Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben hamile olduğumu başka türlüde öğrensem o testi hamileyken yapıcaktım valla..sırf şu ikinci çizgi inadımdan...bugün ondan inanamadım ya...

camast gelmiş temin misafir olarak okumuş..msn den tebrik ediyo..akşam konuşmuştuk biraz onunda içine doğmuş hamle olduğum...

canım yatalım....kendini bu akşam fazla yordun....artık kendine dikkat etmen gerekiyor.......iyi geceler........eğer dr.a erken gidersen beni cepten ara tamammı canım....ben akşama kadar evde yokum.......geldiğim gibi tabii hemen pc i başına koşarımda senin haber için.........tekrar iyi geceler....

GÜLııııııNNNNNN :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
canıııım tebrik ederim. ne güzel bir haber bu inan hem okudum hem ağladım. ofistekiler bugün yine delirdi diye bakıyorlar bana.... laelaelaelaelae

canım yaaaaa Allah'ın dualarımızı kabul etti bak. meryem sureleri işe yaradı gördün müüüü. sana da verdi mucizeni. seninle sorunumuz aynı olduğu için ben senden çok ümitliydim tedavinde. olmayınca dedim içimden inşallah onunki de benimki gibi gelir kendiliğinden.... sonra tutturdun ya iki haftadır test yapmayacağım diye. elim sürekli gitti geldi sana yazayım yap bir test niye bekliyorsun belki kendiliğinden olmuştur o kadar gecikmez diye yazacak oldum kaç kez. ama yine senin kafandan bu konuyu atmak istediğini blue ile başka şeylerden konuştuğunuzu görünce vazgeçtim hep zorlamayayım kızcağızı diye. ama var ya içimden bir his söylüyordu inan. ya varsa ya onunda mucizesi geldiyse diye.

AAAAAYYYY çok mutlu oldum var yaaaa.... sonucunda çok güzel canım benim. benim 4+2de 3353tü. senin 5+4 gibiyse 24000 son derece normal ve sağlıklı. :teytey: :teytey: :teytey:

kontrole gittiğinde keseyi de görürsün... kalp atışını da muhtemelen görürsün...

yaaa olmayacak artık diye kafayı rahat bıraktığında nasıl farklı oluyor değil mi. hemde o kadar iş temizlik vs. yaptın. tutunacaksa tutunuyor o işte. hem böyle doğal yolla olunca tutununca inatçı da oluyor yaramazlar...

hadi bakalım canım benim şimdi keyfine bak. keyifle hamileliğin tadını çıkart. eşine bol bol naz yap. kızınla kardeşinin gelişini kutlayın.. ooooohh gelsin keyifli güzel günler inşallah.

LaTarte canım bugünün iki güzel haberi biri senden biri Gülin'den ne çok mutlu oldum bilemezsin. Seninde minik mucizen demek ki sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor. merak etme Rabbim kısmet etmiştir inşallah 9 ayını tamamlayıp kucağına gelir miniğin.

sen gelmeyince meraklandık önce sonra dedik herhalde olmadı gelmiyor o yüzden. ama meğerse sen hamileymişsin canım benim.

hadi bakalım inşallah sağlıkla devam edersin. dualarımız seninle canım sende dua et bol bol bebek için tek yardım dileyebileceğimiz yer Yüce Rabbim... inşallah sana verdiği emaneti yine o korur gözetir sağlıkla geçirirsin hamileliğini canım benim.

ya ben negatif olduğuna o kadar emindimki...göğüslerimde tık yok..kızımda onlara elleyemiyordum..demekki farklı olabiliyormuş...

yok be canıım göğüslerde falan birşey olmuyor. benimde yoktu. o yüzden bende 6 gün bekledim günüm geçmesine rağmen. tek belirti belimde ve karnımda ağrıların olmasıydı. ki oda her ağrıda hah işte başlıyor adetim diye tuvalete koşturmama neden oluyordu. ama meğerse o ağrılar rahmin büyümeye çalışması yüzündenmiş.

ne güzel bir gün... iki hamilemiz birden var...

darısı kalan tüm kardeşlerimin dostlarım başına inşallah Rabbim hepinize nasip etsin inşallah....

bende minik kızımla iyiyim bu arada.... bir yaramazlık yok 21. haftamızı bitirdik devam ediyoruz.

dilkalman sen nerelerdesin?

haildem camasd inşallah sizin tedavilerde güzel sonuçlanır hamilelerimiz artar burada....

GÜLıN....Beni de ağlattın....Ne kadar mutlu oldum canım......Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...Bak güzelim tutucağı varsa oluyor...Sen tüp te deneyip olmadığını görünce nasıl ümitsizliğe kapılmıştın...Ama Allah büyük canım...O kadar yorgunluğun üstüne,koşturmanın üstüne olacak olunca oluyormuş...Artık senin ağzından ümitsizlik duymayacağız tamam mı canım?...Allahım nazardan saklasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…