- Konu Sahibi handan1976
-
- #5.641
momim merhaba canım....Ben de iyiyim..Perşembe günü ayrıntılı us a gireceğim...Artık yavaş yavaş göbeğim çıktıkça hamile olduğuma inanmaya başlıyorum...(ancak 22.hafta biterken inanacağım,ama ne yapayım içimdeki korkuyu atmak çok zor oluyor)
çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiim
2 hamiş varrrrrrr :))
GÜLİN....Beni de ağlattın....Ne kadar mutlu oldum canım......Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...Bak güzelim tutucağı varsa oluyor...Sen tüp te deneyip olmadığını görünce nasıl ümitsizliğe kapılmıştın...Ama Allah büyük canım...O kadar yorgunluğun üstüne,koşturmanın üstüne olacak olunca oluyormuş...Artık senin ağzından ümitsizlik duymayacağız tamam mı canım?...Allahım nazardan saklasın inşallah...
justinnnnn.....nerdesin canım..... tabii 2 gündür mutluluk sarhoşu oldun,yoruldun.......
momimmm...çok saol tatlım yaaa...valla ben hariç herkes hissetmiş hamile olabileceğimi...banada duygu bluee ısrar ettii...yoksa ben birkaç gün daha beklicektim...bu nasıl bir iştir anlyamıyorum yaa..ama dün keseyide gördük ..bebeğide...kalp atışıda var...bebek biraz minik dedi şahin bey ama haftaya çok değişir dahada net görürüz dedi..1.2 mm miş..bende dedim geridenmi geliyo hayır dedi..haftana göre normal olabiliyo ama haftaya dahada net görürüz dedi..bizim istediğimiz herşey şuan var merak etme dedi..kese bebek..kalp atışı....üstelik rahimde....o yüzden herşey süper dedi..bir de ş. beyi dün yine çok taktir ettim...meğerse benim tedavim sırasında çok pisikolojim bozulmuştu yaa..ben giyinirken eşim kaş gözle durumumu anlatmaya çalışıyormuş..bakmışlar anlaşamayınca ş. bey eşimin önüne kalem kağıt koymuş..yaz demiş..eşimde yazmış sorunlarımı..ş. beyde ben gelince bütün sıkıntılarım için beni teselli ediyordu...bende diyorum nerden biliyo bu adam benim endişelerimi...hangi dr bunun için uğraşırki...
kızlar slm hbr vermeye geldim asıl hbri ben aldım...gülinim çok sevindim canm ya gözleirim doldu inan sevinçten çok mutluyum...bendende bgn 26 yumoş çıktı:)) şoktayım hala...nereye saklanmış okadar bilmem 24ü olgunmuş...şahin bey şeytanın bacağını kırdık dediD bgn arayıp hbr vericekler transfer nezaman kaçı döllendi falan hbr bekliorum...yine yazarım size şuan çıkmam lazım çok ağrım var..gülincim tekrar çok sevindim cnm hayırlı olsun bebişin D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?