Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

La tarte seninde hayırlı olsun canım..Senin bebişinde ınşallah sana tutunup seni hiç bırakmayacak...Benim de tutunup değerim düşük olunca Şahin bey iğne vermişti.....Progynex iğneydi,günde bir taneydi canım....inşallah seninki de iyi olacak..Ama lütfen yerinden kalkma,maydanoz,çörek otu,adaçayı,sinameki gibi rahim kaslarını çalıştırıcı bitkileri yeme...

bluesuum sen nasılsın canım?Sizin gülin ile sohbetleriniz çok güzel ama sabah erken kalktığım için ancak akşam üstü sizi okuyabiliyorum,haberlerinizi bir gün sonra öğrenebiliyorum,bizi bırakıp msn ye gitmeyin lütfen...sonra özlerim sizi....

momim merhaba canım....Ben de iyiyim..Perşembe günü ayrıntılı us a gireceğim...Artık yavaş yavaş göbeğim çıktıkça hamile olduğuma inanmaya başlıyorum...(ancak 22.hafta biterken inanacağım,ama ne yapayım içimdeki korkuyu atmak çok zor oluyor)

halidem sen nasılsın?Bugün yumurtaların toplanacaktı değil mi?ınşallah sonucu iyi olacak canım...Senden haber bekliyorum unutma...

Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?inşallah Allahım size de en kısa zamanda bebişlerinizi gönderecek....Hepimiz için dua ediyorum...

dilkalman.....nerelerdesiniz canım....aaaa arada girin lütfen....sizleri merak ediyorum....yaaaa...gülinin,latartenin haberleri okuyunca hemen göründünüz,momiyle.........sanada,momiyede maaşallah ....yolu yarıladınız,hatta azıcık geçtiniz.........hepiniz adına çok seviniyorum..........

canım bende iyiyim valla. benim gobek cok erken baslamisti belli olmaya ve su anda ciddi buyuk gidiyor. ohaoldumsmile annemin dedigine gore 1 ay onden gidiyormuş gobegin boyutu. napiyim yapacak birsey yok varsin buyuk olsun gobis. bebegim icinde rahat etsinde

sende inan artık bluenun dediği gibi yarı yolu geçtik Allah'ın izniyle.

benim detaylı ultrason randevum 27sinde. haftaya gidecegim. nasıl birşey çok merak ediyorum. şahin beyin baktığı ultrasonla mı bakıyorlar yoksa bu bebeğin yüz hatlarını vs. gösteren 3 boyutlu dediklerimi bilmiyorum. kontrolden sonra sen yaz bana olur mu.

ha bir de istersen kaydediyorlarmış. doktora sormayı unutma belki kaydedip verirler evde de bakarsınız minik kızınıza....:ecrin_bebek:

blueemmm canım sen nasılsın? ne güzel haberler geldi di mi bu hafta. ay çok mutluyum valla. inşallah bol dua edelim ve rabbim artık izin versin de senin de bebeğin güzel oğluna güzel bir kardeş gelsin inşallah hayırlısı ile.

momimmm...çok saol tatlım yaaa...valla ben hariç herkes hissetmiş hamile olabileceğimi...banada duygu bluee ısrar ettii...yoksa ben birkaç gün daha beklicektim...bu nasıl bir iştir anlyamıyorum yaa..ama dün keseyide gördük ..bebeğide...kalp atışıda var...bebek biraz minik dedi şahin bey ama haftaya çok değişir dahada net görürüz dedi..1.2 mm miş..bende dedim geridenmi geliyo hayır dedi..haftana göre normal olabiliyo ama haftaya dahada net görürüz dedi..bizim istediğimiz herşey şuan var merak etme dedi..kese bebek..kalp atışı....üstelik rahimde....o yüzden herşey süper dedi..bir de ş. beyi dün yine çok taktir ettim...meğerse benim tedavim sırasında çok pisikolojim bozulmuştu yaa..ben giyinirken eşim kaş gözle durumumu anlatmaya çalışıyormuş..bakmışlar anlaşamayınca ş. bey eşimin önüne kalem kağıt koymuş..yaz demiş..eşimde yazmış sorunlarımı..ş. beyde ben gelince bütün sıkıntılarım için beni teselli ediyordu...bende diyorum nerden biliyo bu adam benim endişelerimi...hangi dr bunun için uğraşırki...

