- Konu Sahibi handan1976
-
arkadaşlar....eşim odediğim ilaçlarına 20 gün ara verdi....dr.una durumu anlattık,oda tedavi biraz geriler ama olabilir ,sizin tüpbebek tedavisi bitince yine ilaçlara devam edersiniz,dedi.verdiği bir ilacın spermlere etkisi olmadığı için ona devam edecek......kısmetse bende kist falan çıkmazsa bu ay başlayacağız....
selam kızlar bende acıbadem sigortalı olmak istiyorum ama maliyeti çok fazla olmasından korktuğum için cesaret edemedim sigortalı olmak için
momicim acıklamış çok teşekkür ederiz cnm
peki doğum yaptığımızda ne kadar üçret ödüyoruz ve muayeney gittiğimizde her seferinde ne kadar üçret ödüyoruz
İnşallah eşin biran önce sağlığına kavuşur canım
Sizde biran önce tedaviye başlarsınız hayırlısıyla
teşekkür ederim canım....herşeyin hayırlısı....
momi ve susamuru78
çok teşekkür ederim açıklamalarınıza
ben daha önce bursa tüp bebekte tedavi oldum memnun kaldım fakat olmayınca olmuyor
henüz karar vermiş değilim ama yüksek riskli gebelik uzmanı arıyorum bursada
bakalım RABBİM neleri nasip edecek
momi ve susamuru78
çok teşekkür ederim açıklamalarınıza
ben daha önce bursa tüp bebekte tedavi oldum memnun kaldım fakat olmayınca olmuyor
henüz karar vermiş değilim ama yüksek riskli gebelik uzmanı arıyorum bursada
bakalım RABBİM neleri nasip edecek
yalçın beye gittim gerçekten çok iyibir drRica ederiz ne demek
Senin topicinde yazışmıştık sende benim gibi sebepsiz infertilsin dimi?
Prof.Dr.Yalçın Kimya'yı denedin mi bilmiyorum.Ben ona aşılama yaptırdım malesef tutmadı.Ama yüksek riskli gebelik konusunda uzman olduğunu düşünüyorum kendisinin.Zaten bir çok doktorda kendisine yönlendiriyor bildiğim kadarıyla...
Hakkında hayırlısı ne ise olsun canım.İnşallah biran önce özlemine kavuşursun.
canımcım ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. opuyorumnanaktan
bende ilk basta acıbadem ve bursa tup bebek merkezi arasında çok kararsız kalmıştım. ikisi de bursadaki doğru adresler demişti araştırma yaparken referans aldıgımız doktorlar.
ama sonrasında başka doktorlardan da olumlu şeyleri şahin beyle ilgili daha fazla duyunca acıbademde şansımızı deneyelim dedik.
bakalım vakti zamanı geldiyse rabbim ol dediyse :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: pazartesiye testim var insallah durumu gorecegiz hep beraber.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mumum gelmişşş nasılsın canım benimŞeniz
momi....ne var ne yok.....hiç bir belirtin varmı...şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun......:sm_cool:
iyiyim pinkim sen nasılsın
kafamdaki sorulara cevap verecek dr arıyorum ama yok
iyiyim pinkim sen nasılsın
kafamdaki sorulara cevap verecek dr arıyorum ama yok
momi canım inş pazartesi kocaman bir positif görüceksin tatlım hayırlısıyla inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?