Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

gulguzeli canim okudum yazdigini ama inan bilmiyorum devlette hic yaptirmadim testlerimi.
insallah bulursun kolay yolunu...

dilkalman selam canım naber? yarin ultrason var heyecanli misin? bak bana anlatmayi unutma merak ediyorum farkli birsey mi diye. dogrusu bebisin yuzunu gorebilecekmiyiz diye merak ediyorum aslinda

ah canım inşallah bizede en kısa zamanda bir bebiş gelir ALLAHIN izniyle......oğlum çok istiyor.......

halidem.....kız gerçekten şeytanın bacağını kırmışsın.......oy oy....maaşallah......kaydirigubbakcemile

canım sorduğun soru hakkında maalesef cevap veremicem....ben bütün testleri acıbademde yaptırmıştım.......:ecrin_bebek:

geldim cnm...misafirim vardı..arkadaşlar..kutlamaya gelmişler ama ben hizmet ederken çok yoruldum...hahaha...

sen nasılsın bakalım..neler yaptın ..akşam giremedim nete..geç gelmiştik ..bir önceki akşamda uyuyamadığım için hemen yattım cnm...

bencede de yaa...banada heves geldi...sanki bu furyada sende arada çıkıcakmışsın gibi geliyo...bu ara üstüste haberler iyi olucak gibime geliyo...duygununda başlamasını istiyorum ben ama o sanırım yaz başı düşünüyo...

3.cü denemeye başlicamızın ayıydı.......eşimin dr.uda acıbademdeydi....dr.un yanından çıkınca ben dedim eşime bi ş.beye soralım bakalım bu ilaçların senin spermlere zararı varmı diye......

hadi yaaa..ne kadar kullanıcak peki??gerçi mikroenjeksiyon oluyo..hiçmi sperm kalmıcak..aşılama olsa tamam da...

sonra bizde karar verdik...eşim tedavi bitene kadar başlamadı bu ilaçlara.....ama sonra,hatta yumurtaların toplandğiı gün başladı ve halen kullanıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…