canım benim çok teşekkür ederim..eet artık benim ağzımdan ümitsizlik duymıcaksın..nedense bunu ilk söyleyen sen değilsin..arkadaşlarım çevrem...herkes baaakk boşuna üzdün kendini diyorlar..ama napayım yaaa...elde değilki bu..şimdi pozitifi aldım ama yine endişelerim var tabii..hep acabalarrr..seninde oluyordur vede sanırım doğuncaya kadar da devam edicek..ama ben kızımda böyle değildim..fazla bilgi sahibi değildim ondanmıdır nedir...

justinnnnn.....nerdesin canım..... tabii 2 gündür mutluluk sarhoşu oldun,yoruldun.......

canım eveli akşam mutluluktan uyuyamamıştım..4 te uyuyabildim..sabahta 9 da kalkmıştım..5 saatlik uyku yetmemiş demekki...akşam görümcemlere gitmiştik geç geldik...hemen yatağa koştum attım kendimi...o yüzden giremedim nete cnm...ama senle telefondada konuştuğum için haberimi aldığından içim rahattıı...

kızlar slm hbr vermeye geldim asıl hbri ben aldım...gülinim çok sevindim canm ya gözleirim doldu inan sevinçten çok mutluyum...bendende bgn 26 yumoş çıktı:)) şoktayım hala...nereye saklanmış okadar bilmem 24ü olgunmuş...şahin bey şeytanın bacağını kırdık dediD bgn arayıp hbr vericekler transfer nezaman kaçı döllendi falan hbr bekliorum...yine yazarım size şuan çıkmam lazım çok ağrım var..gülincim tekrar çok sevindim cnm hayırlı olsun bebişinD

halidem süperr yaa..bir viyol yumurtan varmış nerdeyse...hahahaha...maşallah diyelim..olgun olması dahada iyi...temennilerine çok teşekkür ederim cnm..hayırlı haberler inşallah...

slm kıslar
size bişi sorcam bursadasın devlet hastanelerinde kadın doğum yokya tüpbebek için testler gerekiyo hbsag antihıv rubella ıgg gibi bunlar için ürolgdan randevu aldım devletten rezil olmiim orda yaparlarmı acaba,eşiminde fsh testleri var ama onları ürolog verdi.
yardımcı olursanız sevinirim..

canııım hadi gozun aydin. bebegin hic minik falan degil maasallah pek saglikli. bizimki de oyleydi. hatta benden hemen kisa sure sonra hamile kalan iki arkadasiminda genelde 1mm ile 2 mm arasinda degisiyordu 5+ gunlerde. maasallah subhanallah kalp atisini hepsini gormussun iste. Rabbim hayırlısı ile 9 ayini doldurup kucagina almayi da nasip etsin insallah sana.

bundan sonra cok yorma kendini cunku vucut bebegi buyutmeye ve plesantayi olusturmaya calisirken yeterince bitkin dusuyor hatirlarsan ben aksamlari sizip kaliyordum ilk 3 ayda. sırnaşık şey

şahin beyin de o kadar ilgilenmesi gerçekten guzel olmus. cok sevindim. esine de şahin beye de bravo... endişeleri at artık canım bak ne guzel hamilesin tadini cikart... :CüvCüv:

halideeeem kiz o ne cok yumurta... kuluckahaneye mi yatirdilar seni nediiir... maasallah vallahi Rabbim nazarlardan saklasin insallaaaahh... 26 da 24 olgun da super olmus.

insallah hepsi saglikla dollenir guzel guzel gelisir. sonra da sana bebek olarak gelirler karninda 9 aylarini tamamlayip hooop oradan da kucagina insallah...
bu arada bulursan transferden once baslayip transfer sonrasinda 5-6 gun boyunca ananas yemeyi unutma. faydasi var diye dusunuyorum.

simdiden hayirli olsun insallah transferin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…