorum bugun 8. gun kaldı 4 gun kaydirigubbakcemile5
aslında fazla bir belirti yok. o yuzden hala iki seçeneğe de son derece açık devam diyorum. yani pazartesi günü ya kocaman bir 0 göreceğim ya da pozitif olacak.
arada belim agriyor özellikle uzun süre ayakta kalınca ama yatinca geçiyor. yani gün içinde ara ara ağrıyor ama akşamları evde dinlenirken iyiyim. bel ağrımı çok dikkate almıyorum çünkü zaten belim genelde ara ara ağrır biraz sakatlamıştım vakti zamanında...
bir de pazar akşamından salı akşamına kadar rahmin içinden ara ara minik sancılar geliyordu. dün ve bugün pek bir şey yok. fark hissetmediğim için bazen unutuyorum bekleme süresinde olduğumu. unutup tam bir şeye uzanacakken toparlıyorum kafayı :kedi: dikkat ediyorum o zaman hatta neredeyse dün akşam progestanlarımı unutuyordum. (itiraf ediyorum sabahta unuttum çok geç geldi aklıma ama hallettim neyse)

ilaçlara gelince..... yumurta toplama gününden itibaren aksi söylenene kadar 2x3 progestan kapsülüm var. transfer gününe kadar antibiyotik kullandım. 7 gün boyunca vücudun bebeği kabul etmesini kolaylaştırıcı prednol diye bir ilaç var onu kullandım. bir de climara (böyleydi galiba) diye estroidol bantları var. toplama gununde iki kalcaya iki tane yapıştırdım 7 gün durdu. sonra 2 tane daha yapıştırdım. bu pazar onları da çıkartacağım.

seninkiler de aynı mıydı?

momi....bencede kocaman bir pozitifi göreceğiz......ayyyyy.....sanki pazartesi ben test yaptıracağım......bak şimdi heycanlandım......ilaçlara gelince aynıydı canım.....ilk denemede crinone jel kullanmıştım.....bu seferki denememdede onu isticem.çünkü o günde bir kez.senin dediğin gibi kapsüller günde 3 kez olduğu için bazen bende unuttum.....kendine iyi bak....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…