Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

madem marta kadar kullansın..nisandada sen başlarsın..üstelik kendini daha iyi hissedebilirsin belki ..bahar ayı...ben en sevmediğim iki ayda tedavi sürecimi yaşadım..kasım aralık...

duygudan bahsettim..sonra seni söyledim..şahin beyde dedi..çok ilginçtir onun tutuyo aslında ama düşüyo dedi...inşallah dördüncüde başarıcaz dedi...tam giderken geldi aklıma öyle sordum...

o cümlede bir sihir var eet...çekiyo insanı..gerçekten umut verici..duygudanda çok ümitli olduğunu söyledi...

şahin beyin benim hakkımda söylediği söz.(çok ilginç)...bunu bizede defalarca söyledi.......zaten benim herşeyim ilginç olur......

duygu demiş sahi şahin beye..gülinin durumuna sevindim ama yanlız kaldım diyede..bende o zaman dedim sahi ben onalrı nasıl bırakırım..hep teselli ettik birbirimizi...birde blue var dedim..ismini söyledim tabiii..ordan konu açtım...

inşallah cnm..ama o dondurulmuşlar diye pek ümitli değil.ama burda neyin tutup neyin tutmayacağını kestiremiyosun ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…