Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben bu tüp bebek işine başladığımdan beri aslında hiç ümidimi kaybetmedim.....hep içimde güzel bir his var...ama çok olumsuzluk yaşayınca insan ister istemez karamsarlığa düşüyor.....

ben biraz geçte olsa kaderci oldumm...le tartenin tek embriiyosu tuttu..duygunun en iyi kalite olanı tutmadı..benim hiç ümit yokken doğaldan oldu..kimininde en iyi kalite olunca tutuyo..yani hiç birşey için ümit kaybetmeye değil...

akşam eşime başlıyalımmıki tedaviye diye konuyu açınca(uzun bir süredir açmıyordum) güldü.....senide hemen o akşam söylemiştim.........bakıyorumda güzel haberler alınca tedavi konusunu konuşmaya başladın ha dedi.....

ben ilk dr a gittiğimde hamilelik öncesi bir kontrol olsun diye gitmiştim..yok çikolata kisti...yok fsh 10...yok eşimin spermi düşük..yok rahimim kalp şeklindeymiş...ayy hiç iyi haber almadım..pisikolojikmen göçtüm..bebeği bırak erken menepozamı giriyorum diye kahroldum..şimdide birşeyler iyi gidince inanamıyorum haliyle...hep kötü bişi olcakmış gibi zannediyorum...

ama bir ara bir durgunluk oldu topikte..sanki kimsenin tutmuyo gibi..insan kötü haberle ümitsizliğe iyi haberlede hemen umut doluyo...

bugün kızımın arkadaşlarının annelerinden hep tebrik telefonları aldım..çağardım dedim okulda duymayan kaldımı..baktı kaşlarını kaldırdı...

oğlumun bugün bana söyledikleri içimi burktu.....bende sabahtan anneme gidip biraz dertleşeyim dedim,ama.....2 saat önce telefon geldi ,yarın kahvaltıya misafirlerim var 7 kişi.....

sen birde onun stresine giriyosun..o öyle dedikçe için parçalanıyo..ama olumsuz etkilemesin seni..çünkü ben kızım üzüldüğünde kahroluyorum..hatta bu tedavideyken dediki bana..anne test gününi hayal ediyorum..siz baştan yok diyormuşsunuz beni kandırıyormuşsunuz ama aslında varmış..ben baştan üzülüyorum sonra seviniyorum dedi...dedim bu sefer biz negatif desekte bu inanmıcak..baştan dedim kızım bak ne çıkmışsa onu söylicez seni kandırmıcaz diye..

beninmde ilk tedavideki hamileliğimde oğlum yere,göğe sığamıyordu .......kanamam başlayınca ş.bey çağırdı ve düşük yapyığımı söyledi...biz o gece eşimle hastanede kaldık.......annemede oğluma bak sen,benim yanıma gelme dedim..... oğlum beni aradı ...anne siz hastanede niye kaldınız dedi......annanem diyorki telefondakiler, sen düşük yapmışsın doğrumu anne diyor....bende söylemek zorunda kaldım,o an telefonu yere fırlattı ve bağırarak ağlamaya başladı,annem bir türlü teskin edemiyor..bütün seseleri duyuyorum...çünkü telefon a çık,annemde farkında değil......içimin yağlarının eridiğini hissettim.........o anda kendi acımı unuttum,oğlumun feryatlarına......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…